Luk besked

Læs mere om de aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

Gran Canaria
Vinterens Ferieparadis
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
22-05-2022
1 uge
Antal værelser: 22-05-2022
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser

Information om Gran Canaria

Med sine mange solskinstimer og altid lune varmegrader har Gran Canaria i mange år været et af danskernes fortrukne tilflugtssteder i vintermånederne.
Gran Canaria kan opleves direkte fra Billund Lufthavn. Vi holder til på den sydlige del af Gran Canaria hvor soltimerne er allerflest og mulighederne mange. Blå himmel og høj sol er dagligdag på disse kanter. I Maspalomas og Playa del Inglés er der rig mulighed for, at promenere langs de mange lækre sandstrande. Her findes restauranter og butikker som perler på en snor. En romantisk og afslappende slentretur i ”sanddynerne” kan klart anbefales.

Vinterferie med udsigt og lækre strande

Mod vest finder du Puerto Rico (rig havn), som rigtig mange dansker har forelsket sig i og besøger flere gange om året. Her ligger hotellerne fordelt på to bjergsider hvilket giver fantastiske solpositioner og flotte udsigter. I midten ligger byen som tilbyder aktiviteter for hele familien. Amadores stranden er et stort tilløbsstykke og er blevet særlig populær for sit kridhvide sandstrand importeret direkte fra Caribien. Fortsætter man vest på af ”solkysten” strækningen møder man idylliske områder såsom Playa del cura, Taurito dalen og Puerto de Mogán. Sidste nævnte er specielt et besøg værd for dets lighed med Venedig. 

Oplevelser på Gran Canaria

Hvad mange ikke ved så byder Gran Canaria på overdådig natur og masser af kultur. Det handler bare om, at komme til de helt rigtige små landsbyer som gemmer sig bagved de gamle (inaktive) vulkaner. SunCharter tilbyder naturligvis på udflugter med dansk rejseleder hvor disse unikke oplevelser indgår.

Kan du lide god mad og lækker vin så er Gran Canaria et sandt paradis. Gode bøffer, frisk fanget fisk, kanariske kartofler, ost, skinke, paella og alverdens traditionelle tapas anretninger findes på hvert et gadehjørne og mange steder endda til fornuftige priser. Er du til hygge på balkonen kan det anbefales, at gå en tur i det nærmeste supermarked. Priserne her er også rigtig fornuftige og udvalget er imponerende mange steder. De kanariske øer er toldfrit område hvilket bl.a. Giver gode priser på kendte parfumemærker.

Maden på Gran Canaria

Dine smagsløg vil ikke blive skuffet over maden på Gran Canaria. Maden minder på mange måder om den mad der serveres i restauranter på fastlandet. Selvom om nogle af retterne er importeret fra det spanske fastland, findes der stadig en række særprægede kanariske specialiteter. Basis for det lokale køkken er den store mængde af grønsager, frugt og fisk. Det er bestemt besværet værd, at prøve at finde et lokalt køkken. Dine smagsløg vil takke dig for det.

Nogle lokale restauranter, har deres egne fiskebåde, som de dagligt sejler ud i, for at fange helt friske fisk. Fiskene ryger derefter direkte på menuen. Tapas er selvfølgelig en ret du skal have når du besøger et spansk område. Den lette servering er en traditionel spansk anretning, som indtages inden frokost eller middag, altid med et glas vin eller øl.

Kultur og aktiviteter

Gran Canaria har et hav af lækre sandstrande, især øens sydlige del ved byerne Puerto Rico, Maspalomas og Puerto de Mogán, har flotte sandstrande. Der er altid forskellige aktiviteter på stranden og det er altid muligt at få en bid brød og noget at drikke på en af de mange restauranter, der ligger langs strandene.

Der er også rigtig gode muligheder for at tage ud og shoppe på Gran Canaria. Her kan du finde billig elektronik, ure, tobak og meget mere, som sælges næsten skattefrit. Husk dog at tjekke om varen fungerer inden du forlader butikken.

Du kan også tage en gåtur langs Maspalomas sandklitter og opleve de eventyrligt smukke sandklitter. Sandklitterne er et meget populært udflugtsmål for turister. Puerto de Mogán er et livligt lille fiskeleje, som kaldes Gran Canarias Venedig. Byen har også et marked, som er værd at besøge.

Læs mere

Oplevelser på Gran Canaria

Tag med på en af vores spændende udflugter med dansk rejseleder og oplev meget mere af Gran Canaria.

Kanarisk tapas-aften i idylliske Mogán

På denne hyggelige halvdagstur har vi skruet SunCharter-aftenen op til et helt nyt stadie: her skal vi blandt andet nyde en eftermiddagsgåtur i Puerto de Mogán, også kaldet det lille Venedig. Byen er helt sin egen, og vi rejseledere ved lige præcis, hvor de allerhyggeligste hjørner og gader er i byen: og dem skal du selvfølgelig ikke gå glip af.

Herefter skal vi have en fantastisk lækker, kanarisk tapasmenu i den lokale by Mogán, som ligger lidt længere nord på øen. Imens vi sidder i flotte omgivelser på den lokale restaurant Acaymo og nyder den gode tapasmenu, så skal vi selvfølgelig også forkæle ganen med en masse lækker vin og nyde hinandens sublime selskab.

Det er også her, at vi for alvor starter vores kanariske SunCharter aften: dine rejseledere vil selvfølgelig hygge om dig hele aftenen, og ikke mindst vil vi sørge for nogle sjove indslag, så vi kan lære hinanden bedre at kende. Vi glæder os til at se dig til feriens hyggeligste aften. 
Halvdagsudflugt

Hval- og delfinsafari

Ude langs Gran Canarias sydkyst lever nogle af jordens allerstørste, flotteste og mest spændende dyr. De lever i harmoni med hinanden frit i naturen, og når vi tager dig med ud på sejltur, så skal vi ud på deres hjemmebane og se dem boltre sig i det lækre, azurblå hav.
På denne tur bliver du kørt til den flotte lystbådehavn i den dejlige ferieby Puerto Rico. Herfra sejler vi ud på havet for at se de imponerende delfiner i deres naturlige omgivelser. Besætningen ombord er vant til at spotte dem, og det siges, at bådens kaptajn er den bedste på hele øen til at få øje på delfinerne.

På turen er der chance for at opleve delfinerne svømme i store flokke og se, hvordan de prikkede eller stribede delfiner springer omkring båden og underholder os. Hvis vi er heldige, kommer en af grindehvalerne eller finhvalerne forbi for at sige hej.
Under turen kan du også nyde den flotte udsigt indover Gran Canarias kyst samt snuppe en kold forfriskning fra den frie bar, der er på båden. 
Halvdagsudlugt

NYHED! Vandretur i sydkystens bjerge

Kom med på årets aktive nyhed, når vi rejseledere går turen mod Den Norske Plads og forsætter mod Anfi på den sydøstlige side af denne smukke, kanariske ø. Turen byder på fantastiske udsigter, blandt andet til vulkanen Teide på Tenerife – når vejret tillader det vel at bemærke.
Derudover vil du opleve et utrolig smukt landskab, hvor du kan nyde roen i de fantastiske omgivelser på bjerget. Vi rejseledere nyder altid at gå turen og vil derfor også gerne have dig med.

Turen starter med at du bliver hentet på dit hotel, hvorefter vi sammen kører mod vandrerutens startpunkt på toppen af Puerto Rico. Turen er ca. 10 km., hvor der selvfølgelig vil være stops undervejs. Vi anbefaler lukkede sko, da vejen for det meste består af grus.
Undervejs på turen vil vi blandt andet gå forbi en mangoplantage og igennem en hyggelig lille gedefarm. Du vil opdage at der oppe på bjerget blandt grus og sten gemmer sig små grøntsags plantager blandt andet i form af aubergine og squash. Herefter begynder nedstigningen fra bjerget igen, og vi vil begynde at kunne se ned til vores slutpunkt ved stranden, Anfi del Mar.
Før at vi ankommer til Anfi del Mar som ende-destination, vil vi gå mod den lille lokale restaurant La Goleta, hvor vi sammen vil nyde en lækker frokost i den friske luft. Når vi har fyldt vores maver med både mad og drikke, fortsætter vi ned mod selve stranden og den hyggelige lille lystbådehavn, inden at vi går lidt op i højderne igen, hvor vores bus atter vil samle os op. Inden da skal vi selvfølgelig nå at nyde den fantastiske udsigt udover havet.

Turen er for dig, som ønsker en aktiv ferie: du skal være godt gående men vi tager turen stille og roligt, så alle kan følge med. Vi håber, at du har lyst til at tage turen sammen med os!
Halvdagsudflugt

Gran Canaria til nye højder - ørundtur

Tag med på årets nyhed sammen dine rejseledere: her skal vi på udflugt rundt på Gran Canaria og opleve alt det, du ikke vidste gemte sig på øen. Gran Canaria har siden 1960’erne været et stort turistmål på grund af det dejlige vejr, som der er her på øen, men hvad få faktisk ved er, at Gran Canaria byder på meget mere, end man lige tror – og det vil vi netop gerne vise dig.

Èn af de ting, som gør Gran Canaria helt unik er, at du kan opleve hele fire forskellige klimazoner på øen, som ellers ikke er større end Djursland hjemme i Danmark. På denne udflugt vil vi derfor besøge forskellige udsigtspunkter med den flotteste udsigt ud over de forskellige klimazoner og store, smukke monumenter. Undervejs på turen gør vi også holdt på en restaurant på øens knudepunkt, hvor vi nyder en lækker, lokal treretters menu. Fra restauranten kan du desuden besøge et lille, lokalt marked, hvor du kan smage på lokale mandler, mange forskellige slags oste - f.eks. kaktusosten - og den kanariske mojosovs.

På turen vil du opleve Gran Canarias højeste punkt, Pico de las Nieves, hvor du vil kunne nyde en fantastisk udsigt udover øens varetegn Roque Nublo. I Gayadeque-dalen, hvor øens første beboere kom til og bosatte sig i grotter i bjergene, vil vi gå en lille tur, hvor du kan nyde den smukke udsigt udover dalen. Derudover vil vi også besøge en lokal aloe vera plantage, hvor du har mulighed for at se, hvordan man arbejder med aloe vera planten, som også er et kendetegn for de kanariske øer. På turen her vil du komme helt bag om Gran Canaria, opleve øens lokale samfund, se øens flotteste udsigter og samtidig høre en masse om øens historie. Du vil uden tvivl få en uforglemmelig oplevelse, og vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at give dig en fantastisk dag.
Heldagsudflugt

Udflugter med engelsktalende guide

Las Palmas: En fryd for øjet

Er du interesseret i at komme op til Gran Canarias hovedstad og snuse lidt til historien, naturen og de mange shoppingmuligheder som der er i byen? Så er dette den helt rigtige udflugt for dig. Denne udflugt tager dig med på en tur fra syden op mod Las Palmas gennem byens kultur, natur og historie, hvor du samtidig får lov til at mærke en storbystemning her på øen.

Først på turen kører du mod den gamle bydel i Las Palmas, også kaldt Vegueta. Her vil du få en guidet tur gennem det betagende kvarter og se nogle af byens mest symbolske steder, blandt andet Colombus’ hus og byens storslåede katedral, Santa Ana Katedralen. Det er desuden også her at du kan besøge den fantastiske shoppinggade, Calle Mayor de Triana. Her er der mulighed for at besøge nogle af gadens butikker, men er du mere til en afslappende kop kaffe, så kan denne også nydes på en af de hyggelige cafeer, der pynter gaden.
En af dagens højdepunkter er uden tvivl naturparken, Jadín Botánico. Her får du muligheden for at udforske den smukke botaniske have og nyde den fantastiske ro i området. I parken kan du gå en tur blandt de mange forskellige palmer, kaktusser, blomster og lignende. Her får du lov til at se et af øens mest frodige områder, som er en stor kontrast til øens sydkyst.

Senere på dagen går turen videre, hvor du vil opleve en af verdens mest kendte storbystrande, som ligger i hjertet af Las Palmas. Stranden er 4 kilometer lang og er et meget besøgt sted både for lokale og turister. Fra stranden her er det desuden muligt at se det berømte Alfredo Kraus auditorium, som huser byens primære musikalske koncerter og internationale kongresser. Ved dette auditorium kan du desuden se Gran Canarias helt egen ”walk of fame”.  Nær stranden finder du desuden det store shoppingcenter Las Areanas, hvor du kan få dig en lækker frokost.

Denne tur er for dig som ønsker at mærke en storbystemning, og samtidig ønsker at opleve den smukke natur og spændende kultur, der ligger bag en hovedstad som Las Palmas. Turen er en oplevelse værd for alle aldre, og helt sikkert et kæmpestort hit om end du er ung eller gammel.

Jeepsafari i Gran Canarias flotte natur

Ønsker du at opleve Gran Canarias skønne natur på en sjov og anderledes måde? Så tag med på jeepsafari. Vær klar på at få vind i håret og sus i maven, når I kører afsted på bjergskråningerne i det smukke, kanariske landskab.

Turen starter med en køretur op igennem bjergene, hvor det smukke landskab imponerer. Efter et kort stop med en præsentation af hele turen, kører I imod flere imponerende udsigtspunkter. I vil opleve en masse smuk natur og ikke mindst se mange af de lokale byer på helt tæt hold. Undervejs sættes kursen mod off-road-området, hvor en lille times kørsel på bjergskråningerne vil give de fleste et vildt adrenalinkick.
Efter et fantastisk adrenalinkick ankommer I til et lille, hyggeligt kaffestop på en af de lokale cafeer. Køreturen igennem det smukke landskab fortsætter, når I kører mod Fataga-dalen, også kaldet de 1000 palmers dal. Hernede skal I have jeres frokost stop, hvor der vil blive serveret grillet kylling og de kendte kanariske papas arrugadas med mojo sovs.

Efter at have fået fyldt maverne, slukket tørstet og ladt batterierne op, kører I videre mod en aloe vera plantage, hvor nogle søde medarbejdere selvfølgelig vil fortælle en masse om deres produktion af aloe vera. Ikke mindst har du mulighed for at prøve de mange aloe vera produkter efterfølgende. Til sidst slutter I af med at køre mod en hyggeliglig kamelpark, hvor I vil gøre det sidste stop på turen, inden at I igen bliver kørt mod hotellet. Her kan du tage et kig på en masse søde dyr, eller du kan tage en sjov tur på kamelryg, hvor du vil få set endnu mere af området.
Heldagsudflugt

Betingelser:

Tilmelding til udflugterne skal ske til SunCharters rejseledere eller via SunCharters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændringer, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion.

Fakta

Information om udflugters pris, varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugter oplyses på destinationen. Det endelige udflugtsprogram kan findes i informationsmappen på dit hotel. 

Tilmelding til udflugter sker ligeledes først på destinationen til din rejseleder eller via SunCharter app'en.

Visse udflugter kan blive udbudt med engelsktalende lokal guide.