Quinta das Vistas (Morgenmad)
Din søgning
Aalborg 19-02-2019
1 uge
Antal værelser: 19-02-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Skønt hotel

Her vil du hurtigt blive betaget af hotellets omgivelser, blandt smukke blomster og træer og med en unik udsigt over bjergene, Funchal og ikke mindst havet.

Hotellet

Quinta das Vistas blev oprindeligt bygget som en herskabsvilla, men er siden ombygget til et hotel med i alt 71 værelser fordelt på 3 etager. Her vil du hurtigt blive betaget af hotellets omgivelser, blandt smukke blomster og træer og med en unik udsigt over bjergene, Funchal og ikke mindst havet. Her er kræset for detaljerne og hotellet er indrettet med klassiske møbler og små detaljer, som er tro mod bygningens historie. Udover hotellets bygning er haven også en oplevelse med både springvand, en lille sø med svaner og en frodighed uden lige. Her kan du virkelig trække dig tilbage og slappe af i de smukke omgivelser efter en begivenhedsrig dag. Quinta das Vistas tilbyder flere fine faciliteter, blandt andet et skønt terrasseområde med swimmingpool, opvarmet indendørs pool, jacuzzi, tyrkisk bad og spa med mulighed for wellness behandlinger. Her er også moderne faciliteter som Wifi og motionsrum.

 

Værelser

Hotellets dobbeltværelser er ligesom resten af hotellet, indrettet i tro stil med hotellets historie. Her er stemningen hyggelig og komforten god. Alle værelser har egen balkon med udsigt enten til haven eller med panoramaudsigt over haven, bjergene og delvist havet. Alle værelser har endvidere eget bad/toilet samt hårtørrer, minibar, telefon, TV, safetybox og aircondition.

 

Pension

Dit ophold på Quinta das Vistas er med morgenmad inkluderet. Hotellet har både egen restaurant og bar, hvor mad og forfriskninger kan købes. Da hotellet ligger en smule tilbagetrukket fra restauranter og supermarkeder, anbefales det at opgradere til halvpension, men det er bestemt også anbefalelsesværdigt at gå på opdagelse blandt Funchals mange gode restauranter og cafeer. Madeira har et hav af gode råvarer, så udvalget er stort og delikatesserne mange. Vælger du halvpension tilbyder Quinta Das Vistas desuden en 'Dine-around' mulighed, så du på en valgfri aften kan spise aftensmad på de andre hoteller som indgår i 'Charming'-kæden. Denne middag foregår på et forudbestemt tidspunkt og skal forudbestilles senest dagen før samt er inkluderet gratis shuttletransport til og fra Quinta Das Vistas.

Tilkøber du halvpension er gallamiddagene hhv. d, 24/12 og 31/12 inkluderet i prisen, der enten afholdes på Quinta Das Vistas eller Quinta Bela São Tiago. Vi gør opmærksom på at til disse gallamiddage er der dresscode, som indebærer smoking til herrerne og cocktail-kjole til damerne.  

Beliggenhed

Quinta das Vistas er højt beliggende på et bjerg bag Funchal by, og derfor har man den flotteste udsigt over både byen og havet herfra. Funchals gamle bydel nås på en rask gåtur på ca. 30 minutter, men du kan også benytte hotellet shuttlebus som kører til byen et par gange om dagen. Endvidere findes der stoppested for lokalbus tæt på hotellet. Her er cirka 3 kilometer til nærmeste strand og 2 kilometer til nærmeste centrum.

Læs mere
Morgenmad
Strand
3 km
Centrum
2 km
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Pension: Morgenmad
Afstand til strand: 3 km
Afstand til centrum: 2 km
Antal værelser: 71
Etager: 3
Indkøb: 2 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Air conditioning: Ja
Safetyboks: Ja
Hårtørrer: Nej
Køleskab: Nej
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Nej
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 21 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Nej
Håndklædeservice: Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Nej
WiFi: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Det mener vores gæster

om Quinta das Vistas (Morgenmad)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér