Pelagos (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Fantastisk nyrenoveret All Inclusive hotel

Velkommen til Pelagos i Agios Minos! Skønt All Inclusive hotel som er særdeles attraktivt og gennemgået en totalrenovering i vinteren 2018/19, hvorfor hotellet vil fremstå nyt og gennemført til sommeren 2019. Stedet er lækkert, familievenligt og tæt på områdets hovedby Chalkida. Serviceniveauet er højt, og der hersker en eventyrlig feriestemning på stedet.

Hotellet

Hotel Pelagos er et lækkert All Inclusive hotel med den absolut bedste beliggenhed i første række til den dejlige strand. Hotellet ligger i den skønne ferieby Agios Minas, som er placeret på det græske fastland, ca. 70 km nordøst for den græske hovedstad Athen. Området er uspoleret med ægte græsk charme og flot udsigt til Grækenlands næststørste ø, Evia. Hotel Pelagos er særdeles attraktivt og gennemgår en totalrenovering i vinteren 2018/19, hvorfor hotellet vil fremstå flot og gennemført i sommeren 2019. Stedet er lækkert, familievenligt og tæt på områdets hovedby Chalkida. Serviceniveauet er højt, og der hersker en eventyrlig feriestemning på stedet.

Hotel Pelagos har en fantastisk solterrasse, som er placeret med udsigt til stranden og det smukke hav. Her finder du en dejlig swimmingpool med tilhørende liggestole og parasoller, pool/snackbar og flere dejlige skyggefulde områder, hvor du kan sidde og læse en bog eller blot nyde udsigten. Hotellet har desuden en lys buffetrestaurant, samt à la carte restaurant (bordreservation nødvendig). Hotel Pelagos har desuden egen strand med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse, samt strandbar hvor du kan forsyne dig med de inkluderede drikkevarer. For de mindste gæster er der legeplads og miniklub med lokalt personale. Er du på udkig efter en aktiv ferie er dette også muligt da hotellet tilbyder faciliteter såsom fitness, billard, dart, bordtennis, hele 3 tennisbaner, volley, basketball, mindre fodboldbane samt vandsportsmuligheder på stranden (mod gebyr). Der tilbydes gratis Wi-Fi på fællesområderne. Grundet hotellets beliggenhed kan internetforbindelsen være ustabil, og udfald kan forekomme. Gratis lån af poolhåndklæder (mod depositum). Pelagos hotel består af hovedbygningen, samt mindre bungalows som er indrettet med 4 værelser pr. bungalow. Værelserne er beliggende hhv. på 1. sal og i stuen. Vi gør opmæksom på at der kun findes elevator i hovedbygningen.

Værelser

Du bor i flotte, indbydende og velindrettede dobbeltværelser med plads til 2-3 personer, familieværelser med plads til 2 voksne + 2 børn (2-14 år) hvor opredning sker i køjeseng, eller suiter med plads til 2-4 voknse + 1 barn (2-14 år). Alle værelser er rummelige med moderne møblement og er indrettet med bad/toilet, TV, hårtørrer, køleskab, aircondition, safetyboks og balkon/terrasse.
Vi gør opmærksom på at billederne af værelserne er vejledende og der kan forekomme ændringer ift. interiør og indretning

Pension

Opholdet er med All Inclusive. Det vil sige morgen-, frokost- og aftenbuffet samt lokale drikkevarer i løbet af dagen. De forskellige barer og hovedrestauranten tilbyder All Inclusive på forskellige tidspunkter, se tider nedenfor. Hotellet råder desuden over en a la carte restaurant – maden er ikke inklusiv og afregnes derfor direkte på stedet. Bordbestilling er nødvendig.

Morgenmad 07:00 – 09:30
Frokost 12:30 – 14:30
Aftensmad 19:30 – 22:00
Snacks 10:00 – 19:00
Drikkevarer 10:00 – 22:30

Baren lukker kl. 23.00. Drikkevarer efter kl. 22.30 afregnes direkte med hotellet.
Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Beliggenhed

Hotel Pelagos ligger i fredelige omgivelser i den hyggelige ferieby Agios Minas med hyggelige tavernaer og den skønne strand uden for døren. Fra hotellet har du en enestående udsigt over det flotte hav og naboøen Evia. Der flyves til Athen lufthavn, hvorfor der er omkring 1,5 times kørsel til hotellet. Den største by i området hedder Chalkida, hvor der er et hav af restauranter, cafeer, barer, shoppingmuligheder og butikker.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
0 m
Centrum
1 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 0 m
Afstand til centrum: 1 km
Antal værelser: 115
Etager: 3
Indkøb: 2 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 100 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Pelagos (All Inclusive)

En spændende nyhed

Jeg synes Agios Minas er et rigtig spændende rejsemål. Det er kun en times kørsel fra Athen, som er en virkelig spændende by, og så er området ved Agios Minas meget lokalt og hyggeligt. Her bliver man ikke overrendt af andre turister og kan i stedet opleve det mere lokale Grækenland - noget jeg sætter pris på. Hotel Pelagos har virkelig en god beliggenhed. Helt tæt ved stranden og kun en kort gåtur til Agios Minas eller Evia, hvor der er noget mere liv i form af restauranter osv. Pelagos er et hotel med masser af aktiviteter og perfekt til en god ferie med familie eller venner.

Skrevet af Trine, rejsekonsulent hos SunCharter

Fede muligheder!

Pelagos Hotel ligger super fedt. Placeringen i det rolige område, men samtidig i gåafstand til byen Chalkida og 1,5 times kørsel til Athen, gjorde at opholdet blev meget oplevelsesrigt. Selve hotellet ligger rigtig godt og emmer af græsk hygge og stemning. Det bliver MEGET spændende at komme derned igen til sommer 2019, og se hvordan totalrenoveringen bliver. Det skal jeg i hvert fald ned og se.

Skrevet af Jonas, rejsekonsulent hos SunCharter

Fantastisk rejsemål som danskerne har manglet!

Du lander i den populære græske by, som alle kender, nemlig Athen. En fantastisk by, fuld af unikke og kulturelle oplevelser. Byen har noget for alle i alle aldersgrupper. Er du interesseret i historie, sport eller vil du blot nyde en god græsk Frappé sammen med en god lokal frokost, efter en shoppetur i en af Athens mange shopping gader, så har du alle muligheder her. Blot 1 time og 30 minutter fra Athen finder du Agias Minas, hvor SunCharter tilbyder dig en ferieoplevelse du sent vil glemme. Du vil opholde dig på Hotel Pelagos, et 4-stjernet All Inclusive hotel, med eget strandafsnit. Et hotel som tilbyder aktiviteter til alle. Hotellet har blandt andet egne tennisbaner som er til fri afbenyttelse, samt jacuzzi og strandbar. Hotellet er placeret i en skøn bugt, med udsigt over havet og den nærliggende ø, Evia. Evia er den anden største ø i Grækenland som kun kan anbefales at opleve.

Skrevet af Nanna, rejsekonsulent hos SunCharter
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér