Gemini Hotel (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 18-09-2019
1 uge
Antal værelser: 18-09-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Familievenligt All Inclusive hotel med rolig beliggenhed

Hotellet ligger i det rolige Mesongi på Korfus sydøstkyst med kort afstand til både strand og centrum. Gemini er nydeligt indrettet efter som nyrenovering i vinteren 2019 og byder på et flot udvalg af feriefaciliteter, nydelige værelser og All Inclusive.

Hotellet

Gemini Hotel er et familievenligt og indbydende All Inclusive hotel med god placering tæt ved stranden i den charmerende ferieby Mesongi på Korfus syd østkyst. Gemini Hotel blev ny renoveret i vinteren 2019 og er nu indrettet i klassisk stil med nydeligt interiør. Hotellet byder på et skønt poolområde med indbydende solterrasse med liggestole, parasoller og hele to skønne pools samt børnepool til de mindste. Her finder du ligeledes poolbaren, hvorfra der serveres kølige drikkevarer. Hotellets faciliteter indebærer bl.a. 24 timers reception, bagagerum, lounge bar, gode parkeringsforhold, bordtennis, billard, dejlig buffetrestaurant som fungerer inde såvel som ude, mulighed for tilkøb af massage eller skønhedsbehandlinger og gratis Wi-Fi i alle fællesområder. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland kan variere, og udfald kan forekomme. I løbet af dagen og aftenen er der underholdning for både store. For børnene er der legeområde med legeplads. Pool- og strandhåndklæder udlånes mod gebyr.

Gemini Hotel kan anbefales til alle, uanset om du rejser selv, som par eller med familien, som ønsker at bo tæt på stranden og ved et hyggeligt, mindre ferieområde på skønne Korfu.


Værelser


På Gemini Hotel indlogeres man i lyse og rummelige dobbeltværelser (2-3 pers.) eller familieværelser (2 voksne + 2 børn – dog min. 3 personer) med nydeligt og nyt interiør. Alle værelser er indrettet med balkon, aircondition, safetyboks, TV, telefon, Wi-Fi (mod gebyr), køleskab, gratis kaffe og the, elkedel, hårtørrer, bad/toilet – i dobbeltværelserne findes der bruseniche og i familieværelserne er der badekar. Der er desuden mulighed for at tilkøbe havudsigt på visse dobbeltværelser mod merbetaling, dette vil da være tydeligt markeret på værelsestypen.

Pension

Opholdet er med All Inclusive. Dvs. morgen-, frokost- og aftensmad, som serveres fra buffet i hotellets restaurant, hvortil der serveres lokale drikkevarer (kaffe, the, sodavand, øl, husets rød- og hvidvin). Imellem måltiderne serveres snacks såsom sandwich, burger, kage og kiks samt is fra pool baren. I pool baren serveres ligeledes lokale drikkevarer hele dagen (kaffe, the, sodavand samt et udvalg af lokalproduceret alkoholiske drinks inkl. ouzo, husets rød- og hvidvin, cognac, vodka, whisky, gin, rom, øl)

Morgenmad 07:00 - 10:15
Frokost 12:30 - 15:00
Snacks
11:00 - 17:00
Is
11:00 - 18:00
Aftensmad 19:00 - 21:30
Drikkevarer 10:00 - 23:00


*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar herfor.

Beliggenhed

Gemini Hotel ligger i feriebyen Mesongi på Korfus syd østkyst. Mesongi er et lille fredeligt område som ligger ca. 30 min kørsel syd for Korfu By. I Mesongi er der et fint udvalg af lokale tavernaer, hyggelige barer, indkøbsmuligheder og små forretninger og souvenirbutikker langs byens hovedgade. Byen er omgivet af sølvgrønne olivenlunde og med de små indfaldsveje er der begrænset med trafik til og fra Mesongi som emmer af ægte græsk idyl. Stranden i Mesongi er stenstrand, hvor der er rig mulighed for at leje liggestole og parasoller. vandet er typisk rolig, hvor det bliver gradvist dybere, hvilket gør det ideelt til børnefamilier. På stranden tilbydes der bl.a. leje af diverse vandsportsaktiviteter såsom pedalbåde, paraglidning og bananbåd.

Vi gør opmærksom på at der på Gemini Hotel er begrænset rejselederservice.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Læs mere
All Inclusive
Strand
100 m
Centrum
500 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 100 m
Afstand til centrum: 500 m
Antal værelser: 123
Etager: 3
Indkøb: 300 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 25 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Gemini Hotel (All Inclusive)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér