Agios Minas
Athens Skjulte Skat
Priser fra 4.499 DKK
Vis hoteller
Se billeder
Din søgning
Aalborg 19-02-2019
1 uge
Antal værelser: 19-02-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn

Information om Agios Minas

Området emmer af ægte, græsk charme og har en fantastisk flot udsigt til Grækenlands næststørste ø, Evia, som byder på et væld af seværdigheder.
Velkommen til fantastiske Agios Minas! Det er første gang, der indsættes et dansk charterfly til dette spændende rejsemål, som er beliggende på det græske fastland. Det græske fastland byder på enestående naturoplevelser og kendte kulturelle perler, som har præget historien og den græske mytologi.

Athens Skjulte Skat

Vores gæster bor i Agios Minas, som er en hyggelig ferieby med flotte strande, fine tavernaer og få hoteller. Det smukke område er præget af charmerende olivenlunde, grønne pinjetræer og betagende bjergrige landskaber.

Her er smukke strande med krystalklart badevand og charmerende lokale byer langs kysten, som giver adgang til et hav af fantastiske oplevelsesmuligheder; herunder hovedstaden Athen, som findes blot 1,5 times kørsel fra Agios Minas.

Chalkida - Områdets største by

Områdets største by er havnebyen Chalkida, beliggende blot 6 kilometer fra Agios Minas.

Det siges at navnet Chalkida er taget fra ordet "halkos", hvilket betyder bronze eller kobber. Det til trods er der ingen kendte miner i området.

For at komme til byen, passerer man én af de to broer, som forbinder øen Evia med fastlandet. Chalkida er fuld af atmosfære og historie, som kan dateres hele 3.000 år tilbage. Her er flotte gamle bygninger, autentisk stemning og en god blanding af fortidens historie, kombineret med moderne tiders indtog.

Byen byder på et unikt tidevands-fænomen, da farvandet under den gamle Chalkida-bro har den særlige egenskab, at det ændrer retning med tidevandsstrømmene hver 6. time, som gør at vandet står stille i ca. 8 min. Dette er en oplevelse, der tiltrækker besøgende fra hele verden og bestemt et fænomen, som er værd at opleve på sin ferie.

Chalkida bugner af restauranter, som tilbyder frisk fisk og skaldyr og endeløse maleriske promenader langs kajen med cafeer og fine indkøbsmuligheder. Byens varetegn er Kokkino Spiti (Det Røde Hus), der er beliggende ud til kysten med en flot ringmur. Bygningen er kendt for sine fire ler-statuer og smukke harmoniske arkitektur, som blev bygget i 1884.

Naboøen Evia

Naboøen, Evia, er den andenstørste græske ø og er kendt for sine berømte helbredende termiske kilder, smukke vandfald og har siden Antikken været besøgt af romerske kejsere og generaler. I nyere tid besøges området forsat af kendte statsledere, forfattere m.m.

Evia er ca. 180 km lang og byder på smukke, foranderlige omgivelser, flot uspoleret natur og betagende strande. Her er der rig mulighed for at udforske området på egen hånd, enten på scooter eller i bil. Tag en afstikker på en af de små grusveje, der løber langs kysten og mærk naturens ro og unikke græske atmosfære. Disse er blot få grunde til hvorfor særligt de lokale indbyggere i Athen ynder at rejse til smukke Evia, for at tage et afbræk fra dagligdagens stress og jag. På Evia oplever man i sandhed det autentiske Grækenland, hvor den klassiske, græske gæstfrihed fra de lokale grækere tydeligt mærkes.

Agios Minas er et perfekt udgangspunkt for udflugter af enhver art. Du kan blandt andet tage på bådtur og opleve de smukke omgivelser fra kystsiden eller besøge Athen, som byder på enestående seværdigheder og kulturhistorie.

Læs mere

Gæstebedømmelser for Agios Minas

Læs vores gæsters bedømmelser hér

Fantastisk rejsemål som danskerne har manglet!

Du lander i den populære græske by, som alle kender, nemlig Athen. En fantastisk by, fuld af unikke og kulturelle oplevelser. Byen har noget for alle i alle aldersgrupper. Er du interesseret i historie, sport eller vil du blot nyde en god græsk Frappé sammen med en god lokal frokost, efter en shoppetur i en af Athens mange shopping gader, så har du alle muligheder her. Blot 1 time og 30 minutter fra Athen finder du Agias Minas, hvor SunCharter tilbyder dig en ferieoplevelse du sent vil glemme. Du vil opholde dig på Hotel Pelagos, et 4-stjernet All Inclusive hotel, med eget strandafsnit. Et hotel som tilbyder aktiviteter til alle. Hotellet har blandt andet egne tennisbaner som er til fri afbenyttelse, samt jacuzzi og strandbar. Hotellet er placeret i en skøn bugt, med udsigt over havet og den nærliggende ø, Evia. Evia er den anden største ø i Grækenland som kun kan anbefales at opleve.

Skrevet af Nanna, rejsekonsulent hos SunCharter

En spændende nyhed

Jeg synes Agios Minas er et rigtig spændende rejsemål. Det er kun en times kørsel fra Athen, som er en virkelig spændende by, og så er området ved Agios Minas meget lokalt og hyggeligt. Her bliver man ikke overrendt af andre turister og kan i stedet opleve det mere lokale Grækenland - noget jeg sætter pris på. Hotel Pelagos har virkelig en god beliggenhed. Helt tæt ved stranden og kun en kort gåtur til Agios Minas eller Evia, hvor der er noget mere liv i form af restauranter osv. Pelagos er et hotel med masser af aktiviteter og perfekt til en god ferie med familie eller venner.

Skrevet af Trine, rejsekonsulent hos SunCharter
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér