Ionian Park (All Inclusive)
Gouvia, Korfu, Ionian Park Hotel

Ret din søgning

Antal værelser

Antal værelser
Her har du mulighed for at fordele rejsedeltagerne på det antal værelser du ønsker
Rejseoplysninger

Priserne justeres løbende - alle døgnets 24 timer.

Bemærk, at der tillægges 181 kr. pr. person. Dette sikrer, at prisen på din rejse ikke stiger som følge af olieprisstigninger og valutakursændringer.

Den viste pris er en gennemsnitspris pr. person.
Valgfrie tillæg

Bagage: 1 stk. bagage a 20 kg t/r 199 kr.

Mad på flyet: Standardmenu eller glutenfri menu t/r 199 kr.

Transfer: Bustransport mellem lufthavn og hotel t/r - 229 kr.

Aalborg Lufthavn Lounge: Adgang til Aalborg Lufthavns lounge på udrejsedagen - 129 kr.

Specifikke flysæder:  Specifikt alm. flysæde - 60 kr. pr. person pr. vej. 
                                  Specifikt sæde forrest i kabinen - 75 kr. per. person pr. vej
                                  Specifikt sæde med ekstra benplads - 175 kr. pr. person pr. vej

Charterpakken
(Inkl. Mad på flyet Bagage Transfer )

Normalpris: 626,-Din pris: 590,-

pr. person

Ionian Park Hotel

Forbered dig på et ophold i hyggelige omgivelser med bl.a. et indbydende poolområde i forlængelse af en hyggelig have med både oliven- og palmetræer, som bidrager til en helt unik stemning.

Hotellet

Forbered dig på et ophold i hyggelige omgivelser. Hotellet henvender sig til gæster i alle aldre, der gerne vil have en ferie på et centralt beliggende hotel med All Inclusive, gode værelser og plads til både sjov og afslapning. Det indbydende poolområde ligger i forlængelse af en hyggelig have med både oliven- og palmetræer, som bidrager med en charmerende stemning. Her kan du selvfølgelig nyde en dukkert i poolen eller en forfriskning i poolbaren, mens solen bager fra en skyfri himmel. Ionian Park er oprindeligt bygget i 1981, men har siden gennemgået årlige renoveringer rundt omkring på hotellet. Ionian Park har et lille udvalg af barer, hvor gæsterne samles i løbet af dagen for at køle ned i skyggen eller nyde en lille snack. 

Værelser

På Ionian Park bor du i sparsomt indrettede dobbelt- eller familieværelser med egen balkon eller terrasse. Forskellen mellem de to værelsestyper er, at der på et familieværelse findes en køjeseng til de mindste (180*85 cm). Alle værelser har balkon eller terrasse, badeværelse med brus eller badekar, aircondition, safetybox, køleskab samt TV.

Pension

Ionian Park slår dørene op til en god ferie for hele familien med All Inclusive. Måltiderne nydes fra den store, åbne hovedrestaurant, hvor der serveres en varierende buffet. Restauranten og de forskellige barer tilbyder All Inclusive på forskellige tidspunkter, og ved ankomst til hotellet uddeles detaljeret information herom. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet.

Beliggenhed

Gouvia er byen, hvor Ionian Park ligger. Dette er et af de større turistområde på Korfu, men Gouvia er ikke, som man typisk oplever turistområder på de mest gængse charterdestinationer. Her er ikke et væld af restauranter og butikker, da det ikke er kvantitet, men kvalitet, som gør sig gældende. Her er kun 600 meter til nærmeste strand, og ønsker du at udforske Korfu, går bussen lige uden for døren, og du når bl.a. Korfu By på ingen tid.

Tilkøb af værelse med sen check-ud:

På Ionian Park er check-ud kl. 11:00 på hjemrejsedagen, men køber du en rejse på vores sene flyvning har du mulighed for, at tilkøbe et værelse til sen check-ud på din hjemrejsedag.
Ønsker du at tilkøbe et værelse til kl. 19:00, kan dette tilkøbes for 250 kr.

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at tilkøbe sen check-ud for et begrænset antal værelser på hver afgang, hvorfor tilkøb sker efter først-til-mølle. Det kan dog ikke garanteres at værelset som tildeles til sen check-out er den samme værelsestype som det bestilte.

På sen hjemrejse til Danmark er All Inclusive på Ionian Park gældende helt ind til afrejse, uanset hvornår du tjekker ud fra dit værelse.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris.

Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Målgruppe
Alle
Strand
500 m
Lokalt centrum
300 m
Byggeår
1980
Renoveret
2016
Antal etager
3
Antal værelser
220
Elevator
Ja
Restaurant
Ja
Bar
Ja
WiFi
Ja
Aircondition
Ja
Swimmingpool
Ja
Børnepool
Ja
Poolhåndklæder
Ja
Hårtørrer
Ja

Nogle faciliteter kan forekomme mod gebyr

» Se flere hotel fakta

Se billeder

Se video

Hotellet på kort

Lignende hoteller på Korfu
Chat med SunCharter

Hej.
Mit navn er Tenna.
Mine kollegaer og jeg sidder klar til at hjælpe dig.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype