Jubilæumsrejser

Har du noget at fejre eller vil du bare gerne glæde dine nærmeste?

Fylder du snart år eller kender du en der gør? Er bryllupsdagen nær eller har du et andet jubilæum i vente? Der er mange ting at fejre igennem livet og vi vil gerne være med til at fejre dig eller en du holder af. Hos SunCharter vil vi gerne være med til at fejre livets store øjeblikke og hvad kunne være bedre end at gøre det i familiens skød under varme himmelstrøg?

Hvis du ønsker at invitere familien eller dine venner med til en af vores solrige destinationer kan vi arrangere rejsen, lige som du ønsker den. Hvad end det er et ferieophold med alt betalt, eller et charmerende lille, lokalt hotel du søger så kan vi hjælpe dig. Når I rejser med SunCharter følger vi jer hele vejen.

Fra Danmark hvor I bliver betjent af vores dygtige rejsekonsulenter til destinationen, hvor vores veluddannede rejseledere vil gøre alt hvad der står i deres magt for at hjælpe jer.

Fakta

Solrige destinationer

Grupperabatter

Danske rejseledere

Tilbring dit næste jubilar i solen

PPå ferie hvor du rejser sammen med dine nærmeste, har du måske nogle specifikke ønsker, som vi selvfølgelig gerne vil være med til at indfri. Skulle det stå højt på ønskelisten, at I får privat transport frem og tilbage til hotellet, ønsker du en privat middag et særligt sted på rejsemålet, er det en udflugt med privat rejseleder der lyder spændende, eller noget helt fjerde.

Uanset hvilket ønske du måtte have, så vil vi meget gerne se om vi ikke kan indfri det for dig. Send os derfor en mail, eller gi’ os et kald og vi ser på sagen. I kan altså trygt vælge SunCharter til den næste fejring. Vi mener altid at der er noget at fejre og skulle du have lyst til at invitere dine kære på en rejse med os, laver vi et godt tilbud til jer ud fra jeres ønsker.

For at opnå fejringsrabatten skal I som minimum være 10 fuldt betalende personer. Kontakt os på gruppe@suncharter.dk, eller udfyld nedenstående formular med jeres ønsker og vi vender tilbage.

Jubilar rejser

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype