Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

Mallorca, Cala d´Or
Den elskede spanske ferie ø
Priser fra 4.999 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
15-07-2020
1 uge
Antal værelser: 15-07-2020
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser

Information om Mallorca, Cala d'Or

Cala d'Or er en fantastisk ferieby, i naturskønne, autentiske og mere eksklusive omgivelser end hvad man ellers ser på Mallorca
I Cala d'Or byder SunCharter velkommen til et charmerende og alsidigt ferieområde, med rolig atmosfære, naturskønne omgivelser og fantastiske bugte med gyldne sandstrande og krystalklart vand der indbyder til gode ferieoplevelser på klassiske Mallorca for gæsten i alle aldre.

Oplev den ferieperlen Cala d’Or på Mallorca

Mallorca har igennem mange år været et af danskernes forertukne rejsemål på grund af sit behagelige klima, fantastiske og børnevenlige sandstrande, betagende landskab, interessante byer samt den fordelagtige korte flytid fra Danmark til Mallorcas solrige kyster. Øen byder på et væld af oplevelser uanset om man er til daseferie ved stranden, kulturelle seværdigheder i hovedbyen Palma, lokale markeder, betagende bjerglandsbyer eller vil være aktiv og cykle øen rundt. Mallorca er et ideelt ferievalg til din næste charterferie og hos SunCharter er vi stolte af, at byde velkommen til denne spanske perle fra sommeren 2020 med direkte ugentlige afgange fra Aalborg Lufthavn.


På Mallorcas betagende østkyst ligger den charmerende ferieby Cala d’Or, hvor stemningsfyldt byliv og naturskønne bugte med gyldent sand og azurblåt hav danner rammen om denne skønne ferieperle. Cala d’Or er et roligt og mere eksklusivt ferieområde sammenlignet med mange andre, måske mere kendte feriebyer rundt omkring på øen, hvor her er en særdeles afslappende atmosfære emmer af god feriestemning. I den hyggelige bymidte finder man små forretninger, butikker og fortovscaféer, som er omkranset af de karakteristiske hvidkalkede huse. Ved de lokale spisesteder summer det af liv, hvor både lokale indbyggere og besøgende nyder et køligt glas vin og en lækker tapas anretning. Byens marina ligger på begge sider af en smal indsejling i et af områdets utallige bugte eller ”Cala”, som de hedder på spansk. Her findes der ligeledes butikker og gode fiskerestauranter, hvor man kan slå tiden lidt ihjel ved at se på de mange luksusyachter som lægger til.

 

De eventyrlige bugte venter

Foruden Cala d’Or kan man nemt besøge en af området yderligere fire bugte; Cala Gran, Cala Esmaralda, Cala Ferrera og Cala Serena. Fælles for dem alle, er at bugtene er smukt indrammet af klipper og prydet med grønne træer og flora der smukt komplimenterer det krystalklare vand. For enden af bugtene finder man skønne og børnevenlige sandstrande, hvor man med fordelen kan bruge dagen med at nyde solen, tage en forfriskende dukkert eller måske udforske verden under havoverfladen med snorkel.

 

Områdets aktivitetsmuligheder

Cala d’Or er om nogen et af de mere autentiske ferieområder, da man på trods af den voksende turisme har udbygget med stor respekt for den oprindelige by, og man finder derfor ingen højhuse eller omfangsrige betonkonstruktioner. Byen fremstår i flot mallorcinsk stil med kubistiske hvide huse og frodige, grønne pinjetræer. Området har for de aktive også flere muligheder, hvis man som feriegæst gerne vil andet end at gå på opdagelse i byen eller dase ved diverse bugte. Er man til mere vandsport kan der lejes bl.a. vandcykler ved strandene og fra flere firmaer på marinaen kan der lejes motorbåde på timebasis. Har man ikke bådførercertifikat skal det ikke stoppe en fra at spendere en dag på vandet som kaptajn, da de mindre både ikke har krav om certifikat. Derudover er der ideelle muligheder for dykning, gode vandreruter, minigolf, mulighed for leje af landevejscykler og mountainbikes. For golfspilleren kan man prøve kræfter med områdets golfbane Vall d’Or, som ligger ca. 8km udenfor Cala d’Or.

Læs mere
Alternative rejsemål
Se flere af vores flotte rejsemål hér