Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

Thalassa Hotel (All Inclusive)
Din søgning
02-06-2020
1 uge
Antal værelser: 02-06-2020
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser
Flot hotel med mange muligheder

Charmerende All inclusive hotel med skøn beliggenhed og imponerende udsigt over det Ioniske Hav. Thalassa Hotel har flotte værelser, skønt poolområde, egen strand med strandbar, samt welness og spa. Hotellet henvender sig til gæster i alle aldre. 

Hotellet

Thalassa Hotel er beliggende direkte ud til kysten med høj beliggenhed og enestående udsigt over det smukke hav. Thalassa Hotel består af flere bygninger, hvor hovedbygningen med lobby- og receptionsområde samt bar og restaurant er placeret i bunden af komplekset. Hotellet har masser af plads at boltre sig på og her findes en fin have med grønne, skyggefulde områder. Overalt på hotellet er der en betagende udsigt over Det Ioniske Hav samt naboøen Lefkas. Ved hotellets solterrasse finder man en skøn swimmingpool med tilhørende liggestole, skyggesejl og poolbar. Hotellet byder på et fint udvalg af faciliteter, såsom lækker swimmingpool, børnepool, buffetrestaurant, bar og poolbar. Hotellet har desuden sit eget strandafsnit, med liggestole, parasoller samt en strandbar, hvor du har mulighed for at nyde kølige drikkevarer, som er inkluderet i din All Inclusive. På stranden har hotellet desuden både kajakker og paddle boards, som er til fri afbenyttelse for gæsterne. Stranden ved hotellet er med småsten, hvorfor badesko kan anbefales. Til de mindste er der en mindre legeplads med gyngestativ og mindre rutsjebane, og der tilbydes gratis Wi-Fi. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen kan være varierende og udfald kan forekomme. Da hotellet er bygget i kuperet terræn, med en del trapper, kan hotellet ikke anbefales til gangbesværede.
Opholdet er med All Inclusive og måltiderne nydes i den velplacerede og hyggeligt indrettede buffetrestaurant. Hotellet danner de ideelle rammer om den perfekte ferie og ren afslapning - stedet kan anbefales til alle.

Beliggenhed

Thalassa Hotel ligger på en bjergskråning med suveræn udsigt over havet, kysten og den smukke ø, Lefkas. Der er cirka 15 minutters gang langs kystvejen til Paleros centrum, hvor der findes et fint udvalg af restauranter, fortovscaféer, barer, souvenirbutikker og enkelte indkøbsmuligheder; alt sammen centreret om byens torv, strandpromenade og lystbådehavn. Man flyver til lufthavnen i Preveza, hvorfra der er godt 30 minutters kørsel gennem det flotte bjergrige græske landskab til Paleros.

Værelser

På Thalassa Hotel bor man i pæne dobbeltværelser med plads til 2-4 personer. Alle har bad/toilet, telefon, minibar, aircondition, safetyboks (mod gebyr) samt balkon eller terrasse. Man har mulighed for at tilkøbe havudsigt. Værelserne er indrettede med varierende interiør.

Fra sommeren 2020, har man mulighed for at vælge at bo i maisonetteværelserne med havudsigt hvor der er plads til 2-4 personer. Maisonetteværelserne er indrettet med hems og indenvendig trappe, hvor dobbeltsengen forefindes på hemsen hvorfra der er udgang til tagterrasse (ej møbleret) og i opholdsrummet er opredning til 3. og 4. personerne hvorfra der er udgang til balkonen (møbleret).


Valg af bestemt værelse:


Som noget helt unikt kan du forudbestille et bestemt værelse på Thalassa. Ønsker du at bo ved jorden, på 1. sal eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 400,- pr. uge pr. værelse.

OBS! Værelsesvalg er endnu ikke tilgængelig for rejser til sommeren 2020. Har du bestilt en rejse til Thalassa og ønsker at tilkøbe værelsesvalg er du velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter på tlf. 70 34 50 97, så du kan blive skrevet op på vores venteliste.

Pension

Opholdet er med All Inclusive, hvilket inkluderer morgen-, middags-, og aftensmad samt lokale drikkevarer (vand, sodavand, øl, ouzo, lokale vine, kaffe og te samt tre lokale græske cocktails). Alle måltider serveres fra buffet med et mindre udvalg, med fokus på kvalitet, af både lokale samt internationale retter.


Morgenmad 07:30 - 10:00
Snacks 10:00 - 12:30
Frokost 12:30 - 14:00
Snacks
14:00 - 18:00
Aftensmad
19:00 - 21:00
Drikkevarer 10:00 - 22:30

Der vil i perioder blive serveret gratis is til børn under 12 år.
Baren lukker kl. 23.00. Drikkevarer efter kl. 22.30 afregnes direkte med hotellet.
Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson i Paleros i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer, butikker og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
200 m
Centrum
1.9 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 200 m
Afstand til centrum: 1.9 km
Antal værelser: 56
Etager: 2
Indkøb: 1.9 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Mulighed for havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Nej
Barneseng (evt. mod gebyr): Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 30 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
827 DKK
Din pris:
749 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage: 1 stk. a 20 kg t/r 349 DKK
Mad på flyet: Standard menu t/r 229 DKK
Bustransfer: Lufthavn - hotel t/r 249 DKK
Specifikke flysæder:
Bagerst i kabinen: 75 DKK pr. vej 
Forrest i kabinen: 100 DKK pr. vej
Ekstra benplads: 250 DKK pr. vej
Aalborg Lufthavn Lounge
på udrejsedagen: 
129 DKK

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Thalassa Hotel (All Inclusive)

Udsigten

Udsigten er noget af det flottest vi har prøvet. Overalt på stedet ser man den. Personalet var rigtig søde og hjælpsomme, værelserne ok, tv er mest på græsk men pyt det er ikke det vi kommer for. Vi kommer helt sikkert igen ????

Skrevet af Anna Andersen

Håber håber

Håber det kan blive vores tur til at komme til Thalassa Hotel i år. Skulle have været på ferie i maj, hvilket jo ikke kan lade sig gøre på grund af Corona virussen. Vi har ombooket rejsen til september og håber meget på at vi kan komme afsted på det tidspunkt. Vh. Kirsten

Skrevet af Kirsten

Fantastisk beliggenhed

En dejlig uge på Thalassa er slut og det er virkelig en fantastisk beliggenhed hotellet har - samt en skøn lille strand med lækkert badevand og strandbar - et sted jeg opholdte mig det meste af ugen. Maden var fin og værelserne var okay - jeg havde valgt balkon og det fortrød jeg ikke - havde den smukkeste udsigt til bugten og bjergene på Lefkas - stort tak til det søde personale samt de søde guider Clara og Julie Et minus, var de dårlige madrasser på værelset samt at der ingen offentlig transport er fra hotellet, hvis man er til lidt shopping i en af de større byer Ellers tak for en dejlig ferie

Skrevet af Mai-Britt
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér