Art Hotel Debono (Halvpension)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Skønt hotel til par-ferien

Art Hotel Debono er lækkert hotel for dig, der ønsker en skøn parferie midt i smukke, grønne omgivelser og tæt på by og strand. Art Hotel Debono sælges ikke til personer under 12 år.

Hotellet

Med sine frodige, charmerende omgivelser og romantiske indretning er rammen sat til en afslappende ferie på et skønt hotel med et højt serviceniveau. Art Hotel Debono henvender sig til par i alle aldre. Hotellet byder på et hyggeligt poolområde omkranset af palmer og anden grøn beplantning. Her kan I slappe af på solsengene, mens I deler den kølende skygge fra en parasol, eller I kan nyde en frisk dukkert i poolen eller en romantisk tur i det udendørs boblebad. I kan også udfordre hinanden i et spil tennis eller bordtennis. Derudover byder hotellet på en restaurant og to barer, hvor I kan nyde et måltid mad eller lidt kolde forfriskninger. Endelig kan I runde en hyggelig feriedag af med at tilslutte jer underholdningen, som hotellets personale som udgangspunkt står klar med to aftener om ugen. SunCharter sælger ikke ophold på Art Hotel Debono til personer under 12 år.

Værelser

På din ferie på Art Hotel Debono bor du flotte, rummelige dobbeltværelser, der byder dig velkommen med sin hyggelige stemning. Værelserne er holdt i lyse farver og indrettet med lækre møbler. Til alle værelser hører et lækkert badeværelse med hårtørrer. Herudover har du på værelserne balkon, safetybox, køleskab med frys, aircondition, wi-fi, TV samt elkedel, tebreve og kaffe, så du kan nyde lidt varmt at drikke på din balkon, midt i de skønne omgivelser.

Pension

Dit ophold på Art Hotel Debono er med halvpension, som indtages fra buffet i hotellets restaurant. Har du lyst at gå på opdagelse i det lokale græske køkken under din ferie, er der også rig mulighed for eksempelvis at nyde din frokost eller en helt særlig middag på en hyggelig, lille fortovscafe i Gouvias gader.

Beliggenhed

På Art Hotel Debono bor du midt i grønne omgivelser lidt tilbagetrukket i feriebyen Gouvia. Fra hotellet har du kun 500 meter til nærmeste restaurant, supermarked, hæveautomat samt Gouvias centrum, hvor du finder et fint udvalg af barer, restauranter og butikker. Vil du nyde en dags afslapning med bagende sol og glitrende hav, ligger der en stenstrand kun en lille gåtur væk. Du har også blot en lille kilometer til Gouvia Marina, hvor bådene og havet kan beundres over en forfriskning. Ønsker du at gå på opdagelse blandt et større udvalg af restauranter, barer, butikker og oplevelser, kommer du nemt til Korfu By, der ligger 8 kilometer fra Art Hotel Debono. Du kan bl.a. tage en af de lokale busser, der kører fra hovedgaden i Gouvia.

Check-ud fra hotellet

Check-ud sker som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet ved ankomsten. Dette kan nogle gange lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.
På Art Debono er din halvpension gældende til afrejse på hjemrejsedagen.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Halvpension
Strand
650 m
Centrum
500 m
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Pension: Halvpension
Afstand til strand: 650 m
Afstand til centrum: 500 m
Antal værelser: 43
Etager: 3
Indkøb: 500 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 10 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Art Hotel Debono (Halvpension)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér