Enodia Hotel (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Moderne hotel med god placering

Enodia Hotel er et charmerende hotel med flere flotte faciliteter og en ideel placering tæt på stranden og i gåafstand til Vasiliki centrum. Hotellet er perfekt til dig, der ønsker en afslappende ferie i flotte omgivelser. 

Hotellet

Enodia Hotel er et charmerende hotel, som er bygget i rustik græsk stil og er gennemført med flot indretning. Hotellet er beliggende både tæt på stranden og i gåafstand til Vasiliki centrum og den hyggelige havnepromenade. Hotellet består af flere bygninger som omkranser den flotte solterrasse, som er det fortrukne sted at opholde sig på Enodia – her er flotte liggestole, parasoller og skøn azurblå swimmingpool, samt børnepool. Indendørs findes hotellets bar, hvor man kan forsyne sig med sine inkluderede drikkevarer. På Enodia tilbydes der desuden leje af poolhåndklæder mod depositum. Hotellet har et hyggeligt lobbyområde, med reception som er åben hele døgnet rundt. Enodia har et pænt udvalg af faciliteter såsom mindre fitnessrum, sauna, loungebar, samt indbydende og velfungerende restaurant, hvor de inkluderede måltider indtages. Hotellet tilbyder desuden gratis WIFI på hotellets fællesområder. Vi gør opmærksom på at internettet i Grækenland har varierende dækning og at udfald kan forekomme. Hotel Enodia er bare et hyggeligt og stemningsfyldt hotel, som kan anbefales til alle.

Beliggenhed

Hotellet er beliggende ca. 100 meter til stranden i feriebyen Vasiliki. Her har Hotel Enodia en perfekt placering tæt ved stranden og med udsigt over havet fra hotellets fællesområder. På strandene er der mulighed for leje af solstole, parasoller samt muligt at prøve diverse vandsportsaktiviteter. Fra hotellet er der en kort gåtur til centrum af Vasiliki langs strandpromanden, hvor man finder et mindre udvalg af restauranter og butikker.

Værelser

Man bor i flotte velindrettede og lyse dobbeltværelser med plads til 2 personer, 2-3 personer eller 2-4 personer. Alle værelser er moderne og smagfuldt indrettet med elegant interiør, med bad/toilet, balkon, aircondition, køleskab, telefon, hårtørrer, TV, elkedel, kaffe og te faciliteter, badekåber og safetyboks. Der er forskellig udsigt fra værelserne.

Pension

Opholdet er med All Inclusive, som betyder at morgen- middag og aftensmad, samt frie lokale drikkevarer er inkluderet. Maden på hotellet er god, dog må der forventes et lidt mindre variation og udvalg af retter, som er præget af græske specialiteter.

Se oversigt over tidspunkterne for hvornår dagens måltider serveres*
Der er desuden mulighed for tidlig morgenmad (let anretning) fra kl. 06:30-07:30, eller frokost madpakke. Begge muligheder tilbydes kun mod forespørgsel i receptionen dagen før.

Morgenmad 07:30 – 10:30
Frokost 12:30 – 14:30
Aftensmad 19:00 – 21:30
Snacks 11:00 - 12:00
Snacks 15:00 - 17:00
Drikkevarer 10:30 – 23:00

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.
Vi gør opmærksom på, at der under aftensmaden er dresscode i Enodia Hotels buffetrestaurant, hvor mænd bedes bære lange bukser.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson på Lefkas i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer, butikker og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
100 m
Centrum
1 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 100 m
Afstand til centrum: 1 km
Antal værelser: 35
Etager: 3
Indkøb: 700 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 58 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Enodia Hotel (All Inclusive)

Så hyggeligt og charmerende!

Man får en helt rolig følelse i maven, ved at bo på hotellet. Det er et mindre, men så hyggeligt og charmerende hotel. Personalet giver et hej eller godmorgen med hver dag, og du føler dig mere end velkommen. Området er også et stille område. Alt det gør bare at man virkelig kommer helt ned i gear og i rigtig feriestemning.

Skrevet af Jonas, rejsekonsulent hos SunCharter

Ferie i skønne omgivelser!

På øen Lefkas, får du ferieoplevelser i topklasse. Du vil blive indlogeret på et af vores hyggelige hoteller i byen Vasiliki, som ligger på sydspidsen af Lefkas. Bo f.eks. på det 3+ stjernede All Inclusive Hotel Enodia, som byder på fantastiske muligheder for en ferie med ren afslapning, i gåafstand til alt hvad du har brug for. Vasiliki byder på ren afslappende feriestemning med butikker, lokale restauranter og stranden med den hyggeligste strandpromenade langs hele byen, samt hotellet indenfor kort gåafstand. Tag en gåtur ned i de hyggelige gader i byen og få dig en god græsk salat. Tag ud og oplev øens mange fantastiske naturvidundere, f.eks. en tur til Porto Katsiki stranden, om er på top 10 listen af Grækenlands bedste strande. En ferie til Lefkas kan varmt anbefales!

Skrevet af Nanna, rejsekonsulent hos SunCharter
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér