Sivota Seascape
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Luksuriøst og nyligt opført villahotel med fantastisk beliggenhed på Agia Paraskevi stranden.

Hotellet er opdelt i 6 rummelige villaer, hvoraf 4 af disse har privat pool. Hotellets villaer er alle unikt og smagfuldt indrettet i moderne stil og med sans for detaljen.

Hotellet

Sivota Seascape er et luksuriøst og nyligt opført villahotel med en fantastisk beliggenhed på Agia Paraskevi stranden. Hotellet er opdelt i 6 rummelige villaer, hvoraf 4 af disse har privat pool. Hotellets villaer er alle unikt og smagfuldt indrettet i moderne stil og med sans for detaljen. Da hotellets villaer er fordelt i forskellige bygninger med placering i et lidt højere terræn, anbefales hotellet ikke til gangbesværede. I hotellets fællesarealer findes ingen faciliteter udover receptionen, da der er fokus på den personlige og unikke ferieoplevelse, hvorfor hotellets faciliteter findes i villaerne, samt deres tilhørende områder.

Værelser

På Sivota Seasape bor du i moderne, luksuriøse og unikke villaer. Alle villaerne er rummelige og har alle fuldt udstyret køkken, kaffemaskine, aircondition, safetyboks, bad/toilet, hårtørrer, TV, telefon og WIFI.

Dobbeltværelse med havudsigt (2 pers.)
I denne værelsestype vil du bo i en rummelig etværelses lejlighed på 45 m2 med fuldt etableret køkken, privat balkon, hvor du også finder liggestole og parasol.

Familie suiten med skrå havudsigt (2 -4 pers.)
Den rummelige familie suite på 68 m2 byder på åbent soveværelse, fuldt etableret køkken, spise-/opholdsstue, samt separat soveværelse. Suiten har privat område med liggestole og parasol.

Villa m. privat pool og havudsigt (2-3 pers.)
Denne villa på 55 m2 er med privat pool byder på en rummelige og privat oase, hvor du fra den private pool kan nyde den betagende havudsigt. Villaen er indrettet med separat soveværelse og stue/opholdsrum. Du vil fra soveværelset kunne gå direkte ud til poolen, hvor du også kan finde liggestole og parasol, samt et område med bord og stole. I villaens opholdstue er det fuldt udstyret køkken, spiseområde samt en lækker sofa perfekt til afslapning.

Villa m. privat pool og havudsigt (2-4 pers.)
Denne villa på 110 m2 er indrettet med 3 værelser, og er opdelt i 2 etager, hvor du på 1. sal finder villaens køkken, som er fuldt udstyret, toilet samt opholdsstue med spiseområde samt lækker sofa perfekt til afslapning. Du vil herfra kunne gå direkte ud til den private pool, hvor du også finder liggestole og parasol, samt et område med bord og stole. På 2. sal er villaens to værelser samt endnu et badeværelse. Fra værelserne kan du bevæge dig ud på balkonerne, hvor den betagende havudsigt kan nydes fra.

Villa m. privat pool og havudsigt (2-6 pers.)

Denne luksuriøse 4-værelses villa på 128m2 er opdelt i 3 etager, hvor du i stueetagen, hvor du finder soveværelse, på 1. sal finder villaens køkken, som er fuldt udstyret, toilet samt opholdsstue med spiseområde samt lækker sofa perfekt til afslapning. Du vil herfra kunne gå direkte ud til den private pool, hvor du også finder liggestole og parasol, samt et område med bord og stole. På 2. sal er villaens to værelser samt endnu et badeværelse. Fra værelserne kan du bevæge dig ud på balkonerne, hvor den betagende havudsigt kan nydes fra.

Pension

Dit ophold på Sivota Seascape er uden forplejning, men køkkenet i lejlighederne giver gode muligheder for selv at tilberede og lave dagens måltider.

Beliggenhed

Sivota Seascape ligger i det hyggelige og rolige område Helios ca. 5 km syd for havnebyen Sivota. I Helios bor du i idylliske omgivelser med den populære Agia Paraskevi strand som nærmeste nabo. Hotel Sivota Seascape ligger lige ned til stranden, hvorfor du også flere steder på hotellet har en flot udsigt udover det klare vand. Ønsker du at besøge havnebyen Sivota er der mulighed for at benytte en bus, som bookes gennem rejselederne. Den kører mellem havnen i Sivota via kysten ud til Helios med stoppested ved Agia Paraskevi stranden. Bussen kører 5 dage i ugen og ca. 6 gange dagligt t/r og er mod betaling. 

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson i Helios i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Strand
0 m
Centrum
5.5 km
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Afstand til strand: 0 m
Afstand til centrum: 5.5 km
Antal værelser: 6
Etager: 4
Indkøb: 4 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 90 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Nej
Bar: Nej
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Sivota Seascape
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér