Agia Paraskevi Hotel (Halvpension)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Charmende græsk hotel

Flottere udsigt skal man lede længe efter. Agia Paraskevi Hotels høje beliggenhed giver en fantastisk udsigt over området af samme navn og dets skønne omgivelser. Hotellet er familieejet og her hersker en hyggelig græsk stemning.

Hotellet

Agia Paraskevi Hotel er beliggende på toppen af bjerget i ferieområdet Helios med en enestående udsigt over Agia Paraskevi Beach og det smukke hav. Hotellet er placeret lidt højere oppe i terrænet, hvorfor hotellet ikke kan anbefales til gangbesværede. Fra hotellets solterrasse kan man ligeledes nyde udsigten over havet med en forfriskning fra poolbaren eller tage en dukkert i poolen. Fra hotellets poolbar kan man købe lette anretninger og kølige drikkevarer. Agia Paraskevi Hotel er familieejet igennem flere generationer, og man vil derfor opleve en god græsk charme og gæstfrihed fra hotellets ejere. Hotellet indbyder til et ophold med fokus på afslapning og hinanden, om end man rejser som par eller familie. På Agia Paraskevi Hotel tilbydes der desuden gratis WIFI på hele hotellet. Vi gør opmærksom på at internettet i Grækenland har varierende dækning og udfald kan forekomme.
 

Værelser

På Agia Paraskevi Hotel bor man i pæne og rummelige dobbeltværelser med plads til 2 til 4 personer. Fra alle værelser har man en smuk havudsigt som kan nydes fra balkonen. Værelserne er indrettet med klassisk græsk møblement, aircondition, safetyboks, bad/toilet, hårtørrer, TV og køleskab.

Pension

Opholdet er inklusiv halvpension som indebærer morgen- og aftensmad som serveres fra buffet i restauranten, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt over Det Ioniske Hav.

Beliggenhed

Agia Paraskevi Hotel ligger i det hyggelige og rolige området ved Helios ca. 5 km syd for havenbyen Sivota. I Helios bor du i idylliske omgivelser med stranden som nærmeste nabo. Eftersom hotellet er højt beliggende er der ca. 250m til stranden, som er via en asfalteret vej. Vi gør opmærksom på, at det er kuperet terræn og kan ikke anbefales til gangbesværede.
Ønsker du at besøge havnebyen Sivota er der mulighed for at benytte en bus, som bookes gennem rejselederne. Den kører mellem havnen i Sivota via kysten ud til Helios med stoppested ved Agia Paraskevi stranden. Bussen kører 5 dage i ugen og ca. 6 gange dagligt t/r og er mod betaling.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson i Helios i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Halvpension
Strand
550 m
Centrum
5 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: Halvpension
Afstand til strand: 550 m
Afstand til centrum: 5 km
Antal værelser: 42
Etager: 2
Indkøb: 3.5 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 90 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Agia Paraskevi Hotel (Halvpension)

Den smukkeste natur og udsigt!

Helios er helt bestemt et sted, jeg godt kunne finde på at tage tilbage til. Området er dejlig roligt og med den skønneste natur. Det er oplagt at leje bil og køre ud og opleve alle de spændende ting, det græske fastland har at byde på. Det første jeg lagde mærke til ved hotel Agia Paraskevi hotel var udsigten. Aldrig har jeg set så flot en udsigt over havet og de frodige områder omkring stranden. Når vejret er klart, kan man også se helt til Korfu og Paxiøerne. Jeg kunne godt bruge en hel uge på bare at sidde og nyde udsigten fra balkonen :-)

Skrevet af Trine, rejsekonsulent hos SunCharter

Fantastisk udsigt!

Et hotel som er placeret lidt oppe i højden, hvilket gør at der er en eminent udsigt udover det Ioniske hav, og hele området. Et rigtig fint poolområde, hvor solen står højt hele dagen. Super fedt at have et værelse med havudsigt, så udsigten kan nydes fra balkonen.

Skrevet af Jonas, rejsekonsulent hos SunCharter
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér