Opskrift på hjemmelavet tzatziki

Lav nemt og hurtigt din egen lækre tzatziki med denne opskrift. Bring feriestemningen hjem i stuen med den græske dip, der kan bruges til nærmest alt.

Tid i alt: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser:

  • 5 dl græsk yoghurt
  • 2 agurker
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde:

Start med at skære agurkerne på langs i halve skiver og skrab herefter midten/kernerne ud med en ske.
Riv agurkerne på et rivejern. Vend dem i salt og lad agurkestrimlerne trække i 10 minutter.
Herefter trykkes væden godt fra. Man kan evt. benytte en sigte.
Bland agurken i yoghurten og smag til med hvidløg, salt, peber og olivenolie.

Nyd din tzatziki som en forret sammen med et lunt stykke brød, eller brug den som en del af din hovedret som en lækker tilbehør. Velbekomme!

Andre opskrifter på græsk mad: