Korfu
Korfu - Frodighedens Ø er uden tvivl en af de smukkeste græske øer, der byder på et væld af ferieoplevelser som bestemt er et besøg værd. Et ordsprog siger at "enten bliver man forelsket i eller på Korfu".

Antal værelser

Antal værelser
Her har du mulighed for at fordele rejsedeltagerne på det antal værelser du ønsker

Rejser til Korfu

- Frodighedens Ø

Denne lille, grønne plet midt i Det Ioniske Hav er muligvis den smukkeste af de græske øer! Et lille stykke af paradis er, hvad der møder dig, når du begiver dig rundt på Korfu. Tankerne bliver nemt ledt hen på Caribien eller Azorerne grundet øens frodighed, det gode vejr og de lækre strande. Fra frodige bjerglandskaber til små bugter, historiske bygninger og utallige blomstrende haver til lækre hoteller og restauranter. Øen har så meget at byde på, at ét besøg sjældent er nok. Til trods for øens frodighed er sommeren stort set tørlagt, og temperaturen sniger sig nemt op på de 30 grader i sommermånederne.

De Ioniske Øer – Korfu og Paxi-øerne

Korfu er den nordligst beliggende af de Ioniske Øer og Korfu by er den administrerende hovedby for alle øerne. De Ioniske Øer er en mere overset øgruppe, hvorfor det her ofte er den mere lokale stemning, der præger ferien, og der er rig mulighed for at opleve det autentiske Grækenland. På Korfu er det også en oplagt mulighed, at opleve de skønne små øer, Paxi-øerne, som er beliggende cirka 10 km fra Korfus sydspids og består af Paxi og Antipaxi på henholdsvis 24 km2 og 5 km2. Hér er der rig mulighed for at tage en svømmetur i det krystalblå hav eller få fornøjelsen af en lokal frokost i den lille by Gaios. 
De Ioniske Øer var tidligere præget af mange jordskælv. De store rystelser har været skyld i at gamle bygninger, som ellers tydeligt har vist tegn på øernes spændende historie, er styrtet sammen. Korfu by er som den eneste blevet skånet for disse jordskælv, hvorfor Korfu by er den ældste, bevarede by på De Ioniske Øer.

Mærk historiens vingesus i Korfu By

Øen har en fantastisk historie, som især afspejler sig i Korfu by, hvor de små, smalle gader vidner om en tid under mange forskellige besættelser. Den gamle fæstning, hvorfra en fantastisk udsigt over byen kan nydes, fortæller blandt andet historien om den britiske kolonitid, og bygningernes arkitektur i den gamle bydel viser tegn fra venetianernes tid på øen. Det røde kirketårn fra Skt. Spiridon kirken ses tydeligt, når man bevæger sig rundt i den gamle bydel. Skt. Spiridon er øens beskytter og historien fortæller blandt andet om hvordan Skt. Spiridon beskyttede Korfu og dennes indbyggere mod tyrkernes mange forsøg på besættelse. 
Byen med de mange ansigter indbyder til hyggelige stunder under åben himmel. Her møder du de lokale helt tæt på, når de mødes til en sen middag, og når ægte, græske toner fra en gadespiller sætter den perfekte ramme for en skøn aften. Nyd en kop kaffe eller en middag på gaden Liston, hvor Korfus historie endnu engang tydeligt mærkes. Den kendte gade blev bygget af franskmændene og måtte tidligere kun besøges af fine og prominente folk. I dag er gaden fyldt med hyggelige cafeer og det er hér, mange af de lokale mødes til en formiddagskaffe.
Grundet den spændende historie og de mange fund i byen blev den gamle del af Korfu by i 2007 en del af UNESCOs Verdenskulturarvsliste.

Korfu er fuld af oplevelser – også med et dansk præg

Korfu er en skønhedsplet, som byder på de smukkeste rammer om din ferie. Her er noget for dig, der har lyst til at nyde en god bog under oliventræet, eller for dig, der er nysgerrig efter at opleve øens spændende historie eller lokale byer. 
Ønsker du at kombinere de kulturelle oplevelser med en dukkert i det blå, klare vand, skal den vestlige del af øen opleves. Her kombineres lækre sandstrande med frodige områder og historiske bygninger. 
En af de mere kendte oplevelser blandt danskere er ferieresidenten Mon Repos. Før Grækenland overgik til republik blev residenten brugt af den dengang græske konge, Konstantin og hans hustru, dronning Anne-Marie, som er søster til dronning Margrethe. I dag bruges residenten ikke mere, men den flotte have omkring bygningen besøges flittigt at turister.
Noget helt specielt ved Korfu er øens placering ud fra Albaniens vestkyst. Fra den østlige del af øen kan Albanien tydeligt ses og historien om det engang lukkede land skaber en helt speciel stemning. Tag med SunCharter på en dagstur til Albanien og oplev to lande på din ferie.

Maden på Korfu

Udover de klassiske græske retter som tzatziki og mousaka, er der også rig mulighed for at prøve nogle af Korfus mere lokale retter, hvor kanel er flittigt brugt og de mange gryderetter ofte får lov til at simre i timevis.

Pastisada
Pastisada er en gryderet bestående af blandt andet mindre stykker af oksekød eller kylling, hvidløg, løg og kanel. Da retten gerne skal simre et par timer, er kødet dejligt mørt og når retten er klar til servering er det ofte med pasta al dente til.

Stifado
Stifado er endnu en simreret fra det græske køkken. Retten består typisk af mindre stykker af oksekød, som braiseres i rødvin og kanel. Den færdige ret serveres med løg i større stykker, som har simret sammen med kødet, så det har fået en dejlig, sødlig smag.

Sofrito
Sofrito er bestående af kalve- eller oksekød og har en skøn smag af hvidløg. Også denne ret skal simre længe for at kokken kan servere lækkert, mørt kød. Retten serveres ofte som et stort stykke kød med tilhørende pommes frites eller ris.

Kumquat
Selvom Korfu ligger langt fra Asien, er den lille kinesiske citrusfrugt, kumquat, flittigt brugt på øen. Frugten er cirka 2-4 centimeter lang, vejer typisk 10-12 gram og ligner mest af alt en lille, aflang appelsin. Frugten bruges til likør og slik på Korfu og specielt i Korfu by er der rig mulighed for at smage på de forskellige produkter lavet af kumquatten.

Hold ferie i Gouvia

Gouvia er beliggende cirka 7 km nord for Korfu by og er en af de mere turistede byer. Til trods for de mange turister, er det også nemt at mærke den mere autentiske stemning i byen, da mange lokale bor i og omkring Gouvia. Gå en lille tur om bagved hotellerne og oplev de helt små, lokale samfund, der ligger roligt i de grønne omgivelser.
I Gouvia findes et fint udvalg af restauranter med både lokale og internationale menukort, så der er rig mulighed for at prøve både pastisada, stifado eller sofrito på ferien. Om aftenen byder byens små barer også på farverige drinks eller en kold øl, mens tv’et viser fodboldkamp eller et lokalt band kommer forbi, for at underholde.
Selvom byen har stort set alt, der hører sig til i en typisk ferieby, så er byens størrelse en del mindre end på mange andre destinationer. Hovedgaden med restauranter, barer, minimarkeder og souvenirbutikker strækker sig kun cirka 1 km igennem den lille by, så det er nemt at finde rundt. 
I retningen mod Korfu by findes Gouvia marina, hvor en gåtur blandt de mange både eller en middag kan nydes. Marinaen er velbesøgt af sejlere, der ønsker at opleve smukke Korfu og hyggelige Gouvia, og så er marinaen kun en kort gåtur væk fra hotellerne i området.

Stranden i Gouvia
Stranden i Gouvia er beliggende i en lille bugt, så der er næsten altid helt roligt vand. Stranden består primært af sten, men når man bevæger sig ud i vandet ændres bunden til sandbund. Det er muligt at leje liggestole og parasoller ved stranden og der findes et par restauranter, hvor frokosten kan nydes. Hovedgaden i Gouvia er kun et par minutters gang fra stranden, så der er ikke langt for at købe en flaske vand eller solcreme til strandturen.
Stranden i Gouvia er ideel, hvis du vil ligge på en strand uden at være omgivet af turister. Flere vælger nemlig at tage til nabobyen Dassia, hvor der findes en lidt længere strand med lidt flere aktiviteter – eller en tur til vestkysten, hvor de lækre sandstrande er.

Hold ferie i Barbati

Barbati er beliggende cirka 20 km nord for Korfu by og er en af de mere skjulte byer på øen. Ved første øjekast virker byen som en gennemkørsels by, men tager man turen ned ad en af de små sidegader finder man stranden, restauranter og hyggelige områder, som er oplagte til afslapning. ”Ægte græsk charme” beskriver bedst den lille landsby Barbati, da den ligger lidt højt placeret, hvorfor flere restauranter og hoteller har en fantastisk panoramaudsigt over Korfu by, havet og Albanien.
I Barbati findes et mindre udvalg af restauranter og du vil hurtigt opleve at byen er en af de mere autentiske, man kan bo i på Korfu. Der findes også en dejlig ro i byen, da der ikke er særligt mange turister og ofte overses på køreturen op igennem den østlige del af Korfu.
Barbati har den perfekte beliggenhed for dig, der ønsker at kombinere en afslappende ferie i rolige omgivelser med de mange muligheder for kulturelle oplevelser. Fra byen er det nemt at opleve både den nordlige del af øen, samt kun en lille køretur fra Korfu By og attraktionerne deromkring.

Stranden i Barbati
Stranden i Barbati er en mindre stenstrand i smukke omgivelser. Fra stranden er der både udsigt til Albanien, Korfus frodige natur og bjergene, der ses langs Korfus kyst. Det er muligt at leje liggestole og parasoller ved stranden og der findes et lille udvalg af restauranter, hvor frokosten kan nydes. 
Er du til snorkling er der også fin mulighed for at opleve livet under havet, da vandet ved Barbati er utrolig klart.

 

Fakta

Fakta om det fantastiske Korfu

Sæson: Maj-oktober

Valuta: Euro

Sprog: Græsk

Afrejsetid: 3 timer og 10 min

Indbyggertal: 120.000

Hav: Middelharvet0m

1000m

Børnepool

Pool

All inclusive

Pelagos (All Inclusive)

Agios Minas, Grækenland
Velkommen til Pelagos i Agios Minos! Skønt All Inclusive hotel som er særdeles attraktivt og gennemgåe en totalr... Se mere

30m

0m

Børnepool

Pool

Almira Mare (Morgenmad)

Agios Minas, Grækenland
Almira Mare er et hyggeligt hotel, med god placering ved strandpromenaden i Agios Minas. Hotellet har nydeli... Se mere

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype

Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Cookie-indstillinger

vm-gdpr - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

vm-gdpr-accept - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at identificere den besøgende, på tværs af sider, under besøget.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

intercom-id-# - 270 dage

Denne cookie bruges i forbindelse med live chat funktionalitet på hjemmesiden. Formålet er at huske brugeren, således at en chat kan genskabes på tværs af sider på hjemmesiden.

chat_have_been_triggered - Session

Bruges til at tjekke op på aktivering af chat funktionaliteten.

__livechat - 37 måneder

Gemmer oplysninger omkring interaktion med chat funktionaliteten på hjemmesiden.

newsletter-slideup - 3 måneder

Gemmer information omkring interaktion med nyhedsbrev funktionaliteten.

selectedFinancing - Ikke aktuel

Cookie sat ved finansiering af rejse. Ikke længere aktuel og er igang med at blive fjernet fra systemet.

selectedFinancingText - Ikke aktuel

Cookie sat ved finansiering af rejse. Ikke længere aktuel og er igang med at blive fjernet fra systemet.

selectedRepayment - Ikke aktuel

Cookie sat ved finansiering af rejse. Ikke længere aktuel og er igang med at blive fjernet fra systemet.

showFinancing - Ikke aktuel

Cookie sat ved finansiering af rejse. Ikke længere aktuel og er igang med at blive fjernet fra systemet.

TraceAd

adform - Varierende udløb - 7 dage op til 1 måned

CM,CM14,TPC,uid,DigiTrust.v1.identity,CKID,guid,ss,cid,token,C - Disse cookies genkender brugerens browser ved besøg på hjemmesider, der anvender samme annoncenetværk. Formålet er at optimere visning af annoncer ud fra brugerens adfærd kombineret med forskellige annoncørers bud på at vise annoncer for brugeren.

Cloudfare

cloudfare - Session

#_biz_flagsA,_biz_nA,_biz_pendingA,_biz_uid,optimizelyBuckets,optimizelyEndUserId,optimizelySegments# Optimizely / CDN Cloudflare - Funktionelle cookies på vores hjemmeside til korrekt drift. Bruges bla. til statistik og brugerpræferencer.

Google Analytics

_ga - 2 år

Denne cookie fra Google bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

__utmv - 2 år

Denne cookie fra Google bruges til at overvåge trafikken på vores hjemmeside og spore hvilken kategori af besøgende du er.

__utmz - 180 dage

Denne cookie fra Google bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg

__utma - 2 år

Denne cookie fra Google bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg.

__utmb - Slettes efter session udløbstid

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende tilbringer på en webplacering: når et besøg starter og når det næsten ender. Hvis du observerer cookieændringer (f.eks. Ved brug af firecookie), vil du se regelmæssige ændringer.

__utmc - 2 år

Registrerer et tidsstempel med det præcise tidspunkt, hvor brugeren forlader hjemmesiden. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på hjemmesiden varer

__utmt - 2 år

Anvendes til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.

UULE - 1 dag

Bruges til at indsamle information omkring brugeren på hjemmesiden vha. Google Analytics.

Google Statistik

1P_JAR - 1 måned

Denne cookie bliver brugt til at lave statistik på hjemmeside samt spore konverterings frekvenser

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Google Maps

SAPISID - 2 år

Google Maps cookies gemmer en unik tekststreng til at identificere, hvilken browser der bruges, og hvilke indstillinger der sættes på kortet. Ingen personfølsomme oplysninger indsamles. Se eventuelt også også Googles Privacy policy

Charbeat

Charbeat - Varierende udløb - Session op til 1 år.

#_cb, _cb_svref, _cb_ls,_chartbeat2# Bruges til at identificere brugeren. Formålet er opsamling af statistik som analyseredskab til hjemmesideoptimering.

Yumpu

yumpu - Varierende udløb - Session op til 10 år.

#__asc, __auc, _ga, _gid, _vis_opt_exp_#_comb_# , _vwo_uuid_# _vwo_uuid_v2, ypsession, yumpu_slc# Disse cookies anvendes til driften af vores online katalog som styres af ​​yumpu systemet. Sporer generel brugerinformation og statistik.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

datr -

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

reg_ext_ref - Session

Denne cookie benyttes til at logge om en bruger er "logged ind" Facebook eller på anden vis bruger Facebook. Formålet er at lade brugere nemt kommentere og dele indhold til sociale medier.

Reg_fb_gate - Session

Denne cookie benyttes til at logge om en bruger er "logged ind" Facebook eller på anden vis bruger Facebook. Formålet er at lade brugere nemt kommentere og dele indhold til sociale medier.

Reg_fb_ref - Session

Denne cookie benyttes til at logge om en bruger er "logged ind" Facebook eller på anden vis bruger Facebook. Formålet er at lade brugere nemt kommentere og dele indhold til sociale medier.

sb - 2 år

Cookie sættes af Facebook. Bruges til at logge om en bruger er "logged ind" Facebook eller på anden vis bruger Facebook. Formålet er at lade brugere nemt kommentere og dele indhold til sociale medier.

Youtube

PREF - 8 måneder.

Denne cookie gemmer dine præferencer og andre oplysninger herunder foretrukket sprog, hvor mange søgeresultater du ønsker vist på siden, og om du ønsker at Googles SafeSearch-filter er aktiveret

VISITOR_INFO1_LIVE - 179 dage.

En cookie, som YouTube opretter, der måler din hastighed, for at bestemme om du skal bruge den nye eller gamle afspiller

YSC - Session

Denne cookie oprettes af YouTube-videoservicen på sider med indlejrede YouTube-videoer. Denne cookie bruges ved embed af youtube videoer. HSID, LOGIN_INFO, PREF, SAPISID, SID, SSID: Disse cookies bliver sat via et indlejret YouTube video. De registrerer anonymt statistisk data på f.eks. hvor mange gange en video er set samt hvilke indstillinger der benyttes til fremvisning. Ingen sensitiv data gemmes medmindre du er logget ind på din Google konto. Er dette tilfældet, så forbindes dine valg med din konto – f.eks. hvis du har trykket ”syntes god om” på en video. Maks levetid 2 år.

CONSENT - 20 år

Benyttes af tredje-part "Youtube" til at håndtere accept for brugen af platformen.

APISID - Session

Benyttes af Youtube til at indsamle brugsoplysninger ang. hostede Youtube videoer.

Google

NID - 6 måneder

Denne cookie gemmer et unikt id så google kan huske ens præferencer og anden information, så som sprog, hvor mange søge resultater man ønsker pr side, eller om man vil have Googles SafeSearch filter slået til

Google Adwords

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

ra1_sid - 1 år

Registrerer anonymiserede brugerdata, som f.eks. IP-adresse, geografisk placering, besøgte websteder og hvilke annoncer brugeren har klikket på, med det formål at optimere annoncevisning baseret på brugerens bevægelse på websteder, der bruger det samme annoncenetværk.

ra1_sgm - 1 år

Registrerer anonymiserede brugerdata, som f.eks. IP-adresse, geografisk placering, besøgte websteder og hvilke annoncer brugeren har klikket på, med det formål at optimere annoncevisning baseret på brugerens bevægelse på websteder, der bruger det samme annoncenetværk.

ra1_uid - 1 år

Registrerer anonymiserede brugerdata, som f.eks. IP-adresse, geografisk placering, besøgte websteder og hvilke annoncer brugeren har klikket på, med det formål at optimere annoncevisning baseret på brugerens bevægelse på websteder, der bruger det samme annoncenetværk.

RA1balancer - 1 år

Registrerer anonymiserede brugerdata, som f.eks. IP-adresse, geografisk placering, besøgte websteder og hvilke annoncer brugeren har klikket på, med det formål at optimere annoncevisning baseret på brugerens bevægelse på websteder, der bruger det samme annoncenetværk.

LeadScoreApp

__lsv - 5 min.

Bruges for at adskille besøgende.

__lsk - 1 år.

Kan oprettes ved interaktion med virksomhedens online markedsføring.

__lsanno - 5 timer.

Kan oprettes ved interaktion med virksomhedens online markedsføring. Denne cookie bruges til at identificere nyhedsbrevsmodtagere for at kunne sende mere relevante nyhedsbreve og markedsføring.

TraceAd

cid - 2 måneder

Denne cookie optimerer visning af annoncer ud fra brugerens adfærd kombineret med forskellige annoncørers bud på at vise annoncer for brugeren igennem TraceAds netværket.

tracead_v2 - 20 år

Denne cookie optimerer visning af annoncer ud fra brugerens adfærd kombineret med forskellige annoncørers bud på at vise annoncer for brugeren igennem TraceAds netværket.

uid - 2 måneder

Registerer et unikt bruger-ID, som genkender brugerens browser ved besøg på hjemmesider, der anvender samme annoncenetværk. Formålet er at optimere visning af annoncer ud fra brugerens adfærd kombineret med forskellige annoncørers bud på at vise annoncer for brugeren.

CKID - 1 måned

Benyttes til at gemme information omkring brugerinteraktion med formål at udbyde målrettet annoncering gennem TraceAd netværket.

cfid - 3 uger

Cookie sat af getblue.io som del af TraceAds netværket. Benyttes til bedre målretning af annoncering.

cftoken - 3 uger

Cookie sat af getblue.io som del af TraceAds netværket. Benyttes til bedre målretning af annoncering.

guid - 2 år

Bruges til at generere statistiske data over hvilke sider en bruger har besøgt, og hvor ofte et annonceklik fører enten til et køb eller andre handlinger på annoncørens hjemmeside.

ss - 2 år

Bruges til at generere statistiske data over hvilke sider en bruger har besøgt, og hvor ofte et annonceklik fører enten til et køb eller andre handlinger på annoncørens hjemmeside.

Bind Ads

MUID - 1 år

Anvendes af Bing som et unikt ID til en bruger. Denne Cookie muliggør tracking af brugeren ved at synkronisere ID'et på tværs af domæner.

MUIDB - 1 år

Identificerer, hvilke browsere der besøger Microsoft-sider. Denne cookie bruges til reklame, sideanalyse og andre driftsformål.

_uetsid - Session

Denne cookie sættes af Bing. Formål er at spore konverteringer på tværs af hjemmesiden.

Bing ads - 6 mdr. til 13 mdr.

#ANON, MUID, NAP# Vi bruger bing-annoncer til at vise relevante annoncer til brugeren. Disse cookies indeholder oplysninger om din surfingadfærd. Yderligere oplysninger om driften af ​​disse cookies kan du finde i bings fortrolighedserklæringen.