Mogán Princess (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Fantastisk havudsigt og tæt på stranden

Mogán Princess Hotel & Beach Club ligger på bjergsiden i Valle del Taurito med udsigt over Atlanterhavet. Et hotel for dig der ønsker en ferie med fantastisk udsigt i dejlige omgivelser.

Hotellet

Mogán Princess Hotel & Beach Club ligger i Valle del Taurito, hvor det er smukt indrammet af bjergene med en helt fantastisk udsigt udover Atlanterhavet. Hotellet har sin helt egen strandbar på Tauritostranden, som indgår i din All Inclusive, hvortil hotellet tilbyder gratis busservice. Hotellet er beliggende i Tauritodalen med 10 kilometer til nabobyen Puerto Rico, som man skal igennem for, at nå til byen Puerto de Mogan pga. ufarbar vej. Hotellet byder på flere aktiviteter og har et fint underholdningsprogram, som kan afhænge af vejr, vind og sæson. I dagtimerne er det muligt at nyde godt af en dukkert i en af de 2 store swimmingpools, hvoraf én er opvarmet. Opholdet er med All Inclusive, og på Mogán Princess vil du blive mødt af en nøje udvalgt og veltilberedt menu i restauranterne, hvor maden kan nydes til en helt fantastisk udsigt. Kort sagt, er dette hotellet for dig, der søger god service og en fantastisk ferie.

Ønsker du at bo på Mogan Princess, skal du være opmærksom på, at hotellet ligger op af en skråning, hvorfor der er mange trapper på hotellet. Her er ikke en direkte elevator til alle de øverste værelser, hvorfor det er vigtigt, at du informerer vores rejsekonsulenter, hvis du er dårligt gående.

Værelser

Som gæst på Mogán Princess bor du pæne dobbeltværelser med havudsigt, hvor der er plads til 2-3 personer eller rummelige suiter med havudsigt, hvor der er plads til 2 voksne + 2 børn (2-11 år). Alle værelser er lyse og rummelige, og er indrettet med bl.a. køleskab, aircondition, balkon og eget bad/toilet. Suite med havudsigt er indrettet med et soveværelse samt opholdsrum med sofa, to badeværelse samt to balkoner. Værelsestypen har plads til 2 voksne + evt. 2 børn (2-11 år).

Hotellet ligger på skyggesiden i dalen, men solen på balkonen/terrassen kan nydes fra ca. kl. 12.00.

Pension

Dit ophold på Mogán Princess er med All Inclusive, som indtages i hotellets restaurant fra buffet. Hotellet har to restauranter, som serverer flere internationalt kendte retter samt lokale specialiteter. Restaurant Princess har buffet og Restaurant La Choza i poolområdet tilbyder forskellige muligheder for snacks. All Inclusive gælder foruden hotellers 2 barer også på hotellets strandbar på Tauritostranden. Nedenfor ses en oversigt over, hvad du kan finde på hotellet i de angivne tidsrum*. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet. Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af din ferie, er der mulighed for at tilkøbe den udvidede All Inclusive-pakke. Denne inkluderer lidt ekstra godt til værelset: badekåbe, slippers, kaffe og te samt vin og vand ved ankomst til hotellet. Udover lidt godter på værelset, vil drikkevareudvalget være større.

Morgenmad 08:00 – 10:30
Frokost 13:00 – 15:00
Aftensmad 18:30 – 21:00
Poolbar (+snacks) 10:00 – 18:00
Strandbar 11:00 – 17:00
Drikkevarer 10:00 – 23:00

Ifm. Jule og nytår er der inkluderet gallamiddage på hotellet hhv. d. 25. og 31. december.

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene samt stederne for All Inclusive, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for dette.

Beliggenhed

Det 4-stjernede Mogán Princess med All Inclusive er beliggende i Tauritodalen på den solrige, sydlige del af Gran Canaria. Ikke langt fra hotellet finder du charmerende Puerto de Mogán samt det livlige feriested Puerto Rico (10 km). For at nå til puerto de Mogan skal man igennem Puerto Rico pga. ufarbar vej. Èn gang om dagen er der en gratis shuttlebus til Tauritostranden. Blot 800 meter væk fra Mogán Princess er der et busstoppested, hvis du ønsker at udforske øen med offentlig transport. Derfra kan du benytte lokale busser til Maspalomas, Puerto de Mogán, Puerto Rico, Playa del Inglés, Arguineguin og Las Palmas.
Læs mere
All Inclusive
Strand
1.4 km
Centrum
10 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 1.4 km
Afstand til centrum: 10 km
Antal værelser: 212
Etager: 4
Indkøb: 800 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 53 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Nej
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Ja
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Mogán Princess (All Inclusive)

5 stjerner

Virkelig super hotel med venlig betjening af alle ansatte. Altid rent og pænt både på værelser, inde på hotellet samt ude, det være sig alle steder incl. pool-området.

Skrevet af Lene Fuglsang Majlandt

Super dejligt hotel

Vi har boet på dette skønne hotel 2gange.det er ikke sidste gang. Super godt mad og søde ansatte. Fine værelser. Kan kun anbefales. ????. Kirsten

Skrevet af Kirsten Pedersen

Super hotel

Fantastisk dejligt hotel med en super udsigt og et dejligt personale samt noget rigtigt dejligt mad og et rigtig skønt pool område til både børn og voksne (-: Kærlig hilsen Merete og Carsten

Skrevet af carsten lange
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér