Thalassa Hotel & Spa (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Flot hotel med mange muligheder

Flot 4 stjernet All inclusive hotel med skøn beliggenhed og imponerende udsigt over det Ioniske Hav. Thalassa Hotel & Spa har flotte værelser, skønt poolområde, egen strand med strandbar, samt welness og spa. Hotellet henvender sig til gæsten i alle aldre. 

Hotellet

Thalassa Hotel & Spa er beliggende direkte ud til kysten med høj beliggenhed og enestående udsigt over det smukke hav. Thalassa Hotel & Spa består af flere bygninger, hvor hovedbygningen med lobby- og receptionsområde samt bar og restaurant er placeret i bunden af komplekset. Hotellet har masser af plads at boltre sig på og her findes en fin have med grønne, skyggefulde områder. Overalt på hotellet er der en betagende udsigt over Det Ioniske Hav samt naboøen Lefkas. Ved hotellets solterrasse finder man en skøn swimmingpool med tilhørende liggestole, skyggesejl og poolbar. Hotellet har et mindre spa- og wellnessområde, hvor du kan finde jacuzzi og sauna og har mulighed for at forkæle dig selv med en tiltrængt massage eller anden skønhedsbehandling (mod gebyr). Hotellet byder på et fint udvalg af faciliteter, såsom lækker swimmingpool, børnepool, buffetrestaurant, bar og poolbar. Hotellet har desuden sit eget strandafsnit, med liggestole, parasoller samt en strandbar, hvor du har mulighed for at nyde kølige drikkevarer, som er inkluderet i din All Inclusive. Stranden ved hotellet er med småsten, hvorfor badesko kan anbefales. Til de mindste er der en mindre legeplads med gyngestativ og mindre rutsjebane, og der tilbydes gratis Wi-Fi. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen kan være varierende og udfald kan forekomme. Da hotellet er bygget i kuperet terræn, med en del trapper, kan hotellet ikke anbefales til gangbesværede.
Opholdet er med All Inclusive og måltiderne nydes i den velplacerede og hyggeligt indrettede buffetrestaurant. Hotellet danner de ideelle rammer om den perfekte ferie og ren afslapning - stedet kan anbefales til alle.

Beliggenhed

Thalassa Hotel & Spa ligger på en bjergskråning med suveræn udsigt over havet, kysten og den smukke ø, Lefkas. Der er cirka 15 minutters gang langs kystvejen til Paleros centrum, hvor der findes et fint udvalg af restauranter, fortovscaféer, barer, souvenirbutikker og enkelte indkøbsmuligheder; alt sammen centreret om byens torv, strandpromenade og lystbådehavn. Man flyver til lufthavnen i Preveza, hvorfra der er godt 30 minutters kørsel gennem det flotte bjergrige græske landskab til Paleros.

Værelser

På Thalassa Hotel & Spa bor man i pæne dobbeltværelser med plads til 2-4 personer. Alle har bad/toilet, telefon, TV, minibar, aircondition, safetyboks, WIFI samt balkon eller terrasse. Man har mulighed for at tilkøbe havudsigt. Værelserne er indrettede med varierende interiør.


Valg af bestemt værelse:


Som noget helt unikt kan du forudbestille et bestemt værelse på Thalassa Hotel & Spa. Ønsker du at bo ved jorden, på 1. sal eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 400,- pr. uge pr. værelse.

Pension

Opholdet er med All Inclusive, hvilket inkluderer morgen-, middags-, og aftensmad samt lokale drikkevarer (vand, sodavand, øl, ouzo, lokale vine, kaffe og te samt tre lokale græske cocktails). Alle måltider serveres fra buffet med et mindre udvalg, med fokus på kvalitet, af både lokale samt internationale retter.


Morgenmad 07:30 - 10:00
Snacks 10:00 - 12:30
Frokost 12:30 - 14:00
Snacks
14:00 - 18:00
Aftensmad
19:00 - 21:00
Drikkevarer 10:00 - 22:30

Der vil i perioder blive serveret gratis is til børn under 12 år.
Baren lukker kl. 23.00. Drikkevarer efter kl. 22.30 afregnes direkte med hotellet.
Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson i Paleros i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer, butikker og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
200 m
Centrum
1.9 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 200 m
Afstand til centrum: 1.9 km
Antal værelser: 56
Etager: 2
Indkøb: 1.9 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 30 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Thalassa Hotel & Spa (All Inclusive)

Et super hyggeligt hotel

Er lige kommet hjem efter én uge på hotellet. Det var et super fint sted, overall. Dog var der også nogle minusser. Værelset var ikke noget at råbe hurra for. Meget flinkt personale som gør alt for at gæsterne har det godt. Ikke så stort udvalg i buffeten, men det som der var, var godt. Strand og pool samt strand- og poolbar var helt udemærket og ikke til at klage over. Dog kunne der godt være nogle flere solsenge, så man ikke behøvede at “kæmpe” om dem. De to super søde guider Julie og Clara, var helt klart med til at gøre ferien lidt bedre:)

Skrevet af Casper Amdi Hansen

Fantastisk!

Et fantastisk beliggende hotel med en underskøn udsigt til havet...ingen tvivl om at udsigten og stranden med tilhørende strandbar er til fem stjerner! På stranden var der en kajak og en robåd som man gratis kunne sejle en lille tur i! Vores søn nød det! Masser af danskere... Det ville nok være mere passende hvis hotellet havde 3 stjerner grundet småting. De løb tør for enkelte drikkevarer nogle gange, og værelser havde enkelte mangler. Dog var personalet meget venlige og imødekommende ... Dog lidt underbemandede .Turen til stranden er smuk men ikke god hvis man er gang besværet! Lidt mere græsk mad i buffeten ville være fint... Alt i alt en fantastisk beliggenhed!

Skrevet af Søren Jensen

skøn ferie

det smukkeste sted jeg nogen sinde har set. Maden var rigtig lækker.Der var mindre sten på stranden, men gik man en meter længere ud i vandet var der en fin havbund.Skøn pool.Meget venlig personale der ville gøre alt for at man havde det godt. Kan anbefales til alle, undtagen gangbesværede Trist at komme hjem,det hele virker så farveløst.

Skrevet af Jane Møller
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér