Rejser til Korfu
Korfu - en af de smukkeste øer i Grækenland

Antal værelser

Antal værelser
Her har du mulighed for at fordele rejsedeltagerne på det antal værelser du ønsker

OPLEVELSESREJSER

TIL KORFU- EN AF DE SMUKKESTE ØER I GRÆKENLAND

Oplevelsesrejser er spændende og indholdsrige rejser, hvor I rejser hjem med de absolut bedste ferieminder i bagagen, for vi har nemlig udvalgt de bedste oplevelser til jer. En Oplevelsesrejse er skræddersyet så I får så meget for pengene som muligt, og ikke mindst nogle fantastiske og indholdsrige oplevelser med i prisen. 

På jeres Oplevelsesrejse kan I selv vælge, om I vil indlogeres på hotel Paradise Corfu med halvpension eller i lejligheder på Saint Nicholas. Begge hoteller er beliggende i turistbyen Gouvia, og hér får I det optimale udgangspunkt og ideelle rammer til at opleve Korfus mange seværdigheder og skjulte skatte. 

Vores danske rejseledere er selvfølgelig med hele vejen, og kender Korfus historie samt alle de flotte seværdigheder som er et besøg værd på jeres Oplevelsesrejse. 

Om betagende og frodige Korfu

Denne grønne, lille plet midt i Det Ioniske Hav er muligvis den smukkeste af de græske øer! Et lille stykke af paradis er, hvad der møder dig, når du begiver dig rundt på Korfu. Tankerne bliver nemt ledt hen på Caribien eller Azorerne grundet øens frodighed, det gode vejr og de lækre strande. Fra frodige bjerglandskaber til små bugter, historiske bygninger og utallige blomstrende haver til lækre hoteller og restauranter. Øen har så meget at byde på, at ét besøg sjældent er nok. Til trods for øens frodighed, er sommeren stort set tørlagt, og temperaturen sniger sig nemt op på de 30 grader i sommermånederne.

Korfu er en skønhedsperle, som byder på de smukkeste rammer for din ferie. Her er noget for dig, der har lyst til at nyde en god bog under oliventræet, eller for dig, som er nysgerrig efter at opleve øens vandrestier, gamle klostre og spændende historie. Flere af de små landsbyer i bjerglandskabet er helt uberørte af turismen, og overalt på øen findes smukkes udsigtposter, lækre badestrande og et betagende azurblåt hav.

 

Oplevelsesrejser - Program:

Dag 1. - Ankomst til Korfu

Her er afrejse fra Aalborg Lufthavn mod Korfu. Ved ankomst tager vores danske rejseledere imod jer i lufthavnen og følger jer i bustransferen til hotellet i Gouvia. Herefter følger check-in på hotellet.

Dag 2. Oplev Gouvia eller Korfu by på egen hånd

Dagen er til egen disposition og vores rejseledere vil naturligvis være behjælpelig med råd, vejledning og gode idéer til hvilke seværdigheder som skal opleves.

Øen har en fantastisk historie, som især afspejler sig i Korfu by, hvor de små, smalle gader vidner om en tid under mange forskellige besættelser. Den gamle fæstning fortæller blandt andet historien om den britiske kolonitid. Herfra er der en fantastisk udsigt ind over øen, byen og den lille lystbådehavn. Byen med de mange ansigter indbyder til hyggelige stunder under åben himmel. Her møder du de lokale helt tæt på, når de mødes til en sen middag, og når ægte, græske toner fra en gadespiller sætter den perfekte ramme for en skøn aften.

Dag 3 - Korfus hemmeligheder

Oplev Korfus hyggelige byer, spændende historie, smukke natur og græske køkken.

Vi starter dagen i den smukke Korfu By, hvor der er mulighed for at opleve den gamle del af byen samt få indblik i den rige og multikulturelle historie. Fra Korfu kører vi videre til det fantastiske Achilleion Palads, hvor vi lærer lidt om paladsets historie og om Prinsesse Sissi. Ved paladset er der rig mulighed for at beundre de grønne haver, omgivelserne og udsigten.

Vi sætter herefter kursen mod Makrades, hvor vi først gør stop ved en lille butik, hvor vi skal smage på lokale specialiteter som vin, oliven og olivenolie. Vi fortsætter herefter op til Bella Vista, som er et af de smukkeste udsigtspunkter på Korfu. Her får vi chancen for at nyde den betagende udsigt i Paleokastritsa, hvorfra du kan opleve byen oppefra. Herefter går turen mod vores frokoststop, hvor du kan prøve en af de typiske græske retter som souvlaki eller gyros (obs. frokost er for egen regning).

Med fulde maver fortsætter vi til byen Paleokatritsa, hvor den smukke kystlinje og det kendte kloster kan opleves. Her er mulighed for at tage en masse smukke og eventyrlige billeder. Der vil være et kort stop, hvor du kan opleve de små bugter i byen eller dyppe tæerne i det kølige hav.

Dag 4 - Dag på egen hånd

Efter en dag med skønne oplevelser, er denne dag til at slappe af ved poolen eller udflugt på egen hånd.

Dag 5 - Albanien

Udflugten begynder ved havnen i Korfu By. Vi sejler til Albaniens kyst, hvor båden lægger til havnen i byen Agion Saranda.
Vel ankommet til Albanien kører vi i bus til byen Vouthroto der ligger på en grøn halvø, som er omringet af floden, der fører ud i Det Ioniske Hav.

Imponerende arkæologiske fund, der findes i naturparken, vidner om byernes gamle glans. Her kan du nemlig både opleve et antikt amfiteater, Asklepios-templet, Cyclopean-vægge fra den hellenistiske periode i det 3. århundrede f.Kr., de offentlige bade, motionsfaciliteter, akvædukt fra den romerske periode og endelig en byzantinsk kirke med en døbefont dekoreret med udsøgte mosaikker.
Kulminationen på denne mageløse rute igennem de historiske levn vil være et besøg ved slottet fra den venetianske periode. Slottet ligger på toppen af en bakke med en uforglemmelig panoramaudsigt.

Inden den næste attraktion, Blue Eye, skal opleves, er der et stop på en lokal taverna i Agion Saranda, hvor du kan slappe af og spise et traditionelt måltid. Herefter forlades denne skønne by, og turen går tilbage til Korfu By.

Dag 6 - Dag på egen hånd

Efter endnu en dag fuld af oplevelser, så venter der en dag med afslapning på hotellet eller på stranden.

Dag 7 -Blue Lagoon

Vi starter med at sejle til en af Grækenlands smukkeste bugter, nemlig Blue Lagoon, hvor den berømte film af samme navn er blevet filmet. Her kaster båden anker, så der er mulighed for at bade i det fantastiske blågrønne vand. Når du har nydt din frokost, sejler båden videre til de fortryllende grotter. Herefter sejles der til den smukke havn ved Parga, hvor du kan udforske den kønne by, se den skønne natur og det klareste blå hav. På turen tilbage sejler båden rundt om Parga og ind til Korfu Havn. Inden du når i havn, gør båden et sidste kort stop, hvor du får Mouse Island at se.

Dag 8 - Hjemrejse til Danmark

De sidste timer nydes inden vores rejseledere henter jer på hotellet med bus, og kører jer tilbage til lufthavnen, hvor rejsen nu går tilbage mod Aalborg Lufthavn.

 

*OBS! Ovenstående program er vejledende. Vi tager forbehold for at dagene for udflugter og oplevelser kan ændre sig. Det endelige program for Oplevelsesrejsen vil blive udleveret ved ankomst af vores rejseledere på Madeira. Vi anbefaler ikke Oplevelsesrejser til personer som er dårligt gående.

Oplevelsesrejser kan bestilles ved personlig henvendelse pr. tlf. 70 34 50 97, eller send os en forespørgsel hér

Fakta

OPLEVELSESREJSER INDEHOLDER:

 • Fly Aalborg - Korfu t/r
 • GRATIS parkering i Aalborg Lufthavn
 • Bustransfer mlm. lufthavnen og hotellernel t/r
 • 20 kg indtjekket bagage + 5 kg. håndbagage
 • Mad på flyet t/r
 • Obligatorisk tillæg for Olie- valutajusteringer
 • Ophold på valgt hotel:
  Paradise Corfu (Halvpension) i et delt dobbeltværelse
  eller
  Saint Nicholas i en delt 1 værelses lejlighed
 • 3 spændende udflugter med dansk rejseleder
  (2 udflugter er inkl. frokost)

Ophold på Saint Nicholas:

13. maj
20. maj
27. maj
= kr. 4.999,- pr. person

3. juni
= kr. 5.299,- pr. person

23. september
= kr. 5.699,- pr. person

30. september
= kr. 4.999,- pr. person

7. oktober
= kr. 4.699,- pr. person

Opholf på Paradise Corfu (Halvpension)

13. maj
20. Maj
= kr. 5.299,- pr. person

27. maj
3. juni
= kr. 5.499,-

23. september
= kr. 5.999,-

30. september
= kr. 5.799,- pr. person

Oplevelsesrejser kan bestilles ved personlig henvendelse pr. tlf. 70 34 50 97, eller send os en forespørgsel hér

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype