Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere hér

Paleros
Det Autentiske Grækenland
Priser fra 2.999 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
15-08-2020
1 uge
Antal værelser: 15-08-2020
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser

Information om Paleros

Paleros er ægte græsk charme, når det er bedst. Den lille ferieby er en perfekt kombination af ranke bjergkæder og azurblåt hav.
Den hyggelige ferieby Paleros er beliggende direkte ud til kysten på det græske fastland blot 30 km syd for Preveza lufthavn. Byen er bygget op omkring den lille lystbådehavn og det lokale torv, som er mødestedet for både lokale og turister. Særligt i aftentimerne er disse områder populære samlingssteder.

Det Autentiske Grækenland

I Paleros findes de perfekte rammer for en fantastisk ferieoplevelse for både familien og parret - omend du søger en afslappende daseferie ved områdets magiske strande eller spændende oplevelser, hvor du kan tage med vores rejseledere på udflugter. Det er også muligt leje en bil og køre på opdagelse på det græske fastland på egen hånd. Der findes ingen lokalbusser i området.

Turismen er så småt begyndt at blomstre i Paleros, men den græske charme og det lokale liv er stadig det som karakteriserer byen. Et besøg i Paleros er en unik mulighed for at opleve det autentiske Grækenland, som du ikke finder på andre charterdestinationer.

Det græske fastland byder på enestående naturoplevelser og kendte kulturelle perler, som har præget historien og den græske mytologi igennem mange år. Tag på en bådtur og oplev de smukke omgivelser fra kystsiden samt de mange enestående seværdigheder og områdets spændende kulturhistorie.

Det smukke område er præget af charmerende sølvgrønne olivenlunde, vinmarker, pinjetræer og høje bjerge, der alt sammen bidrager til maleriske, græske omgivelser, som vi kender det bedst. Her er fantastiske muligheder for at opleve det ægte Grækenland på egen hånd.

Strande ved Paleros

Strandpromenaden i Paleros er byens centrum, og her finder man de hyggelige, lokale restauranter, barer, tavernaer og enkelte butikker.

I området findes flere flotte strande, som er ideelle for både børn og voksne. Stranden i centrum af Paleros er lavvandet med større og mindre sten der giver havet sin karakteristiske azurblå farve. Ved stranden langs havnepromenaden, finder man et fint udvalg af restauranter og fortovscaféer. Hvis man bevæger sig lidt væk fra stranden finder man souvenirbutikker, som har alt man skal bruge for at få en hyggelig dag ved stranden.

Tager du ud af byen findes der ligeledes flere hyggelige strande nær Paleros, som bestemt er et besøg værd. Her kan Potamaki Beach blandt andet nævnes, som er beliggende kun omkring 3 km nord for centrum af Paleros. Potamaki Beach er en 2 km lang familievenlig sandstrand, som er særlig velegnet til børn, da vandet er lavt og bliver gradvist dybere. Her findes caféer, udlejning af liggestole og parasoller.

Begiver du dig længere mod vest finder du stranden Varko Beach, som er en af de smukkeste strande i området. Denne strand ligger ca. 10 km fra Paleros og er et oplagt sted at besøge, hvis du ønsker at udforske området på egen hånd. Varko Beach er kendt af de lokale som Paleros’ perle, der med sin majestætiske udsigt, rolige atmosfære og krystalklare vand indbyder til en afslappende dag ved havet.
Læs mere

Gæstebedømmelser for Paleros

Læs vores gæsters bedømmelser hér

Udsigten

Udsigten er noget af det flottest vi har prøvet. Overalt på stedet ser man den. Personalet var rigtig søde og hjælpsomme, værelserne ok, tv er mest på græsk men pyt det er ikke det vi kommer for. Vi kommer helt sikkert igen ????

Skrevet af Anna Andersen

Håber håber

Håber det kan blive vores tur til at komme til Thalassa Hotel i år. Skulle have været på ferie i maj, hvilket jo ikke kan lade sig gøre på grund af Corona virussen. Vi har ombooket rejsen til september og håber meget på at vi kan komme afsted på det tidspunkt. Vh. Kirsten

Skrevet af Kirsten

Fantastisk beliggenhed

En dejlig uge på Thalassa er slut og det er virkelig en fantastisk beliggenhed hotellet har - samt en skøn lille strand med lækkert badevand og strandbar - et sted jeg opholdte mig det meste af ugen. Maden var fin og værelserne var okay - jeg havde valgt balkon og det fortrød jeg ikke - havde den smukkeste udsigt til bugten og bjergene på Lefkas - stort tak til det søde personale samt de søde guider Clara og Julie Et minus, var de dårlige madrasser på værelset samt at der ingen offentlig transport er fra hotellet, hvis man er til lidt shopping i en af de større byer Ellers tak for en dejlig ferie

Skrevet af Mai-Britt
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér