Luk besked

Sidste chance: 1.000 DKK i rabat pr. person udløber 13. december

Mallorca
Den elskede spanske ferie ø
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
02-12-2022
1 uge
Antal værelser: 02-12-2022
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser

Information om Mallorca, Alcudia Bugten

Alcudia Bugten byder på charmerende og klassiske feriebyer samt kilometerlange gyldne sandstrande med fantastisk badevand
I Alcudia Bugten byder SunCharter velkommen til flere flotte hoteller i feriebyerne Playa de Muro, Ca'n Picafort og Son Bauló, hvor der fra alle byer er nem adgang til nogle af øens bedste strande som gør Mallorcas nordkyst både kendt og elsket. Området er ideelt for dig som rejser selv, som par eller med hele familien.

Oplev den klassiske Alcudia Bugt på Mallorca

Mallorca har igennem mange år været et af danskernes foretrukne rejsemål på grund af sit behagelige klima, fantastiske og børnevenlige sandstrande, betagende landskab, interessante byer samt den fordelagtige korte flytid fra Danmark til Mallorcas solrige kyster. Øen byder på et væld af oplevelser uanset om man er til daseferie ved stranden, kulturelle seværdigheder i hovedbyen Palma, lokale markeder, betagende bjerglandsbyer eller vil være aktiv og cykle øen rundt. Mallorca er et ideelt ferievalg til din næste charterferie og hos SunCharter er vi stolte af, at byde velkommen til denne spanske perle med direkte ugentlige afgange fra Aalborg Lufthavn.

På Mallorcas fantastiske nordkyst, findes den skønne Alcudia Bugt, hvor SunCharter har hoteller i flere ferieområder. Fælles for områderne i Alcudia Bugten er, at det er et plant landskab, hvor den primære attraktion er den kilometerlange, gyldne sandstrand, som har været elsket af chartergæster i alle aldre igennem mange år. Derudover findes der for de naturinteresserede et rigt fugleliv i vådområdet S'Albufera National Park lige mellem Ca’n Picafort og Alcudia, som ligeledes danner ramme for naturskønne vandrestier samt cykelruter. Alcudia Bugten ligger ca. 60 km fra Mallorcas hovedby Palma, hvortil der kører busser jævnligt.

Alcudia

Alcudia, er den største af feriebyerne i Alcudia Bugten og beliggende i den nordligste ende af bugten. Byen består af to bydele; den gamle Alcudia by og havnebyen Port d'Alcudia.
I den gamle Alcudia by finder man bl.a. den imponerende bymur fra Middelalderen, hvor man bag bymuren finder charmerende små gader og stemningsfyldte pladser, med et bredt udvalg af hyggelige tapas restauranter, caféer og gode lokale spisesteder, hvor mallorcinerne også selv kommer. Port d'Alcudia er centrum for fiskeri, handel og turisme. Her findes en stor marina og en strandpromenade med et stort udbud af restauranter, barer og caféer.

Playa de Muro

Mellem Alcudia og Ca’n Picafort findes den mindre ferieby Playa de Muro, som er et idéelt område til dig der rejser på ferie med familien. Området ligger i naturskønne omgivelser mellem et af Mallorcas beskyttede naturreservater S’Albufera National Park og den betagende 3 km lange lyseblå kyststrækning. Grundet den høje standard samt renligheden på stranden i Playa de Muro bærer stranden det Europæiske kvalitetsstempel ”Blåt Flag”, som kun uddeles til strande af særlig høj kvalitet. Feriebyens hovedgade løber parallelt med kyststrækningen, hvor områdets hoteller er omgivet af spisesteder, caféer, barer, souvenirbutikker og indkøbsmuligheder. Herfra kører desuden regelmæssigt busser til Alcudia.

Ca’n Picafort

Ca’n Picafort er en hyggelig ferieby, som ligger ca. 10 kilometer øst for feriebyen Alcudia i midten af Alcudia Bugten. Byens hovedstrand hedder Playa de Ca’n Picafort og er velbesøgt hele sommeren af badeglade feriegæster. Stranden er 1,5km lang, har en tilpas bredde, hvor strandstole og parasoller står klar til de mange besøgende. Stranden er af fint gyldent sand og havbunden er ligeledes med det samme fine sand. Her bliver vandet gradvist dybere, hvorfor stranden er idéel til børnefamilier. For de aktive har man på stranden ligeledes et fint udbud af vandsportsaktiviteter, såsom vandski, bananbåd, windsurfing og vandcykler. Bag stranden finder man den skønne strandpromenade, som kun er åben får gående. Langs strandpromenaden findes et bredt udvalg af caféer, restauranter og barer, hvor man kan sidde og spise et godt måltid mad og nyde udsigten over Middelhavet. Parallelt med strandpromenaden løber byens hovedgade, hvor forretninger, indkøbsmuligheder, banker, apoteker og souvenirbutikker ligger som perler på en snor. I den sydlige ende af byen finder man lystbådehavnen, hvor der ud over en maritim stemning findes et pænt udvalg af lækre fiskerestauranter.

Son Bauló

I den sydlige del af Ca’n Picafort efter lystbådehavnen finder man området Son Bauló. Et mere autentisk område, hvor man er omgivet af mallorcinsk arkitektur og den lokale befolkning. Ønsker man som gæst mere ro og autencitet på sin ferie, kan det anbefales at man vælger at bestille sin ferie med ophold i Son Bauló. Her hersker der god, afslappende feriestemning, hvor det lokale liv forenes med de besøgende turister. Her findes et fint udvalg af restauranter og caféer og det er også i Son Bauló, at det stemningsfyldte lokale marked finder sted én gang om ugen.

Læs mere
Alternative rejsemål
Se flere af vores flotte rejsemål hér