Gran Canaria
Vinterens Ferieparadis
Priser fra 3.999 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
Aalborg 18-09-2019
1 uge
Antal værelser: 18-09-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn

Information om Gran Canaria

Med sine mange solskinstimer og altid lune varmegrader har Gran Canaria i mange år været et af danskernes fortrukne tilflugtssteder i vintermånederne.
SunCharter holder til på den sydlige del af Gran Canaria hvor soltimerne er allerflest og mulighederne mange. Blå himmel og høj sol er dagligdag på disse kanter. I Maspalomas og Playa del Inglés er der rig mulighed for, at promenere langs de mange lækre sandstrande. Her findes restauranter og butikker som perler på en snor. En romantisk og afslappende slentretur i ”sanddynerne” kan klart anbefales.

Vinterferie med udsigt og lækre strande

Mod vest finder du Puerto Rico (rig havn), som rigtig mange dansker har forelsket sig i og besøger flere gange om året. Her ligger hotellerne fordelt på to bjergsider hvilket giver fantastiske solpositioner og flotte udsigter. I midten ligger byen som tilbyder aktiviteter for hele familien. Amadores stranden er et stort tilløbsstykke og er blevet særlig populær for sit kridhvide sandstrand importeret direkte fra Caribien. Fortsætter man vest på af ”solkysten” strækningen møder man idylliske områder såsom Playa del cura, Taurito dalen og Puerto de Mogán. Sidste nævnte er specielt et besøg værd for dets lighed med Venedig. 

Oplevelser på Gran Canaria

Hvad mange ikke ved så byder Gran Canaria på overdådig natur og masser af kultur. Det handler bare om, at komme til de helt rigtige små landsbyer som gemmer sig bagved de gamle (inaktive) vulkaner. SunCharter tilbyder naturligvis på udflugter med dansk rejseleder hvor disse unikke oplevelser indgår.

Kan du lide god mad og lækker vin så er Gran Canaria et sandt paradis. Gode bøffer, frisk fanget fisk, kanariske kartofler, ost, skinke, paella og alverdens traditionelle tapas anretninger findes på hvert et gadehjørne og mange steder endda til fornuftige priser. Er du til hygge på balkonen kan det anbefales, at gå en tur i det nærmeste supermarked. Priserne her er også rigtig fornuftige og udvalget er imponerende mange steder. De kanariske øer er toldfrit område hvilket bl.a. Giver gode priser på kendte parfumemærker.

Maden på Gran Canaria

Dine smagsløg vil ikke blive skuffet over maden på Gran Canaria. Maden minder på mange måder om den mad der serveres i restauranter på fastlandet. Selvom om nogle af retterne er importeret fra det spanske fastland, findes der stadig en række særprægede kanariske specialiteter. Basis for det lokale køkken er den store mængde af grønsager, frugt og fisk. Det er bestemt besværet værd, at prøve at finde et lokalt køkken. Dine smagsløg vil takke dig for det.

Nogle lokale restauranter, har deres egne fiskebåde, som de dagligt sejler ud i, for at fange helt friske fisk. Fiskene ryger derefter direkte på menuen. Tapas er selvfølgelig en ret du skal have når du besøger et spansk område. Den lette servering er en traditionel spansk anretning, som indtages inden frokost eller middag, altid med et glas vin eller øl.

Kultur og aktiviteter

Gran Canaria har et hav af lækre sandstrande, især øens sydlige del ved byerne Puerto Rico, Maspalomas og Puerto de Mogán, har flotte sandstrande. Der er altid forskellige aktiviteter på stranden og det er altid muligt at få en bid brød og noget at drikke på en af de mange restauranter, der ligger langs strandene.

Der er også rigtig gode muligheder for at tage ud og shoppe på Gran Canaria. Her kan du finde billig elektronik, ure, tobak og meget mere, som sælges næsten skattefrit. Husk dog at tjekke om varen fungerer inden du forlader butikken.

Du kan også tage en gåtur langs Maspalomas sandklitter og opleve de eventyrligt smukke sandklitter. Sandklitterne er et meget populært udflugtsmål for turister. Puerto de Mogán er et livligt lille fiskeleje, som kaldes Gran Canarias Venedig. Byen har også et marked, som er værd at besøge.

Læs mere

Oplevelser på Gran Canaria

Kanarisk tapas i idylliske Mogán

Der er skruet op for hyggen, kvaliteten og oplevelserne
På denne hyggelige halvdagstur har vi skruet SunCharter-aftenen op til et helt nyt stadie: her skal vi blandt andet nyde en eftermiddagsgåtur i Puerto de Mogán, også kaldet det lille Venedig. Byen er helt sin egen, og vi rejseledere ved lige præcis, hvor de allerhyggeligste hjørner og gader er i byen: og dem skal I selvfølgelig ikke gå glip af.

Herefter skal vi have en fantastisk lækker kanarisk tapasmenu i den lokale by Mogán, som ligger lidt længere nord på. Imens vi sidder i flotte omgivelser på den lokale restaurant Acaymo og nyder den gode tapasmenu, så skal vi selvfølgelig også forkæle ganen med en masse lækker vin og nyde hinandens suplime selskab.

Det er også her, at vi for alvor starter vores kanariske SunCharteraften: alle jeres rejseleder vil selvfølgelig hygge om jer hele aftenen. Ikke mindst vil vi sørge for nogle sjove indslag, så vi kan lære hinanden bedre at kende. Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften. 

Hval- og delfinsafari

Ude langs Gran Canarias sydkyst lever nogle af jordens allerstørste, flotteste og mest spændende dyr. De lever i harmoni med hinanden frit i naturen, og når vi tager dig med ud på sejltur, så skal vi ud på deres hjemmebane og se dem boltre sig i det lækre, azurblå hav.

Turen starter med at du bliver afhentet ved dit hotel og kørt til den flotte lystbådehavn i den dejlige ferieby Puerto Rico. Herfra sejler vi ud på havet for at se de imponerende delfiner i deres naturlige omgivelser. Besætningen ombord er vant til at spotte dem, og det siges, at bådens kaptajn er den bedste på hele øen til at få øje på delfinerne.

På turen er der chance for at opleve delfinerne svømme i store flokke eller se, hvordan de prikkede eller stribede delfiner springer omkring båden og underholder os. Hvis vi er heldige, kommer en af grindehvalerne eller finhvalerne forbi for at sige hej.

Under turen kan du også nyde den flotte udsigt indover Gran Canarias kyst samt snuppe en kold forfriskning fra den fri bar, der er på båden. 

Gran Canarias hemmeligheder

Tag med din rejseleder på udflugt rundt på Gran Canaria og oplev alt det, du ikke vidste at der gemte sig på øen. Gran Canaria har siden 1960’erne været et stort turistmål på grund af det dejlige vejr, som der er på øen, men hvad få faktisk ved er, at Gran Canaria byder på meget mere, end man lige tror – og det vil vi netop gerne vise dig.

Èn af de ting, som gør Gran Canaria helt unik er, at du kan opleve hele fire forskellige klimazoner på øen, som ellers ikke er større end Djursland hjemme i Danmark. Det er en bemærkelsesværdig oplevelse, når du kører fra et subtropisk paradis, videre til et fastlandsklima, til middelhavsklimaet og til sidst ender i et utroligt smukt og frodigt subtropisk klima. Til trods for at der er helt goldt og tørt på sydsiden af øen, gemmer der sig faktisk utrolig flot, grøn natur og smukke dale på nordsiden af Gran Canaria. På denne udflugt vil vi også besøge forskellige udsigtspunkter med den flotteste udsigt ud over de forskellige klimazoner og store, smukke monumenter. Undervejs på turen gør vi også holdt på en restaurant, hvor vi nyder en lækker lokal trerettersmenu. Fra restauranten kan du samtidig nyde en smuk udsigt over byerne Teror og Las Palmas.

På turen vil du også opleve Gran Canarias smukkeste by, Teror, hvor vi vil give dig en mindre byrundtur og fortælle om den fantastiske historie, som byen er bygget op omkring. Vi tager dig desuden med til et lille marked, hvor der vil være mulighed for at smage på lokale mandler, mange forskellige oste - f.eks. kaktusosten - og den kanariske mojosovs. Vi skal selvfølgelig også se den historiske side af Gran Canaria, og her vil vi tage dig helt tilbage til tiden før Kristus, hvor øens første beboere ankom til øen og bosatte sig i grotter rundt omkring i bjergene. Gayadeque-dalen er et rigtig godt eksempel på et sted, hvor de oprindelige beboere opholdte sig, så det skal vi selvfølgelig hen for at se. I denne dal besøger vi nogle af de familier, som stadig den dag i dag bor i grotterne. Uden tvivl en oplevelse du sent vil glemme. 

Jeepsafari & kamelridning

Turen starter med en køretur op igennem bjergene, hvor det smukke landskab imponerer. Efter et kort stop med en præsentation af hele turen, kører I mod et imponerende udsigtspunkt lige før det smukke område, Fataga-dalen, også kaldet de 1000 palmers dal. Herefter vil I køre ned i dalen, hvor der gøres et stop ved en hyggelig kamelpark. Her kan du tage et kig på en masse søde dyr, eller du kan tage en sjov tur på kamelryg, hvor du vil få set endnu mere af området.

Det er værd at bemærke, at udflugten kan vælges både med og uden kamelridning. Turen er helt den samme, om du vælger det eller ej: derfor er det en rigtig god mulighed at tilkøbe kamelridningen, da du på denne måde kan få en sjov og gyngende tur på en af de mange fascinerende kameler. Det vil være en tur på ca. 20 minutter.

Senere på turen vil I komme forbi en aloe vera plantage, hvor nogle søde medarbejdere selvfølgelig vil fortælle en masse om deres produktion af aloe vera. Ikke mindst har du mulighed for at prøve de mange aloe vera produkter efterfølgende. Herefter vil det være tid til en typisk spansk frokost bestående af blandt andet papas arrugadas med mojo sovs. Dette kommer til at foregå i byen Fataga, hvor du efterfølgende kan smutte en tur rundt i de smukke, hvide gader i byen.

Senere på dagen begynder I at klatre længere på ad bjergene og ind i landet. Du vil opleve en masse smuk natur og ikke mindst se mange af de lokale byer på helt tæt hold. Sidst på turen sættes kursen mod off-road-området, hvor en lille times kørsel på bjergskråningerne vil give de fleste et vildt adrenalinkick. Når dagen er omme, vil udflugten være et skønt minde om flot natur, hyggelige byer og en god omgang adrenalin: om end du vælger turen med eller uden kamelridning. 

Kamelridning

På denne udflugt vil du blive hentet på dit hotel, hvorefter du bliver kørt op igennem den centrale del af Gran Canaria og ind mod den smukke dal Fataga, også kaldet "De 1000 palmers dal". Inde midt i Fataga-dalen ligger Arteara Camel Park, som byder dig velkommen med åbne arme. Her venter dig en oplevelse uden lige, hvor du skal ud på dit livs ridetur – nemlig en cirka 45 minutters ridetur på kamelryg igennem det smukke landskab, hvor du er omringet af flotte bjergsider og et helt særligt goldt terræn, som du kun finder her på Gran Canaria.

Efter din ridetur vil der blive serveret en snack, der består af sandwich, te og juice. Du vil også her blive lidt klogere på de kameler, du lige har været ude at ride på. Arteara Camel Park har også en lille minizoo med smådyr, som du kan besøge. Herefter går turen hjem mod hotellet.

Denne udflugt er for dig, som vil på en halvdagsudflugt, hvor du kan se lidt mere af Gran Canaria end bare sydkysten og samtidig få dig en underholdende dag i selskab med de sjove kameler. 

Discover scubadiving 

Det er ikke kun Gran Canarias vulkanske bjerglandskab, natur og historie, som er fantastisk her på Gran Canaria - også under overfladen er der masser at se. Her på Gran Canaria er der nemlig rig mulighed for at komme ud at dykke og opleve en verden under vandet.

Du kan både dykke fra kysten eller fra båden, som sejler dig ud på det store Atlanterhav. Der vil hele tiden blive taget hånd om dig, og vi lover dig, at det bliver en fantastisk oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Det er en uforglemmelig dag i det krystalklare vand, hvor du vil svømme side om side med flotte fisk, tildækkede sten og havets sandbund mens der er helt stille og du kun kan høre dit eget åndedræt og boblerne, der stiger op til overfladen.

Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve noget helt unikt og for at udfordre dig selv.

Bemærk: Turen er både for de erfarne og for de helt nye. Der bliver taget hensyn til alles behov og givet instruktioner på engelsk, så alle følr sig helt trygge. Udover denne dykkertur "discover scubadiving" er der selvfølgelig et stort udvalg af andre muligheder, om end du gerne vil tage dykkercertifikat eller blot ønsker at leje udstyret til at komme ud og dykke. Spørg endelig dine rejseledere til råds, så kan vi vise dig, hvad du ellers har af muligheder. 

OBS: vil du gerne tilkøbe massage eller lignende skal dette gøres mindst 2 dage før at du gerne vil af sted til centret. Spørg endelig dine rejseledere hvis du vil høre mere om, hvilke behandlinger du har mulighed for at tilkøbe. 

Betingelser:

Tilmelding til udflugterne skal ske til SunCharters rejseledere eller via SunCharters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion.

Fakta

Information om udflugters pris, varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugter oplyses på destinationen. Det endelige udflugtsprogram kan findes i informationsmappen på dit hotel. 

Tilmelding til udflugter sker ligeledes først på destinationen til din rejseleder.

Visse udflugter kan blive udbudt med engelsktalende lokal guide.