Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

VINTERFERIE PÅ DE KANARISKE ØER

Se frem til fantastiske naturoplevelser, skønt klima og dejlige strande!

De Kanariske Øer er blandt danskernes absolutte favoritter, når det kommer til at vælge et vinterrejsemål, og det er der flere gode grunde til. Øerne ligger ud for Afrikas kyst, og kan derfor nyde godt af de lune vinde, som kommer fra Sahara-ørkenen. Vindene bringer ofte masser af sand med sig, hvorfor flere af De Kanarisker Øer har imponerende lange og fantastisk flotte sandstrande med gyldent sand og smukt azurblåt hav. Strandene er som oftest børnevenlige og med gode muligheder for leje af liggestole og parasoller, så du nemt kan bruge en hel dag på stranden, samt få et afbræk fra vinterens kulde under sydens sol. 

Besøger du De Kanariske Øer i vinterhalvåret, kan du også se frem til spændende festivaler, karneval, flot julepynt og andre festlige begivenheder. Det kanariske køkken er bestemt også værd at skrive hjem om, med sit spansk inspirerede præg af krydrede saucer, lækkert kød, ost, frisk fisk og meget mere. Særligt er kanariske kartofler med mojo sauce eller den kolde tomatsuppe ”Gazpacho” et must - og en kanarisk omgang tapas kan også varmt anbefales. 

Det, der også gør Spanien speciel, er spaniernes rolige mentalitet – de har aldrig travlt.
Denne afslappende stemning er helt perfekt til ferie, hvor du kan slappe af med en kold sangria på stranden med udkig til det smukke azurblå hav. Udover De Kanariske Øers historie og autencitet, byder øerne også på pulserende storbyer med moderne caféer og restauranter, samt god mulighed for shopping.

Lyder en vinterferie på De Kanariske Øer som noget for dig? Se vores udbud af kanariske rejsemål hér