Oplevelsesrejser

Oplevelsesrejser er spændende og indholdsrige rejser, hvor I rejser hjem med de absolut bedste ferieminder i bagagen, for vi har nemlig udvalgt de bedste oplevelser til jer. En Oplevelsesrejse er skræddersyet så I får så meget for pengene som muligt, og ikke mindst nogle fantastiske og indholdsrige oplevelser med i prisen. 

 

AKTUELLE UDBUD AF OPLEVELSESREJSER:

Oplevelsesrejser til Madeira - et ægte ferieparadis

Madeira er for mange et sandt ferieparadis, grundet sin helt utrolige frodighed og det unikke landskab. Denne Atlanterhavsperle henvender sig til dem, der ønsker en ferie med rig mulighed for gode naturoplevelser og kulturelle seværdigheder. Ud over ekstraordinære naturoplevelser har Madeira også en livlig og pulserende hovedby - Funchal, som byder på et væld af spændende seværdigheder, kulturelle skatte, spændende madmarkeder og gode shoppingmuligheder. Alt i alt er Madeira et besøg værd og du kan med vores Oplevelsesrejser få de absolut bedste oplevelser med hjem fra denne perle af et rejsemål. Læs mere om vores Oplevelsesrejser til Madeira hér.

Oplevelsesrejser til Korfu - en af de smukkeste græske øer

Korfu er en skønhedsperle, som byder på de smukkeste rammer for din ferie. Her er noget for dig, der har lyst til at nyde en god bog under oliventræet, eller for dig, som er nysgerrig efter at opleve øens vandrestier, gamle klostre og spændende historie. Flere af de små landsbyer i bjerglandskabet er helt uberørte af turismen, og overalt på øen findes smukkes udsigtposter, lækre badestrande og et betagende azurblåt hav. På Korfu er scenen sat, så du kan få nogle fantastiske ekstraordinære oplevelser med hjem, når du vælger en Oplevelsesrejse. Læs mere om vores Oplevelsesrejser til Korfu hér.

Oplevelsesrejser til Malta - Middelhavets paradis

Solskinstimerne er mange på Malta, men øen byder på meget mere end badeferie. Her kæmper historie og seværdigheder mod de overdådige hotellers omgivelser for din opmærksomhed. Malta er med sin mere end 7000 år gamle historie et af de eneste steder i verden med så stort et antal kulturperler samlet på ét sted. Alene hovedstaden Valletta byder på så mange kulturelle mindesmærker, at selve byen er på UNESCOs liste over verdenskulturarv. I 150 år var øen en britisk koloni, og selvom Malta ikke længere er en del af Storbritannien, så kører malteserne stadig i venstre side af vejen. Når du vælger en Oplevelsesrejse til Malta kommer du med sikkerhed hjem med masser af unikke oplevelser og gode ferieminder. Læs mere om vores Oplevelsesrejser til Malta hér.

 

Oplevelsesrejser kan bestilles på tlf. 70 34 50 97 eller du kan sende os en forespørgsel på den Oplevelsesrejse du ønsker via formularen her nedenfor - så kontakter vi dig indenfor 24 timer

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype