Ionian Village (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 22-08-2019
1 uge
Antal værelser: 22-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Total renoverede hotel med betagende udsigt

Vi er stolte af at kunne præsentere vores flotte nyrenoverede hotel Ionian Village beliggende i udkanten af Barbati på Korfu! Hotellet fremstår helt nyt efter en total renovering, og kan prale af en imponerende udsigt, privat strand og All Inclusive.

Hotellet

Velkommen til Ionian Village, et fantastisk nyrenoveret All Inclusive hotel med den mest fantastiske udsigt over havet og Korfus frodige landskab. Ionian Village gennemgår en totalrenovering og vil fremstå som et helt nyt hotel med sans for detaljer, flotte faciliteter samt rummelige og nydelige værelser som henvender sig til gæsten i alle aldre. Hotellet har en høj beliggenhed og er bygget ind i klippevæggen, hvorfor både værelser samt fællesarealerne alle har en flot udsigt over området og Det Ioniske Hav. Ionian Village har et flot poolområde med indbydende solterrasse, swimmingpool, børnepool, liggestole og parasoller, hvorfra der er adgang til hotellets bar, hvor man kan forsyne sig med forfriskende drikkevarer fra den inkluderede All Inclusive. I hotellets hovedrestaurant serveres de inkluderede måltider fra buffet, og der vil være temaaftener med underholdning på udvalgte aftener. Hotellet tilbyder gratis poolhåndklæder (mod depositum) samt gratis WIFI på fællesarealerne. Vi gør opmærksom på at internettet i Grækenland har varierende dækning og at udfald kan forekomme.

Ønsker man at tage en svømmetur i Det Ioniske Hav har Ionian Village også et privat strandafsnit beliggende på modsatte side af kystvejen. Stranden er med småsten, hvorfor badesko anbefales, og er indrettet med liggestole samt parasoller til fri afbenyttelse. Fra stranden arrangeres der bådtaxi til Korfu By flere gange i ugens løb. Ligeledes vil der være gratis bustransport til Korfu By på udvalgte tidspunkter i løbet af ugen.

På 3D tegningerne af hotellet kan man se de flotte faciliteter, som står klar til sommeren 2019.

Værelser

På Ionian Village indlogeres man i stilfulde og rummelige dobbeltværelser med nyt interiør. Her er der plads til 2-3 voksne eller 2 voksne + 2 børn, og alle med havudsigt. Dobbeltværelserne er 25m2 og er indrettet med dobbeltseng, bad/toilet, hårtørrer, aircondition, telefon, TV, køleskab, safetyboks, WIFI (mod gebyr), elkedel, kaffe og the samt balkon eller terrasse.


Valg af bestemt værelse:

Som noget helt unikt kan du forudbestille et bestemt værelse på Ionian Village. Er der et bestemt værelser som du foretrækker eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 400,- pr. uge pr. værelse.

Pension

Opholdet på Ionian Village er inkluderet All inclusive, hvor morgenmad, frokost og aftensmad samt frie lokale drikkevarer og snacks er med i prisen. Dagens måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant, hvor man enten kan indtage maden indendørs eller ved restaurantens store terrasse, hvor den kan nydes med hotellers flotte udsigt i baggrunden.

Morgenmad 07:30 – 10:00
Frokost 13:00 – 15:00
Aftensmad 19:00 – 21:30
Snacks 10:30 – 12:00
Is 15:00 – 16:00
Snacks 16:00 – 18:00
Drikkevarer 10:00 – 23:00

Fri lokale drikkevarer inkluderer vand, sodavand, øl, vin, kaffe, the samt udvalgte cocktails og alkohol.
*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar herfor.

Beliggenhed

Hotellet er beliggende ved kystvejen i udkanten af det rolige ferieområde Barbati, ca. 20km nord for Korfu by. ”Ægte græsk charme” beskriver bedst den lille landsby Barbati, da den ligger lidt højt placeret, hvorfor flere restauranter og hoteller har en fantastisk panoramaudsigt over Korfu by, havet og Albanien. I Barbati findes et mindre udvalg af restauranter og indkøbsmuligheder, som du finder blot 500 m fra hotellet. Du vil hurtigt opleve at byen er en af de mere autentiske, man kan bo i på Korfu. Barbati har den perfekte beliggenhed for dig, der ønsker at kombinere en afslappende ferie i rolige omgivelser med de mange muligheder for kulturelle oplevelser.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
200 m
Centrum
900 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 200 m
Afstand til centrum: 900 m
Antal værelser: 58
Etager: 3
Indkøb: 500 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 21 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Ionian Village (All Inclusive)

Smukke, frodige Korfu

Korfu er en indbydende, frodig og ferievenlig ø til alle aldre. Der er rig mulighed for at få en masse gode oplevelser med hjem fra en ferie på Korfu. Korfu byder dig velkommen med åbne arme, hyggelig lokalbefolkning i Gouvia får dig virkelig til at føle dig velkommen. Smukke gader i Korfu by med gode kulturelle oplevelser og lidt shopping. Lej en bil og kom rundt på øen og mærk stemningen og de smukke og unikke naturområder, som kun kan findes på Korfu. Få en levende oplevelse fra Canoni, et hyggeligt område, hvor du kan opleve flyene med ferieglade gæster flyvende over hovedet på dig, som lander i Korfu Lufthavn, som ligger lige ved siden af. En oplevelse man ikke må snyde sig selv for når du besøger Korfu. På din rejse til Korfu, anbefaler jeg at holde ferie på SunCharters 4-stjernet All Inclusive hotel nyhed Ionian Village. Et splinternyt hotel, beliggende blot 30 minutter fra den pulserende Korfy by. Fra hotellet har du den mest fantastiske havudsigt fra alle værelser udover det smukke Ioniske hav, hvor du også har mulighed for at sejle en tur direkte til Korfu by. Hotellet har også sit eget private strandafsnit, hvor du kan nyde en morgendukkert i morgensolens skær.

Skrevet af Nanna, rejsekonsulent hos SunCharter
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér