Aiora Suites
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Lejlighedshotel tæt på stranden

Et hyggeligt og mindre lejlighedshotel i typisk græsk stil. Hotellet har en skøn beliggenhed i Helios  me kun 50m til en smuk lille strand.

Hotellet

Aiora Suites er et charmerende mindre lejlighedshotel med en skøn atmosfære og god beliggenhed ved den første lille bugt i Helios. Her finder du den smukke, mindre strand Kamini kun 50 meter fra lejlighederne. Ved stranden har hotellet en hyggelig terrasse, hvor du har en skøn udsigt til stranden og havet. Her kan du sidde med en god bog og nyde udsigten, mens du får en kølig forfriskning fra hotellets bar, som i dagtimerne ligeledes fungerer som reception. Baren serverer foruden drikkevarer også lettere rettere fra sin snack-menu hele dagen. Baren har ikke specifikke åbningstider men har primært åben fra tidlig morgen til aften, som man kender det bedst fra de mindre græske hoteller. På Kamini stranden er der mulighed for gratis liggestole og parasoller og tage en dukkert i det krystalklare vand. Blot 200 meter længere nede af vejen finder du den kendte Agia Paraskevi strand, hvor der ligeledes er liggestole og parasoller, samt flere spisemuligheder langs strandkanten ved hotellernes strandbarer. Aiora Suites er et velfungerende lejlighedshotel der henvender sig særligt til gæsten, som vægter rolige omgivelser og hyggelig græsk charme højt.
 

Værelser

Aiora Suites består af kun 4 nybyggede lejligheder alle med skøn udsigt til Kamini-stranden og Middelhavet.
De etværelses lejligheder er rummelige og har kombineret soveværelse og opholdsrum, med plads til 2-4 personer, hvoraf 2 kan sove på opredning.
”Kalies Suiten” er en 2 værelses lejlighed med separat soveværelse og opholdsrum, med plads til 2-4 personer. Soveværelset er indrettet med en dobbeltseng og i opholdsrummet er der to enkeltsenge.
”Aiora Suiten” er også en 2 værelses lejlighed med separat soveværelse og opholdsrum, dog med plads til 2-6 personer. Soveværelset er indrettet med en dobbeltseng samt separat terrasse og i opholdsrummet er der to enkeltsenge samt sofa, hvorpå der er mulighed for opredning.

Alle lejligheder er indrettet med køkken, køleskab med frys, spiseplads både udendørs og indendørs, bad/toilet, hårtørrer, aircondition, TV og terrasse ud til et dejligt grønt have område.

Pension

Opholdet er uden pension men der er mulighed for tilkøb af morgenmad (continental) på Aiora Suites, som serveres fra baren. Vi gør opmærksom på at morgenmaden serveres som anretning grundet hotellets størrelse.

Beliggenhed

Aiora Suites ligger i det hyggelige og rolige område Helios ca. 5 km syd for havnebyen Sivota. Her bor du i idylliske omgivelser med stranden som nærmeste nabo. Aiora Suites ligger som de første hotel når du kører via den lille vej fra hovedvejen ned til den kendte Agia Paraskevi strand, som ligger blot 200m fra hotellet. Ønsker du at besøge havnebyen Sivota er der mulighed for at benytte en bus, som bookes gennem rejselederne. Den kører mellem havnen i Sivota via kysten ud til Helios med stoppested ved Agia Paraskevi stranden. Bussen kører 5 dage i ugen og ca. 6 gange dagligt t/r og er mod betaling.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson i Helios i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Strand
50 m
Centrum
5 km
Pool
Nej
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Afstand til strand: 50 m
Afstand til centrum: 5 km
Antal værelser: 4
Etager: 1
Indkøb: 4.5 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Nej
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 90 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Nej
Bar: Ja
Pool: Nej
Antal pools: 0
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Aiora Suites
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér