Aqua Oliva (Morgenmad)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Skønt og moderne hotel med ideel beliggenhed tæt på Agia Paraskevi Beach

Aqua Oliva er et moderne og nyligt opført lejlighedshotel med en privat og tilbagetrukket placering tæt ved stranden i Helios. Hotellet er opført i rustikke og flotte materialer. Hotellet tilbyder nydelige lejligheder og hele to pools.

Hotellet

Aqua Oliva er et moderne og nyligt opført lejlighedshotel med en privat og lidt tilbagetrukket placering tæt ved stranden i Helios. Hotellet er opført i rustikke og flotte materiale i minimalistisk, moderne og skandinavisk stil. Hotellets værelser er fordelt i forskellige bygninger med en placering lidt højere i terrænet, hvilket gør, at hotellet ikke kan anbefales for gangbesværede. Fra Aqua Olivas solterrasse har du en flot udsigt over landskabet med havet i baggrunden og her kan du nyde solskinstimerne på en solseng eller med en dukkert i en af de to flotte pools, hvor en af dem er en infinity-pool, så du her kan få den fulde effekt af den betagende udsigt. Hotellet har desuden flere flotte faciliteter såsom mulighed for roomservice, poolbar og børnepool. På Aqua Oliva tilbydes der desuden gratis WIFI på hele hotellet. Vi gør opmærksom på at internettet i Grækenland har varierende dækning og udfald kan forekomme.

Værelser

På Aqua Oliva bor du i moderne og smagfuldt indrettede et- eller toværelses lejligheder med udsigt til omgivelserne, hvor du kan bo op til 2-4 voksne og 1 barn. Alle lejlighederne er rummelige og lyse med nyt interiør, aircondition, safetyboks, bad/toilet, hårtørrer, TV, telefon, køleskab, thekøkken og WIFI.

Pension

I hotellets buffetrestaurant serveres hhv. morgen og aftensmad med traditionelle retter fra det græske & og internationale køkken. Opholdet på Aqua Oliva er inklusiv morgenmad og der er mulighed for at tilkøbe halvpension eller Mini All Inclusive. Fra hotellets poolbar eller strandbar kan du til frokost tilkøbe lette retter, kaffe, snacks eller forfriskende drikkevarer.

Halvpension inkluderer morgenmad samt aftensmad.
Mini All Inclusive inkluderer morgenmad, frie lokale drikkevarer fra kl. 12:00-21:00 samt is til børnene i 1 time om eftermiddagen.

Beliggenhed

Aqua Oliva ligger i det hyggelige og rolige område Helios ca. 5 km syd fra havnebyen Sivota. I Helios bor du i idylliske omgivelser med den populære Agia Paraskevi strand som nærmeste nabo, hvor du kun har 150m fra Aqua Oliva. Hotellet ligger tilbagetrukket i det flotte landskab, hvorfor dets placering er mere privat end flere af områdets andre hoteller. Ønsker du at besøge havnebyen Sivota er der mulighed for at benytte en bus, som bookes gennem rejselederne. Den kører mellem havnen i Sivota via kysten ud til Helios med stoppested ved hotellet. Bussen kører 5 dage i ugen og ca. 6 gange dagligt t/r og er mod betaling.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson i Helios i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Morgenmad
Strand
150 m
Centrum
5.5 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: Morgenmad
Afstand til strand: 150 m
Afstand til centrum: 5.5 km
Antal værelser: 19
Etager: 2
Indkøb: 4 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 90 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Aqua Oliva (Morgenmad)

Perfekt hotel

Alle 10 familie medlemmer nød i juni mdr. en rigtig god uge på Aqua Oliva . Skønne omgivelser med kort afstand til strand. Rengøringen i top, og et meget venligt personale over alt på hotellet. Veltillavet morgen og aftensmad. Må også lige give ros til guiden Kasper ,som var meget behjælpelig med hensyn til de ønsker vi havde på ferien. Et perfekt feriemål og hotel, som vi meget gerne vil gense.

Skrevet af Else Marie

Rolige og unikke omgivelser!

Ønsker du en ferie i rolige og smukke omgivelser? Så er Helios – Agia Paraskevi lige noget for dig! Helios ligger ca. 5,5 km. fra feriebyen Sivota. I Helios kommer du HELT ned i gear. Noget som de smukke omgivelser og det stille vand vil sørge for. Der vil være rig mulighed for at komme ud og opleve det smukke Grækenland. Både fra vandsiden ved at leje en båd eller leje en bil og køre rundt i det smukke landskab. Bo på det hyggelige hotel Aqua Oliva med morgenmad, her er det muligt at tilkøbe enten halvpension eller mini all inclusive.

Skrevet af Nanna, rejsekonsulent hos SunCharter

Kan bestemt anbefales!

Første gang jeg trådte ind på Aqua Oliva oplevede jeg et virkelig pænt og lækkert hotel. Det er tydeligt at det er ny renoveret, og meget velholdt. Det har en kanon placering med 3-4 minutters gang til områdets strand, som er en fantastisk strand. Den kunne man bruge lang tid på. Hotellet ligger lidt tilbagetrukket fra området, hvilket gør det helt idyllisk og roligt, som mange sætter stor pris på.

Skrevet af Jonas, rejsekonsulent hos SunCharter
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér