Homeric Hymns (Mini All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Eksklusivt og gennemført hotel

Homeric Hymns er et lille og eksklusivt hotel, beliggende med den absolut bedste udsigt over Det Ioniske Hav i feriebyen Barbati. Hotellet er under opførelse i vinteren 2018/2019 og indrettes med moderne interiør, gennemførte detaljer og flotte feriefaciliteter, der alt sammen er med til at danne rammen for en skøn afslappende ferie i eksklusive omgivelser. 

Hotellet

Homeric Hymns er et lille og eksklusivt hotel, beliggende med den absolut bedste udsigt over Det Ioniske Hav i feriebyen Barbati. Hotellet er under opførelse i vinteren 2018/2019 og indrettes med moderne interiør, gennemførte detaljer og flotte feriefaciliteter, der alt sammen er med til at danne rammen for en skøn og afslappende ferie for gæster i alle aldre i eksklusive omgivelser. Dog kan Homeric Hymns ikke anbefales til gangbesværede, da hotellet er bygget i kuperet terræn samt med trapper til stranden.

Homeric Hymns er bygget på en bjergside, hvor værelserne klynger sig til klipperne, hvilket giver en enestående panoramaudsigt til havet, det bjergfyldte landskab samt Korfu by i horisonten. Hotellet byder på flere solplateauer. Derudover råder hotellet også over et mindre spaområde. Det dejlige poolområde på nabohotellet Ionian Village står til fri afbenyttelse for gæsterne på Homeric Hymns. Der er endvidere reception og restaurant med udendørs terrasse, hvor morgenmaden og de inkluderede drikkevarer nydes. Restauranten fungerer i aftentimerne som à la carte restaurant, hvor forhåndsreservation er nødvendig. Hotellet tilbyder gratis poolhåndklæder (mod depositum) samt gratis Wi-Fi på fællesarealerne. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland kan have varierende dækning, og udfald kan forekomme.

Fra hotellet er der direkte adgang til hotellets egen private strand. Badevandet er krystalklart og indbyder til en svømme- eller snorkeltur. Stranden er med småsten, hvorfor badesko anbefales, og er indrettet med liggestole samt parasoller til fri afbenyttelse. Fra stranden arrangeres der bådtaxi til Korfu by flere gange i ugens løb. Ligeledes vil der være gratis bustransport til Korfu by på udvalgte tidspunkter i løbet af ugen.

Derudover må faciliteterne på nabohotellet Ionian Village benyttes.

Billederne af hotellets facade er 3D tegninger, da hotellet er under opførelse og vil fremstå som helt nyt med flotte værelser og unikke omgivelser.


Værelser

Hotellet består af 13 flotte værelser, hvoraf fem er med privat pool. Fra alle værelser er der en unik panoramaudsigt over Det Ioniske Hav, hvor du har Korfu by i baggrunden.
Indkvarteringen foregår i flotte og moderne værelser. Alle værelser er elegante og smagfuldt indrettet med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, køleskab, aircondition, safetyboks, kaffe- og te faciliteter, WIFI (mod gebyr) samt rummelig balkon eller terrasse.

Dobbeltværelser med havudsigt med plads til 2-3 voksne eller 2 voksne og maks. 2 børn. Værelserne er 25 m2 og er foruden ovenstående faciliteter indrettet med bruseniche.

Superior Dobbeltværelser m. private pool og havudsigt med plads til 2-3 voksne eller 2 voksne og maks. 2 børn. Værelserne er 25 m2 og er foruden ovenstående faciliteter indrettet med badekar.

Suite m. havudsigt med plads til 2-6 personer. Suiten er indrettet med to separate soveværelser, to badeværelser samt to terrasser. Værelserne er desuden indrettet med ovenstående faciliteter.


Valg af bestemt værelse:

Som noget helt unikt kan du forudbestille et bestemt værelse på Homeric Hymns. Ønsker du at bo mod poolområdet, et roligt værelse mod den frodige have eller er I flere som rejser sammen, kan I forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 400,- pr. uge pr. værelse.

Ovenpå hvert værelse med private pool ligger et værelse med havudsigt. Rejser man flere sammen, kan man med fordel forudbestille to værelser (et Dobbeltværelse samt et Superior Dobbeltværelse), da disse er placeret ovenpå hinanden. Værelserne har parvis fælles entré med hver sin værelsesdør. Lukkes hoveddøren og lades værelsesdørene stå åbne, vil værelserne opleves som én fælles enhed i to etager.

Pension

Opholdet er med Mini All Inclusive, hvilket inkluderer morgenmad samt lokale drikkevarer i løbet af dagen. Morgenmaden serveres fra buffet i Homeric Hymns’ restaurant beliggende i etagen under receptionen i tidsrummet:

Morgenmad 07:30 – 10:00
Drikkevarer 10:00 – 23:00

Fri lokale drikkevarer inkluderer vand, sodavand, øl, vin, kaffe, the samt udvalgte cocktails og alkohol.
*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar herfor.


Opgradér til All Inclusive

Ønsker du fuld forplejning på din ferie tilbydes desuden muligheden for, at tilkøbe All Inclusive på det 4-stjernede søsterhotel Ionian Village, hvor frokost- og aftensmaden nydes i Ionian Village's buffetrestaurant.

Frokost 13:00 – 15:00
Aftensmad 19:00 – 21:30
Snacks 10:30 – 12:00
Is 15:00 – 16:00
Snacks 16:00 – 18:00

Beliggenhed

Hotellet er beliggende ved kystvejen i udkanten af det rolige ferieområde Barbati, ca. 20km nord for Korfu by. ”Ægte græsk charme” beskriver bedst den lille landsby Barbati, da den ligger lidt højt placeret, hvorfor flere restauranter og hoteller har en fantastisk panoramaudsigt over Korfu by, havet og Albanien. I Barbati findes et mindre udvalg af restauranter og indkøbsmuligheder, som du finder blot 500 m fra hotellet. Du vil hurtigt opleve at byen er en af de mere autentiske, man kan bo i på Korfu. Barbati har den perfekte beliggenhed for dig, der ønsker at kombinere en afslappende ferie i rolige omgivelser med de mange muligheder for kulturelle oplevelser.


Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Mini All Inclusive
Strand
150 m
Centrum
900 m
Pool
Nej
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Pension: Mini All Inclusive
Afstand til strand: 150 m
Afstand til centrum: 900 m
Antal værelser: 14
Etager: 3
Indkøb: 500 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 21 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Nej
Pool: Nej
Antal pools:
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Homeric Hymns (Mini All Inclusive)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér