Klubber og foreninger

Grupperejser for klubber og foreninger

Hos SunCharter mener vi at ferier er det bedste ved livet. Det er her vi får fornyet energi og overskud til hverdagen hjemme i Danmark. Kombinerer du din passion for en sport, hobby eller aktivitet, får du en helt særlig oplevelse som du sent vil glemme. Vi vil gerne bakke op om klubber og foreninger som gerne vil rejse ud i verden sammen med deres medlemmer, da vi mener at det at rejse sammen, og opleve hinanden under andre forhold end de vante, er med til at skabe bånd og dejlige minder sammen. 

Her på siden har vi nogle forslag til, hvilke typer af rejser som man kan tage på, men har I en anden idé hører vi meget gerne fra jer. I samarbejde med jer sammensætter vi en rejse som indfrier ønskerne til en ferie lige efter jeres behov. Vi vil altid gerne være behjælpelige med at få tilslutning til de forskellige ture, derfor ligger vi meget gerne rejserne til salg her på vores hjemmeside. Så skal I hverken tænke på at printe foldere eller tage imod betaling, vi kan hjælpe jer med det hele via vores hjemmeside. 

Fakta

Solrige destinationer

Grupperabatter

Danske rejseledere

Sol, sommer og yoga

Flere og flere dyrker yoga og interessen for at komme på yogaferier er stadigt voksende. Er du medlem eller instruktør i et yogacenter og kunne du tænke dig at tage yogaundervisningen udenfor det vante lokale sammen med andre medlemmer fra centeret? Hos SunCharter hjælper vi jer gerne med at sammensætte en ferie til et indbydende hotel med plads til jer som gruppe. Flere af vores hotellet på især Korfu og Rhodos henvender sig til gæster, der søger et roligt tilflugtssted i smukke omgivelser.

Dans under den åbne himmel

Hvad er bedre end god musik, gode rytmer og hyggelige stunder med andre danseglæde mennesker? Vi vil gerne hylde dansen i alle dens afskygninger og hjælper derfor gerne med at planlægge jeres næste rejse som forening eller klub med dans for øje. Tag på en sjov og lærerig ferie og flyt træningen til sommer og sol, mens kulden raser herhjemme i Danmark. Hvad end I danser linedance eller standard dans, så kan vi helt sikker sammensætte den perfekte rejse til jeres behov.

Kortklubber

Mange kortklubber elsker at tage på charterferie sammen og bruge aftenerne i hinandens samvær til et spændende spil kort, medens dagen bruges ved poolen, stranden eller på en af SunCharters udflugter. Uanset hvilken destination I ønsker at rejse til, vil det altid være muligt at arrangere en rejse hvor I får et privat lokale stillet til rådighed hver aften. Skulle I have et ønske om at komme på nogle guidede ture i løbet af opholdet, kan dette selvfølgelig også arrangeres. 

Grupperejser for klubber og foreninger

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype