3 Aktes Resort (Morgenmad)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Dejligt hotel med kort afstand til begge strande i Helios

Velindrettede værelser, skønt poolområde, morgenmaden er inkluderet også har man den populære Agia Paraskevi strand blot 200m fra hotellet. 3 Aktes Resort er velegnet til parret eller familien som ønsker rolige omgivelser. Anbefales ikke til gangbesværede. 

Hotellet

3 Aktes Resort er et pænt og typisk græsk hotel, beliggende i hyggelige og naturskønne omgivelser i hjertet af Helios nær begge af områdets to skønne strande. Hotellet er bygget op ad en bakkeskråning med hotellets hovedbygning nærmest vejen og værelserne er placeret i separate bygninger op af bakken, hvorfor 3 Aktes Resort ikke kan anbefales til gangbesværede.
Ved hovedbygningen finder man hotellets reception, som er bemandet det meste af dagen, morgenmadsrestauranten samt hotellets bar, hvorfra man kan tilkøbe kølige drikkevarer, som kan nydes ved hotellets dejlige solterrasse på en liggestol mens man læser en god bog. Trænger varmen sig på kan man roligt tage en forfriskende dukkert i den skønne pool. På 3 Aktes Resort tilbydes desuden WiFi på hele hotellet. Vi gør opmærksom på at internettet har varierende dækning og at udfald kan forekomme.

Værelser

Her indlogeres man i rummelige etværelses lejligheder med plads til 2-3 voksne eller 2 voksne samt 2 børn (2-11 år). Værelset er indrettet med to enkeltsenge og opredning til tredje og/eller fjerde person er på sovesofa. Her findes desuden balkon, bad/toilet, hårtørrer, køleskab, aircondition, safetyboks, TV, telefon samt WiFi.

Pension

Opholdet på 3 Aktes Resort er inkluderet morgenmad, som serveres i hotellets mindre morgenmadsrestaurant. Vi gør opmærksom på at må forventes et begrænset udvalg grundet hotellets størrelse til morgenmaden.

Beliggenhed

3 Aktes Resort ligger i naturskønne og rolige omgivelser i Helios – Agia Paraskevi, midt imellem de to strande der findes i området, hvor man derved har kort afstand til begge strande. Den først strand man når til i Helios er Kamini stranden; en mindre strand med liggestole og udskænkning fra nabohotellet Aiora Suites bar. Den anden strand man når, som ligger efter 3 Aktes Resort er den kendte Agia Paraskevi strand, som ligger blot 200m fra hotellet. Ønsker du at besøge havnebyen Sivota, som ligger ca. 5km fra Helios er der mulighed for, at benytte en bus, som bookes gennem rejselederne. Den kører mellem havnen i Sivota via kysten ud til Helios med stoppested ved Agia Paraskevi stranden. Bussen kører 5 dage i ugen og ca. 6 gange dagligt t/r og er mod betaling.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson i Helios i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Morgenmad
Strand
250 m
Centrum
5 km
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Pension: Morgenmad
Afstand til strand: 250 m
Afstand til centrum: 5 km
Antal værelser: 12
Etager: 2
Indkøb: 4.5 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 90 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om 3 Aktes Resort (Morgenmad)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér