Agios Minas
Athens Skjulte Skat
Vis hoteller
Se billeder
Din søgning
Aalborg 18-09-2019
1 uge
Antal værelser: 18-09-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn

Information om Agios Minas

Området emmer af ægte, græsk charme og har en fantastisk flot udsigt til Grækenlands næststørste ø, Evia, som byder på et væld af seværdigheder.
Velkommen til fantastiske Agios Minas! Det er første gang, der indsættes et dansk charterfly til dette spændende rejsemål, som er beliggende på det græske fastland. Det græske fastland byder på enestående naturoplevelser og kendte kulturelle perler, som har præget historien og den græske mytologi.

Athens Skjulte Skat

Vores gæster bor i Agios Minas, som er en hyggelig ferieby med flotte strande, fine tavernaer og få hoteller. Det smukke område er præget af charmerende olivenlunde, grønne pinjetræer og betagende bjergrige landskaber.

Her er smukke strande med krystalklart badevand og charmerende lokale byer langs kysten, som giver adgang til et hav af fantastiske oplevelsesmuligheder; herunder hovedstaden Athen, som findes blot 1,5 times kørsel fra Agios Minas.

Chalkida - Områdets største by

Områdets største by er havnebyen Chalkida, beliggende blot 6 kilometer fra Agios Minas.

Det siges at navnet Chalkida er taget fra ordet "halkos", hvilket betyder bronze eller kobber. Det til trods er der ingen kendte miner i området.

For at komme til byen, passerer man én af de to broer, som forbinder øen Evia med fastlandet. Chalkida er fuld af atmosfære og historie, som kan dateres hele 3.000 år tilbage. Her er flotte gamle bygninger, autentisk stemning og en god blanding af fortidens historie, kombineret med moderne tiders indtog.

Byen byder på et unikt tidevands-fænomen, da farvandet under den gamle Chalkida-bro har den særlige egenskab, at det ændrer retning med tidevandsstrømmene hver 6. time, som gør at vandet står stille i ca. 8 min. Dette er en oplevelse, der tiltrækker besøgende fra hele verden og bestemt et fænomen, som er værd at opleve på sin ferie.

Chalkida bugner af restauranter, som tilbyder frisk fisk og skaldyr og endeløse maleriske promenader langs kajen med cafeer og fine indkøbsmuligheder. Byens varetegn er Kokkino Spiti (Det Røde Hus), der er beliggende ud til kysten med en flot ringmur. Bygningen er kendt for sine fire ler-statuer og smukke harmoniske arkitektur, som blev bygget i 1884.

Naboøen Evia

Naboøen, Evia, er den andenstørste græske ø og er kendt for sine berømte helbredende termiske kilder, smukke vandfald og har siden Antikken været besøgt af romerske kejsere og generaler. I nyere tid besøges området forsat af kendte statsledere, forfattere m.m.

Evia er ca. 180 km lang og byder på smukke, foranderlige omgivelser, flot uspoleret natur og betagende strande. Her er der rig mulighed for at udforske området på egen hånd, enten på scooter eller i bil. Tag en afstikker på en af de små grusveje, der løber langs kysten og mærk naturens ro og unikke græske atmosfære. Disse er blot få grunde til hvorfor særligt de lokale indbyggere i Athen ynder at rejse til smukke Evia, for at tage et afbræk fra dagligdagens stress og jag. På Evia oplever man i sandhed det autentiske Grækenland, hvor den klassiske, græske gæstfrihed fra de lokale grækere tydeligt mærkes.

Agios Minas er et perfekt udgangspunkt for udflugter af enhver art. Du kan blandt andet tage på bådtur og opleve de smukke omgivelser fra kystsiden eller besøge Athen, som byder på enestående seværdigheder og kulturhistorie.

Læs mere
Alternative rejsemål
Se flere af vores flotte rejsemål hér