Thalassa Hotel & Spa (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 19-02-2019
1 uge
Antal værelser: 19-02-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Flot hotel med mange muligheder

Flot 4 stjernet All inclusive hotel med skøn beliggenhed og imponerende udsigt over det Ioniske Hav. Thalassa Hotel & Spa har flotte værelser, skønt poolområde, egen strand med strandbar, samt welness og spa. Hotellet henvender sig til gæsten i alle aldre. 

Hotellet

Thalassa Hotel & Spa er beliggende direkte ud til kysten med høj beliggenhed og enestående udsigt over det smukke hav. Thalassa Hotel & Spa består af flere bygninger, hvor hovedbygningen med lobby- og receptionsområde samt bar og restaurant er placeret i midten af komplekset. Hotellet har masser af plads at boltre sig på og her findes en fin have med grønne, skyggefulde områder. Overalt på hotellet er der en betagende udsigt over Det Ioniske Hav samt naboøen Lefkas. Ved hotellets solterrasse finder man en skøn swimmingpool med tilhørende liggestole, parasoller og poolbar. I hotellets spa- og wellnessområde finder du jacuzzi og sauna og har her rig mulighed for at forkæle dig selv med en tiltrængt massage eller anden skønhedsbehandling (mod gebyr). Hotellet byder på et fint udvalg af faciliteter, såsom lækker swimmingpool, børnepool, buffetrestaurant, bar og poolbar. Hotellet har desuden sit eget strandafsnit, med liggestole, parasoller samt en strandbar, hvor du har mulighed for at nyde kølige drikkevarer, som er inkluderet i din All Inclusive. Stranden ved hotellet er med småsten, hvorfor badesko kan anbefales. Til de mindste er der en mindre legeplads, og der tilbydes gratis Wi-Fi. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen kan være varierende og udfald kan forekomme. Da hotellet er bygget i kuperet terræn, med en del trapper, kan hotellet ikke anbefales til gangbesværede.
Opholdet er med All Inclusive og måltiderne nydes i den velplacerede og hyggeligt indrettede buffetrestaurant. Hotellet danner de ideelle rammer om den perfekte ferie og ren afslapning - stedet kan anbefales til alle.

Beliggenhed

Thalassa Hotel & Spa ligger på en bjergskråning med suveræn udsigt over havet, kysten og den smukke ø, Lefkas. Der er cirka 15 minutters gang langs kystvejen til Paleros centrum, hvor der findes et fint udvalg af restauranter, fortovscaféer, barer, souvenirbutikker og indkøbsmuligheder; alt sammen centreret om byens torv, strandpromenade og lystbådehavn. Man flyver til lufthavnen i Preveza, hvorfra der er godt 30 minutters kørsel gennem det flotte bjergrige græske landskab til Paleros.

Værelser

På Thalassa Hotel & Spa bor man i pæne dobbeltværelser med plads til 2-4 personer. Alle har bad/toilet, telefon, TV, minibar, aircondition, safetyboks, WIFI samt balkon eller terrasse. Man har mulighed for at tilkøbe havudsigt.


Valg af bestemt værelse:


Som noget helt unikt kan du forudbestille et bestemt værelse på Thalassa Hotel & Spa. Ønsker du at bo ved jorden, på 1. sal eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 400,- pr. uge pr. værelse.

Pension

Opholdet er med All Inclusive, hvilket inkluderer morgen-, middags-, og aftensmad samt lokale drikkevarer (vand, sodavand, øl, ouzo, lokale vine, kaffe og te samt et mindre udvalg af cocktails). Alle måltider serveres fra buffet med et bredt udvalg af både lokale samt internationale retter.


Morgenmad 07:30 – 10:00
Frokost 12:30 – 14:30
Aftensmad 18:30 – 22:30
Snacks 10:00 – 19:00
Drikkevarer 10:00 – 22:30

Baren lukker kl. 23.00. Drikkevarer efter kl. 22.30 afregnes direkte med hotellet.
Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
100 m
Centrum
1.9 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 100 m
Afstand til centrum: 1.9 km
Antal værelser: 56
Etager: 2
Indkøb: 1.9 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Air conditioning: Ja
Safetyboks: Ja
Hårtørrer: Nej
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 30 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice: Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Det mener vores gæster

om Thalassa Hotel & Spa (All Inclusive)

Skønt og afslappende rejsemål!

Når man kommer til Paleros, er det umuligt ikke at falde helt ned i gear! Omgivelserne tager pusten fra en, da Paleros har den smukkeste udsigt over det Ioniske hav og over de smukke nærliggende øer. Stemningen i den lille ferieby er hyggelig og afslappende blandt de lokale. Hotel Thalassa hotel, et 4-stjernet All Inclusive hotel, er ejet af et skønt ægtepar, hvor DU er i fokus. De lever og ånder nemlig for service. Hotellet har en skøn beliggenhed med privat strand hvor du også kan nyde godt af All Inclusive i strandbaren og lyden at det smukke brusende azurblåt vand.

Skrevet af Nanna, rejsekonsulent hos SunCharter

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

Jeg blev med det samme forelsket i byen Paleros. Her fandt vi hurtigt den der græske stemning og følelse, som er så fantastisk. Meget uberørt ferieområde. Thalassa Hotel & Spa, som ikke lå langt fra centrum er et dejligt hotel. Specielt er beliggenheden god. Nærmest uanset hvor du står på hotellet, så har du en skøn udsigt udover havet. Fra værelset også en kanon udsigt.

Skrevet af Jonas, rejsekonsulent hos SunCharter
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér