Madeira
Blomsterøen i Atlanten
Priser fra 4.899 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
23-11-2020
1 uge
Antal værelser: 23-11-2020
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser

Information om Madeira

Madeira er et ægte ferieparadis, især for os danskere, hvorfor det heller ikke kommer som nogen overraskelse at Madeira i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 har vundet prisen som verdens bedste ø-destination.
Blomsterøen i Atlanten kan opleves direkte fra Aarhus Airport. Madeira er en utrolig smuk ø med det utroligt stejle klippelandskab, som står i skarp kontrast til det klare blå vand. Madeira er blandt andet kendt for sine mere end 112 forskellige plantearter i cirka 750 varianter i naturen, hvoraf omkring de 16 kun findes på Madeira.

Flyveturen Til Madeira tager cirka 4,5 time direkte fra Aarhus Airport og allerede når flyet nærmer sig den lille ø, får du en klar fornemmelse af, hvor unik Madeira er. Med det utroligt stejle klippelandskab, som står i skarp kontrast til det klare blå vand, findes det bare ikke meget flottere. Landsbyerne bugter sig opad i landskabet og giver en god fornemmelse af hvor alsidigt Madeira er.

Blomsterøen i Atlanten

På Madeira findes bananplantager, vinmarker en masse spændende frugter og krydderier og selvfølgelig et hav af strålende blomster i alle tænkelige afskygninger. Madeira er en gammel vulkanø, hvilket også ligger grobunden for øens frodighed, da de mange mineraler i jorden kommer fra den vulkanske aske.

Unikke naturoplevelser

Denne Atlanterhavs perle henvender sig til dig, der ønsker en ferie med rig mulighed for gode oplevelser, hvad end det er til fods, til vands eller i luften.

Her er det ikke kun selve øen du bør udforske, men også det omkringliggende hav, hvor du blandt andet kan komme på hval- og delfinsafari og måtte du have lyst, er det også muligt at svømme med delfiner på det åbne hav.

Holder du mere af at have begge fødder godt plantet på jorden, så er Madeira lige stedet for dig. Her findes gode vandreruter i bjergene, langs kysterne og i de forskellige parkområder, som findes rundt omkring på øen.

Det smukke landskab og øens frodighed har de lokale heldigvis forstået at udnytte til sit fulde. Her dyrkes alverdens frugt og grønt og smagen er så delikat at du sent vil glemme de mange smagsoplevelser. Friskfanget fisk og lokal vin står også højt på listen over ting som du bare må smage når du er på Madeira. Vinen på Madeira er i verdensklasse og modnes anderledes end den gør mange andre steder i verden, her kommer vinen nemlig på loftet i stedet for i kælderen, da vinen har brug for varme og ikke kulde.

Spændende kultur og hyggelige landsbyer

Madeira er dog ikke kun kendt for sin unikke natur, men også for sin spændende kultur, sine hyggelige små landsbyer og ikke mindst øens hovedby Funchal, som er kendt for sine mange hoteller, gode restauranter, små lystbådehavne og gode shoppingmuligheder. Her holder turisterne endvidere til når der skal slappes af ved poolen eller stranden, hvorfor det selvfølgelig også er her SunCharters hoteller er beliggende.

Funchal har en ny og en gammel bydel, som hver har sin helt egen charme. Gå på opdagelse i de små smalle gader i den gamle bydel eller tag på shopping blandt alt fra internationale mærker til lokalt håndværk i den nye.

I Funchal finder du et hav af spændende kulturoplevelser; prøv f.eks. svævebanen til Monte, hvor et besøg i den Tropiske Have i japansk stil eller den Botaniske Have med over 2.000 forskellige planter er et must.

Klimaet på Madeira

Når du besøger øen, vil du med det samme bemærke det behagelige klima, som øen ligeledes er kendt for. Igennem vinterhalvåret kommer især mange skandinaver hertil, for at nyde nogle dage i solen, men samtidig også tage på opdagelse i til øens mange udflugtspunkter. Det kan man kun fordi klimaet tillader begge dele. Som mange udtaler, så er her hverken for koldt eller for varmt, men lige tilpas.

Madeira er altså et ægte ferieparadis, især for os danskere, hvorfor det heller ikke kommer som nogen overraskelse at Madeira i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 har vundet prisen som verdens bedste ø-destination. 

Gå på opdagelse i hovedbyen Funchal

Øens hovedby er Funchal, en unik by sammenlignet med resten af Madeiras små landsbyer. Her er næsten storbystemning og et helt andet liv end man ellers møder, når man bevæger sig rundt på øen.

Her findes alt fra små hyggelige og smalle gader i den gamle bydel til shoppinggader og åbne pladser med et hav af restauranter i den nye bydel. Det er derfor også i Funchal, at øens hovedpart af hoteller befinder sig, her er skudt nye lækre hoteller op over de seneste årtier, men det er faktisk siden 1800-tallet, at øen er blevet besøgt af turister.

I starten var det hovedsageligt de royale, som tog på kurophold på palæer rundt omkring på øen. Et af disse kan du opleve på et af Funchals højeste punkter, nemlig i området Monte som du kan komme til med en lift nede fra byen.

Dagens hoteller indbyder stadig til ro og afslapning - her er servicen i top fra den imødekommende lokalbefolkning. Faciliteter kan rumme lige netop det du ønsker, fra de helt små byhoteller til de større familiehoteller med All Inclusive. Fra mange hoteller kan du tilkøbe havudsigt på værelset, så du ikke skal nøjes med at nyde udsigten over vandet, når du bevæger dig ned i byen, men også kan nyde udsigten fra din altan. 

Læs mere

OPLEVELSESREJSER

TIL MADEIRA - ET ÆGTE FERIEPARADIS

Oplevelsesrejser er spændende og indholdsrige rejser, hvor du rejser hjem med de absolut bedste ferieminder i bagagen, for vi har nemlig udvalgt de bedste oplevelser til dig. En Oplevelsesrejse er skræddersyet så du får så meget for pengene som muligt, og ikke mindst nogle fantastiske og indholdsrige oplevelser med i prisen. 

Vores danske rejseledere er selvfølgelig med hele vejen, og kender Madeiras rige historie samt alle de flotte seværdigheder som er et besøg værd på din Oplevelsesrejse. 

Om Madeira - Verdens førende ø-rejsemål

Madeira er for mange et sandt ferieparadis, grundet sin helt utrolige frodighed og det unikke landskab. Madeira er blandt andet kendt for sine mere end 112 forskellige plantearter, hvoraf 16 er endemiske - hvilket vil sige, at de kun findes på Madeira. Denne Atlanterhavsperle henvender sig til dem, der ønsker en ferie med rig mulighed for gode naturoplevelser og kulturelle seværdigheder. På Madeira findes blandt andet flere gode vandreruter i bjergene langs levadaerne, som giver anledning til at opleve naturen på nærmeste hold. Ud over ekstraordinære naturoplevelser har Madeira også en livlig og pulserende hovedby - Funchal, som byder på et væld af spændende seværdigheder, kulturelle skatte, spændende madmarkeder og gode shoppingmuligheder. Her kan man gå på opdagelse i de små smalle gader i den gamle bydel eller fra Funchal kan man tage med svævebanen op til landsbyen Monte, som ligger i bjergene nord for Funchal. Alt i alt er Madeira et besøg værd og du kan med vores Oplevelsesrejser få de absolut bedste oplevelser med hjem fra denne perle af et rejsemål. 

Tilkøb Oplevelsespakken når du booker din ferie til Madeira:

Når du tilkøber Oplevelsespakken til din ferie til Madeira, får du hele 3 spændende udflugter som du kan se frem til.
Her vil vores danske rejseledere vise dig et nøje planlagt udvalg af udflugter, som viser Madeira fra sine bedste sider - og så du får mange gode ferieminder med hjem i bagagen!

Halvdagsudflugt: I nonnernes fodspor

Tag med på tur gennem Madeiras smukke og fascinerende bjerglandskab. Her får vi set en af de mest hemmelighedsfulde og sagnomspundne seværdigheder på Madeira, Nonnernes Dal. Vi starter vores tur ved udsigtspunktet Eira do Serrado, hvor vi nyder den betagende udsigt over Nonnernes Dal og den imponerende natur i området. Turen går herefter videre ned i selve dalen, hvor der vil være mulighed for at kigge nærmere på byen, kirken og kirkegården, samt nyde den storslåede udsigt og rolige stemning, som området byder på. Til sidst kører vi til et lokalt og originalt nonnekloster nord for Camara de Lobos, hvor vi ser klosterets kapel, Nossa Senhora de Piadade. Klosteret stammer helt tilbage fra år 1800 og nonnerne bor her stadig i dag. Her hører vi om nonnernes dagligdag, deres historie og får et unikt indblik i en ellers lukket verden

Heldagsudflugt: Østens eventyr

Vi inviterer Jer med til det østlige Madeira, hvor vi bevæger os gennem den fantastiske madeirianske natur. Vi tager først tilbage i tiden, hvor vi skal besøge den traditionsrige pilefletsfabrik i Camacha. Efterfølgende kører vi mod udsigtspunktet Pico do Areeiro, hvor vi nyder den fantastiske udsigt, og hvis vejret tillader det, kan se helt til Madeiras højeste punkt, Pico Ruivo. Herefter går turen til Ribeiro Frio, hvor vi har mulighed for at smage på den lokale drink, poncha. Vi kører videre mod nord og nyder en dejlig frokost i skønne omgivelser. Dernæst sætter vi kursen mod Santana, og besøger de traditionelle, trekantede huse. Vi besøger Madeiras østligste punkt, Ponta de Säo Lourenco, hvor der er rig mulighed for at tage smukke og uforglemmelige feriebilleder fra det betagende udsigtspunkt i den golde natur, som østsiden byder på. Tilbage mod Funchal besøger vi byen Machico, hvor man i sin tid opdagede øen.

Heldagsudflugt: Madeiras vilde vest

Tag med på vores heldagstur gennem det smukke og vildtbevoksede bjerglandskab, som Madeiras vestlige side udstråler. Vi starter dagen med at køre op til den lille madeiranske vinfabrik, Barbeito, hvor vi bliver vist rundt og slutter besøget af med en vinsmagning af fabrikkens egen madeiravin. Derefter går turen videre op over Encumeada-bjergpasset, hvor vi gør et stop og nyder den smukke udsigt. Turen går derefter videre til den lille kystby, Sao Vicente. Her udforsker vi byen og ikke mindst den specielle kirke og kirkegård, som byen er kendetegnet ved. I Sao Vicente nyder vi også en frokost, med udsigt ud over Atlanterhavets bølger. Efter frokost kører vi mod havnebyen, Porto Moniz. Her får vi tid til at gå langs havet og se de imponerende, naturlige havnebassiner, som byen er kendt for. Dernæst går turen over den karakteristiske højslette, Paul de Serra, hvor naturen med sine jævne strækninger skiller sig ud fra resten af øen. Højsletten fører os tilbage til Madeiras sydside og ikke mindst Europas højeste havklippe, Cabo Girão. Havklippen har nemlig et glasplateau installeret, hvilket giver en unik mulighed for at kigge de imponerende 580 meter ned til havet.

*OBS! Ovenstående program er vejledende. Vi anbefaler ikke Oplevelsesrejser til personer som er dårligt gående.

Der er kun et begrænset antal Oplevelsespakker tilgængelig på hver afgang, hvorfor disse sælges efter først-til-mølle.

Betingelser: Der tages forbehold for ændringer i udflugtsprogrammet. Tilmelding er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring fremvises. Vi forbeholder os desuden retten til at aflyse en udflugt, hvis der er manglende tilmeldinger, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for udflugten. Såfremt en af de angivende udflugter aflyses, vil en erstatningsudflugt blive tilbudt eller mulighed for at få penge retur. 

INFORMATION OM OPLEVELSESPAKKEN:

Oplevelsespakken inkluderer 3 udflugter med dansk rejseleder

Programmet som fremgår at denne side er vejledende. Det endelige program udleveres ved ankomst til rejsemålet.

Oplevelsespakken kan tilkøbes på din rejse til Madeira uanset afrejsedato eller hotel

Oplevelsespakke til Madeira:
Voksne: kr. 849,- pr. person (SPAR kr. 163,-)
Børn 2-11 år: kr. 425,- pr. barn (SPAR kr. 81,-)

Der er kun et begrænset antal Oplevelsespakker tilgængelig på hver afgang, hvorfor disse sælges efter først-til-mølle.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte SunCharters rejsekonsulenter på tlf. 70 34 50 97.