Ionian Park (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 22-08-2019
1 uge
Antal værelser: 22-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Skønt All Inclusive hotel

Forbered dig på et ophold i hyggelige omgivelser med bl.a. et indbydende poolområde i forlængelse af en hyggelig have med både oliven- og palmetræer, som bidrager til en helt unik stemning.

Hotellet

Forbered dig på et ophold i hyggelige omgivelser. Hotellet henvender sig til gæster i alle aldre, der gerne vil have en ferie på et centralt beliggende hotel med All Inclusive, gode værelser og plads til både sjov og afslapning. Det indbydende poolområde ligger i forlængelse af en hyggelig have med både oliven- og palmetræer, som bidrager med en charmerende stemning. Her kan du selvfølgelig nyde en dukkert i poolen eller en forfriskning i poolbaren, mens solen bager fra en skyfri himmel. Ionian Park er oprindeligt bygget i 1981, men har siden gennemgået årlige renoveringer rundt omkring på hotellet. Ionian Park har et lille udvalg af barer, hvor gæsterne samles i løbet af dagen for at køle ned i skyggen eller nyde en lille snack.

Værelser

På Ionian Park bor du i sparsomt indrettede dobbelt- eller familieværelser med egen balkon eller terrasse. Forskellen mellem de to værelsestyper er, at der på et familieværelse findes en køjeseng til de mindste (180*85 cm). Alle værelser har balkon eller terrasse, badeværelse med brus eller badekar, aircondition, safetybox, køleskab samt TV.

Valg af bestemt værelse:

Som noget helt unikt kan du forudbestille et bestemt værelse på Ionian Park. Ønsker du at bo mod poolområdet, et roligt værelse mod den frodige have eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 400,- pr. uge pr. værelse.

Vi gør opmærksom på at værelsesvalg på Ionian Park kun er muligt, hvis du bestiller et dobbeltværelse (2-3 personer) samt at der kun er et begrænset antal værelser er tilgængelig for forudbestilling. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Pension

Ionian Park slår dørene op til en god ferie for hele familien med All Inclusive. Måltiderne nydes fra den store, åbne hovedrestaurant, hvor maden serveres fra buffet. Restauranten og de forskellige barer tilbyder All Inclusive på forskellige tidspunkter, og ved ankomst til hotellet uddeles detaljeret information herom. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet.

Morgenmad 07:00 - 10:00
Frokost 13:30 - 15:00
Snacks
11:30 - 12:30
Snacks
16:30 - 17:30
Aftensmad 19:00 - 21:30
Drikkevarer 10:00 - 23:00

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar herfor.

Beliggenhed

Gouvia er byen, hvor Ionian Park ligger. Dette er et af de større turistområde på Korfu, men Gouvia er ikke, som man typisk oplever turistområder på de mest gængse charterdestinationer. Her er ikke et væld af restauranter og butikker, da det ikke er kvantitet, men kvalitet, som gør sig gældende. Her er kun 600 meter til nærmeste strand, og ønsker du at udforske Korfu, går bussen lige uden for døren, og du når bl.a. Korfu By på ingen tid.

Tilkøb af værelse med sen check-ud:

På Ionian Park er check-ud kl. 11:00 på hjemrejsedagen, men køber du en rejse på vores sene flyvning har du mulighed for, at tilkøbe et værelse til sen check-ud på din hjemrejsedag.
Ønsker du at tilkøbe et værelse til kl. 19:00, kan dette tilkøbes for kr. 300,-
(OBS! Kun tilgængeligt til og med hjemrejse d. 26. juli 2019)

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at tilkøbe sen check-ud for et begrænset antal værelser på hver afgang, hvorfor tilkøb sker efter først-til-mølle. Det kan dog ikke garanteres at værelset som tildeles til sen check-out er den samme værelsestype som det bestilte.

På sen hjemrejse til Danmark er All Inclusive på Ionian Park gældende helt ind til afrejse, uanset hvornår du tjekker ud fra dit værelse.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
600 m
Centrum
400 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 600 m
Afstand til centrum: 400 m
Antal værelser: 220
Etager: 3
Indkøb: 100 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 7 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Ja
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Ionian Park (All Inclusive)

indtjekning på hotellet

Hej. er lige kommet hjem fra ionian park (korfu). godt hotel god mad, samt god betjening. alt i sin skøndeste orden ingen problemer, untaget indtjekningen kl. 1400 som var noget, rigtig lort, for at sige dette .fra hotellets side. ellers var hele turen bare i orden- MED V/H KENNITH DK.

Skrevet af kennith jensen.

Skønt hotel.

en super dejlig ferie på Ionien park .maden var rigtig god.og hotellet lever op til de fire stjerner. De tre rejseledere var fantastiske og dygtige og meget hjælpsomme. Vi har rejst mange gange med Suncharter, og gør det gerne igen.

Skrevet af Tove Gjørup

Dejlig Ø

Vi besøgte Korfu først i maj. Dejligt hotel Ionian Park, til prisen. Dejlig stor have med oliventræer. Og åbne vidder. Dejlig swimmingpool og venligt personale, Guiderne også hjælpsomme. Der var fiskespa ved poolen, det kan klart anbefales, ligesom Ø rundturen. Smuk Ø

Skrevet af Birthe Hvolbæk
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér