Rejser til Madeira
Madeira er altså et ægte ferieparadis, især for os danskere, hvorfor det heller ikke kommer som nogen overraskelse at Madeira i 2015 og 2016 har vundet prisen som verdens bedste ø-destination.

Antal værelser

Antal værelser
Her har du mulighed for at fordele rejsedeltagerne på det antal værelser du ønsker

OPLEVELSESREJSER

TIL MADEIRA - ET ÆGTE FERIEPARADIS

Oplevelsesrejser er spændende og indholdsrige rejser, hvor I rejser hjem med de absolut bedste ferieminder i bagagen, for vi har nemlig udvalgt de bedste oplevelser til jer. En Oplevelsesrejse er skræddersyet så I får så meget for pengene som muligt, og ikke mindst nogle fantastiske og indholdsrige oplevelser med i prisen. 

På jeres Oplevelsesrejse indlogeres I på vores flotte Hotel Tiles Madeira, et skønt og total nyrenoveret hotel beliggende i det eftertragtede Lido-område, og hér får I det optimale udgangspunkt og ideelle rammer til at opleve Madeiras mange seværdigheder og skjulte skatte. 

Vores danske rejseledere er selvfølgelig med hele vejen, og kender Madeiras rige historie samt alle de flotte seværdigheder som er et besøg værd på jeres Oplevelsesrejse. 

Om Madeira - Verdens førende ø-rejsemål

Madeira er for mange et sandt ferieparadis, grundet sin helt utrolige frodighed og det unikke landskab. Madeira er blandt andet kendt for sine mere end 112 forskellige plantearter, hvoraf 16 er endemiske - hvilket vil sige, at de kun findes på Madeira. Denne Atlanterhavsperle henvender sig til dem, der ønsker en ferie med rig mulighed for gode naturoplevelser og kulturelle seværdigheder. På Madeira findes blandt andet flere gode vandreruter i bjergene langs levadaerne, som giver anledning til at opleve naturen på nærmeste hold. Ud over ekstraordinære naturoplevelser har Madeira også en livlig og pulserende hovedby - Funchal, som byder på et væld af spændende seværdigheder, kulturelle skatte, spændende madmarkeder og gode shoppingmuligheder. Her kan man gå på opdagelse i de små smalle gader i den gamle bydel eller fra Funchal kan man tage med svævebanen op til landsbyen Monte, som ligger i bjergene nord for Funchal. Alt i alt er Madeira et besøg værd og du kan med vores Oplevelsesrejser få de absolut bedste oplevelser med hjem fra denne perle af et rejsemål. 

 

Oplevelsesrejser - Program:

Dag 1. - Ankomst til Madeira

Her er afrejse fra Aalborg Lufthavn mod Madeira. Ved ankomst tager vores danske rejseledere imod jer i lufthavnen og følger jer i bustransferen til hotellet i Funchal. Herefter følgercheck-in og middag på hotellet.

Dag 2. Opdag Funchal på egen hånd 

Dagen er til egen disposition og vores rejseledere vil naturligvis være behjælpelig med råd, vejledning og gode idéer til hvilke seværdigheder som skal opleves.

I Funchal finder man et bredt udvalg af flotte museer, parker og gode shoppingmuligheder. I den gamle bydel kan man f.eks. opleve den kendte Rua de Santa Maria - gaden med de bemalede døre, eller den smukke katedral. Besøg det hyggelige frugt- og blomstermarked, hvor du kan købe tørrede eller friske frugter eller du kan også købe øens nationalblomst estralizia blomsten med hjem (også kaldet for paradis-blomsten). Funchal byder på et væld af alt fra spændende turistattraktioner til interressante kulturelle oplevelser, så der er masser af muligheder for at få storbystemningen helt ind under huden.
Fra den gamle bydel kan man også tage med svævebanen op til Monte, hvor man kan få en tur i de traditionelle kurveslæder eller besøge en af de smukke botaniske haver.
Tager med ud til Lido-området kan man også få en forfriskende dukkert i Lido-bassinerne eller gå en tur langs Lido-promenaden.

Dag 3 - Udflugt: Et sted mod øst

På denne udflugt viser vores danske rejseleder det østlige Madeira, hvor vi bevæger os gennem den fantastiske maderianske natur. Vi starter med at køre op til Pico Areeiro, hvor vi nyder den fantastiske udsigt, og hvis vejret tillader det, kan se helt til Madeiras højeste punkt, Pico Ruivo samt til Paúl de Serra højsletten. Turen går videre til Ribeiro Frio, hvor vi smager på den lokale drik, Poncha, nyder byens charme samt ser deres ørreddambrug. Vi kører herfra videre til Santana, der er kendt for de specielle trekantede huse, og kursen sættes herefter mod området Calhau, lige uden for Santana by, hvor vi nyder vores gode frokost. Længere mod øst, gør vi stop i Ponto da Cruz og ser en sukkerrørsfabrik, hvor hovedingrediensen til Poncha produceres. Vi besøger Madeiras østligste punkt, Ponta de Säo Lourenco, hvor der er rig mulighed for at tage nogle smukke og uforglemmelige feriebilleder fra det betagende udsigtspunkt. På turen tilbage mod Funchal stopper vi i byen Garajau, og ser den flotte monumentalstatue af Jesus Kristus ved navn Cristo Rei, der er den mindste af de 3 statuer der findes. Turen er inkl. frokost.

Dag 4 - Udflugt: I nonnernes fodspor

Vi præsenterer ét af Madeiras mest fascinerende landskaber! Nonnernes Dal er en helt unik og meget idyllisk landsby, der næsten var isoleret fra omverdenen, indtil man i 1959 anlagde vej dertil. Vi starter turen med at køre til et lokalt og originalt nonnekloster, hvor vi ser kapellet, Nossa Senhora de Piadade, som nonnerne stadig bruger i dag. Vi hører om nonnernes dagligdag, deres historie og får et unikt indblik i en ellers lukket verden. Turen går videre til Eira do Serrado, hvorfra vi nyder den spektakulære udsigt over Nonnernes Dal og den imponerende natur i området. Har man lyst, kan man smage den traditionelle kastanjekage, som især strammer fra dette område, eller man kan nyde en kaffe med udsigt over den betagende dal. Derefter går turen ned i selve dalen, hvor der vil være mulighed for at besøge dalens særegnet kirkegård, eller bare nyde den betagende udsigt og ro, som området ligeledes byder på.

Dag 5 - Dag på egen hånd

Efter flere fantastiske naturoplevelser i Madeiras smukke landskab er denne dag fri til at slappe af ved poolen, eller tage på de sidste eventyr på den sidste dag på skønne Madeira.

Dag 6 - Udflugt: Madeiras vilde vest

Denne dag skal vi igennem det smukke bjerglandskab, hvor Madeiras historie, kultur samt smukke og forskelligartede natur præsenteres. Vi starter dagen med at køre op til den lille madeiravinfabrik, Barbeito, hvor vi bliver vist rundt og slutter besøget af med en vinsmagning af fabrikkens egne madeiravin. Derefter går turen videre forbi Encumeada-passet til højsletten, Pául da Serra, der med sit flade landskab skiller sig helt ud fra resten af øen. Turen går derefter videre til den smukke havneby, Porto Moniz, men inden da, gør vi et kort udsigtsstop i Ribeira da Janelo, hvor vi nyder den fantastiske udsigt over nordkysten. Når vi ankommer til Porto Moniz, får vi tid til at gå langs havet og se de imponerende havbassiner, som Porto Moniz er kendt for. På turen videre besøger vi den hyggelige by, Sao Vicente, hvor vi får vores velfortjente frokost med flot udsigt over havet og kysten. Fra nord til syd går turen til Europas højeste havklippe, Cabo Girão. Hvor den smukke udsigt ind mod Funchal kan nydes, bl.a. fra stedets glasplateau, hvor vi kan kigge de betagende 580 meter ned til havet. Turen er inkl. frokost. 

Dag 7 - Dag på egen hånd

Efter flere fantastiske naturoplevelser i Madeiras smukke landskab er denne dag fri til at slappe af ved poolen, eller tage på de sidste eventyr på den sidste dag på skønne Madeira.

Dag 8 - Hjemrejse til Danmark

Vores rejseleder henter jer på hotellet med bus og kører jer tilbage til lufthavnen, hvor rejsen nu går tilbage mod Aalborg Lufthavn. 

 

*OBS! Ovenstående program er vejledende. Vi tager forbehold for at dagene for udflugter og oplevelser kan ændre sig. Det endelige program for Oplevelsesrejsen vil blive udleveret ved ankomst af vores rejseledere på Madeira. Vi anbefaler ikke Oplevelsesrejser til personer som er dårligt gående.

Oplevelsesrejser kan bestilles ved personlig henvendelse pr. tlf. 70 34 50 97, eller send os en forespørgsel hér

Fakta

OPLEVELSESREJSER INDEHOLDER:

 • Fly Aalborg - Madeira t/r
 • GRATIS parkering i Aalborg Lufthavn
 • Bustransfer mlm. lufthavnen og Funchal t/r
 • 20 kg indtjekket bagage + 5 kg. håndbagage
 • Mad på flyet t/r
 • Obligatorisk tillæg for Olie- valutajusteringer
 • Ophold på Hotel Tiles Madeira i 1 uge
  Læs mere om hotellet hér
 • Delt dobbeltværelse med balkon
  (eneværelse kan tilkøbes mod tillæg)
 • Ophold er inkl. halvpension (morgenmad + aftensmad)
 • 3 spændende udflugter med dansk rejseleder
  (2 udflugter er inkl. frokost)

 

Rejs d. 13. januar (UDSOLGT)
Rejs d. 20. januar (UDSOLGT)
Rejs d. 27. januar (UDSOLGT)
Rejs d. 3. februar (UDSOLGT)
PRIS KR. 6.499,- PR. PERSON

 

Rejs d. 3. marts (UDSOLGT)
Rejs d. 10. marts (UDSOLGT)
Rejs d. 17. marts (UDSOLGT)
PRIS KR. 6.699,- PR. PERSON

 

Rejs d. 24. marts
PRIS KR. 7.999,- PR. PERSON

 

Oplevelsesrejser kan bestilles ved personlig henvendelse pr. tlf. 70 34 50 97, eller send os en forespørgsel hér

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype