Helios - Agia Paraskevi
Den Ioniske Oase
Priser fra 3.299 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn

Information om Helios - Agia Paraskevi

Området er lokalt omtalt som Agia Paraskevi og er kendt for, at have en af de smukkeste græske strande.
Helios er et unikt ferieområde beliggende på det græske fastlands nordvestlige kyst og er et rejsemål, som i særdeleshed henvender sig til dig, der ønsker en afslappende ferie i smukke, idylliske og rolige omgivelser. Området finder man ved kysten mellem den hyggelige lokale havneby Sivota og den større og pulserende by Parga.

Den Ioniske Oase

Landskabet omkring Helios er betagende og græsk når det er bedst. Her prydes bjergene med sølvgrønne oliventræer og leder ned til de charmerende bugte, hvor det krystalklare hav indrammes af klipper og frodig beplantning.

Området er også blandt de lokale kendt som Agia Paraskevi, som er navnet på områdets største og flotteste strand. På Agia Paraskevi stranden er badevandet i en klasse for sig med sit krystalklare azurblå vand og indbyder til en svalende svømmetur for både store og små. Stranden er med grovkornet sand og vandet bliver gradvist dybere.

Ønsker man at udforske livet under havets overflade, finder man hér de ideelle rammer for snorkelture. I midten af bugten ligger en lille frodig ø, som giver udsigten fra stranden og områdets hoteller et særligt strejf af autencitet og en fornemmelse af områdets uberørte skønhed. Øen ligger ikke langt fra strandkanten, hvilket gør at vandet i bugten er meget roligt, da øen bryder bølgerne fra det Ioniske Hav og kan derfor nemt besøges ved en lille svømmetur.

Langs strandkanten ligger flere hyggelige barer, som hører til områdets flotte og hyggelige hoteller, hvorfra det er muligt at leje solstole og parasoller samt købe kølige drikkevarer og lettere frokostanretninger.

Omgivelserne og naturen i dette hyggelige område kan i sandhed betage selv den mest garvede rejsende i Grækenland, og Agia Paraskevi stranden er kendt for at være en af regionens smukkeste.

Oplev Sivota

Den hyggelige lokale havneby Sivota er beliggende 5 km fra Helios og er af den lokale græker kendt som ”Det græske Caribien”, som taler meget til områdets unikke landskab og smukke strande. Byen kan besøges via bus, som kan bookes gennem vores rejseledere. Den kører mellem havnen i Sivota via kysten ud til Helios med stoppested ved Agia Paraskevi stranden. Bussen kører 5 dage i ugen og ca. 6 gange dagligt t/r og er mod betaling. En rask gåtur langs den imponerende kyst er også en mulighed, dog anbefales turen kun til de, der er friske til bens.

Hele vejen langs kysten finder man ligeledes et utal af smukke strande, hvor der på flere af dem findes strandbarer og enkelte restauranter, så der er rig mulighed for at tage et hvil og en forfriskning undervejs.

Særligt strandene Mikro Ammos (3km) og Mega Ammos (3,5km) er et besøg værd. Mikri Ammos strand er beliggende i en mindre bugt og fungerer som en stor strandbar med udlejning af strandstole og parasoller, hvor der ligeledes er udskænkning af kølige drikkevarer og cocktails samt mulighed for at få et lækkert måltid, mens man nyder udsigten og den afslappende loungemusik i baggrunden. Mega Ammos strand finder i den næste bugt man kommer til efter Mikri Ammos, og denne strand er en af de største og bredeste strande i området. Her er der flere strandbarer, caféer/tavernaer, udlejning af strandstole og parasoller, gode faciliteter samt vandsportsaktiviteter.

I Sivota findes et fint udvalg af gode tavernaer, restauranter, barer, caféer, minimarkeder, souvenirbutikker og forretninger og særligt havnepromenaden er et besøg værd, hvorfra man kan nyde et godt græsk måltid med den imponerende solnedgang over den græske ø Korfu i baggrunden.

Fra havnen i Sivota er der ligeledes mulighed for at leje speedbåd, for de der kunne tænke sig at udforske området fra søvejen. Her er ligeledes bådtaxa som sejler mellem Sivota og Den Blå Lagune – et fantastisk område som varmt kan anbefales til snorkelentusiaster.

Læs mere

Gæstebedømmelser for Helios

Læs vores gæsters bedømmelser hér

Perfekt hotel

Alle 10 familie medlemmer nød i juni mdr. en rigtig god uge på Aqua Oliva . Skønne omgivelser med kort afstand til strand. Rengøringen i top, og et meget venligt personale over alt på hotellet. Veltillavet morgen og aftensmad. Må også lige give ros til guiden Kasper ,som var meget behjælpelig med hensyn til de ønsker vi havde på ferien. Et perfekt feriemål og hotel, som vi meget gerne vil gense.

Skrevet af Else Marie

Den smukkeste natur og udsigt!

Helios er helt bestemt et sted, jeg godt kunne finde på at tage tilbage til. Området er dejlig roligt og med den skønneste natur. Det er oplagt at leje bil og køre ud og opleve alle de spændende ting, det græske fastland har at byde på. Det første jeg lagde mærke til ved hotel Agia Paraskevi hotel var udsigten. Aldrig har jeg set så flot en udsigt over havet og de frodige områder omkring stranden. Når vejret er klart, kan man også se helt til Korfu og Paxiøerne. Jeg kunne godt bruge en hel uge på bare at sidde og nyde udsigten fra balkonen :-)

Skrevet af Trine, rejsekonsulent hos SunCharter

Rolige og unikke omgivelser!

Ønsker du en ferie i rolige og smukke omgivelser? Så er Helios – Agia Paraskevi lige noget for dig! Helios ligger ca. 5,5 km. fra feriebyen Sivota. I Helios kommer du HELT ned i gear. Noget som de smukke omgivelser og det stille vand vil sørge for. Der vil være rig mulighed for at komme ud og opleve det smukke Grækenland. Både fra vandsiden ved at leje en båd eller leje en bil og køre rundt i det smukke landskab. Bo på det hyggelige hotel Aqua Oliva med morgenmad, her er det muligt at tilkøbe enten halvpension eller mini all inclusive.

Skrevet af Nanna, rejsekonsulent hos SunCharter
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér