Helios - Agia Paraskevi
Den Ioniske Oase
Priser fra 3.499 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
Aalborg 19-02-2019
1 uge
Antal værelser: 19-02-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn

Information om Helios - Agia Paraskevi

Området er lokalt omtalt som Agia Paraskevi og er kendt for, at have en af de smukkeste græske strande.
Helios er et unikt ferieområde beliggende på det græske fastlands nordvestlige kyst og er et rejsemål, som i særdeleshed henvender sig til dig, der ønsker en afslappende ferie i smukke, idylliske og rolige omgivelser. Området finder man ved kysten mellem den hyggelige lokale havneby Sivota og den større og pulserende by Parga.

Den Ioniske Oase

Landskabet omkring Helios er betagende og græsk når det er bedst. Her prydes bjergene med sølvgrønne oliventræer og leder ned til de charmerende bugte, hvor det krystalklare hav indrammes af klipper og frodig beplantning.

Området er også blandt de lokale kendt som Agia Paraskevi, som er navnet på områdets største og flotteste strand. På Agia Paraskevi stranden er badevandet i en klasse for sig med sit krystalklare azurblå vand og indbyder til en svalende svømmetur for både store og små. Stranden er med grovkornet sand og vandet bliver gradvist dybere.

Ønsker man at udforske livet under havets overflade, finder man hér de ideelle rammer for snorkelture. I midten af bugten ligger en lille frodig ø, som giver udsigten fra stranden og områdets hoteller et særligt strejf af autencitet og en fornemmelse af områdets uberørte skønhed. Øen ligger ikke langt fra strandkanten, hvilket gør at vandet i bugten er meget roligt, da øen bryder bølgerne fra det Ioniske Hav og kan derfor nemt besøges ved en lille svømmetur.

Langs strandkanten ligger flere hyggelige barer, som hører til områdets flotte og hyggelige hoteller, hvorfra det er muligt at leje solstole og parasoller samt købe kølige drikkevarer og lettere frokostanretninger.

Omgivelserne og naturen i dette hyggelige område kan i sandhed betage selv den mest garvede rejsende i Grækenland, og Agia Paraskevi stranden er kendt for at være en af regionens smukkeste.

Oplev Sivota

Den hyggelige lokale havneby Sivota er af den lokale græker kendt som ”Det Græske Caribien”, som taler meget til områdets unikke landskab og smukke strande. Byen er beliggende ca. 5 km fra Helios og kan besøges via Shuttlebus service, som kører fra Sivota til Helios t/r ca. 5-6 gange dagligt (mod gebyr). Shuttlebussen stopper desuden ved flere besøgsværdige strande langs med kysten. En rask gåtur langs den imponerende kyst er også en mulighed, dog anbefales turen kun til de der er friske til bens.

Hele vejen langs kysten finder man ligeledes et utal af smukke strande, hvor der på flere af dem findes strandbarer og enkelte restauranter, så der er rig mulighed for at tage et hvil og en forfriskning undervejs.

Særligt strandene Mikro Ammos (3km) og Mega Ammos (3,5km) er et besøg værd. Mikri Ammos strand er beliggende i en mindre bugt og fungerer som en stor strandbar med udlejning af strandstole og parasoller, hvor der ligeledes er udskænkning af kølige drikkevarer og cocktails samt mulighed for at få et lækkert måltid, mens man nyder udsigten og den afslappende loungemusik i baggrunden. Mega Ammos strand finder i den næste bugt man kommer til efter Mikri Ammos, og denne strand er en af de største og bredeste strande i området. Her er der flere strandbarer, caféer/tavernaer, udlejning af strandstole og parasoller, gode faciliteter samt vandsportsaktiviteter.

I Sivota findes et fint udvalg af gode tavernaer, restauranter, barer, caféer, minimarkeder, souvenirbutikker og forretninger og særligt havnepromenaden er et besøg værd, hvorfra man kan nyde et godt græsk måltid med den imponerende solnedgang over den græske ø Korfu i baggrunden.

Fra havnen i Sivota er der ligeledes mulighed for at leje speedbåd, for de der kunne tænke sig at udforske området fra søvejen. Her er ligeledes bådtaxa som sejler mellem Sivota og Den Blå Lagune – et fantastisk område som varmt kan anbefales til snorkelentusiaster.

Læs mere

Oplevelser i Helios

Tag med vores danske rejseledere på tur:

Romantisk Bådtur

Denne sejltur er den bedste og mest romantiske måde at se og nyde smukke Sivota på. Vi sejler ud fra havnen i Sivota, og oplever Det Græske Caribien i aftentimerne, mens vi lytter til havet, der nænsomt skvulper mod båden. Her nyder vi den betagende udsigt over byen, hvor lyset fra husene giver et flot farvespil mod det betagende bjerglandskab i baggrunden. Oplev Sivotas stemningsfyldte atmosfære i solnedgangens skær.

Parga by Night

Parga er en smuk by langs Grækenlands vestkyst, og virkelig et besøg værd. Her summer de charmerende gader af liv, og der er rig mulighed for, at nyde nogle af de lækre lokale retter eller handle i de små hyggelige butikker. Vi besøger olivenoliemuseumet Paragaea, hvor vi har mulighed for at smage på deres produkter samt købe en souvenir med hjem. Over byen troner de velbevarede ruiner af den gamle borg, hvor vi tager op for at nyde den smukke udsigt over byen. Herefter er der tid på egen hånd til at udforske byens spændende seværdigheder nærmere. 

Korfu

Et græsk ordsprog siger: "Enten bliver du forelsket i Korfu eller på Korfu". På udflugten til den skønne perle i Det Ioniske Hav, besøger vi først Achillion-Palæet, som er en historisk kulturskat. Derefter går turen videre til det smukke udsigtspunkt, Kanoni, der med sit motiv mod museøen, er på mere end hver tredje postkort fra øen. Herefter tager vi videre til Korfu by, som siges at være den mest charmerende by i hele Grækenland. I Korfu by vil der være tid på egen hånd, til at spadsere en tur gennem de idylliske små gader. 

Bådleje

Det Græske Caribien med det karakteristiske azurblå hav, opleves bedst fra søsiden. I Sivota har du en hel unik mulighed for, at leje en lille motorbåd og komme rundt til de mange charmerende små bugter og strande, som området gemmer på. En dag på havet, hvor du kan finde din helt egen strand er en helt speciel oplevelse, som du endelig ikke må snyde dig selv for. 

Praktisk information:

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen. For nærmere information herom, kan du også altid kontakte vores rejsekonsulenter.

Betingelser:

Der tages forbehold for ændringer i udflugtsprogrammet.
Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. Vær opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende og der derfor kræves underskrivelse af udflugtserklæring, når I ankommer på destinationen. Vi forbeholder os retten til at aflyse en udflugt, hvis der ikke er nok tilmeldinger, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for udflugten. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Overskrides det oplyste opsamlingstidspunkt med mere end 10 minutter, vil vi informere receptionen på dit hotel. Vær opmærksom på, at der kan opstå forsinkelse grundet trafikforhold. Er du ikke tilstede til tiden, tillader vi os at fortsætte udflugten uden din deltagelse og mulighed for refundering af det betalte beløb. Mød op 10 minutter før afgang.

FAKTA

Praktisk information

Information om udflugters pris, varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugter oplyses på destinationen. Det endelige udflugtsprogram kan findes i informationsmappen på dit hotel.

Tilmelding til udflugter sker ligeledes først på destinationen til din rejseleder.

Visse udflugter kan blive udbudt med engelsktalende lokal guide.

For nærmere information om udflugter kan du også altid kontakte vores rejsekonsulenter.