Yogarejse til Meganisi

Yogarejse til Meganisi,
7.-14. juni 2024

7 dage på Esperides Resort (Mini All Inclusive)

Yoga er for alle, bare lysten er der til at deltage. Yoga er en fantastisk form for bevægelse med masser af styrke, smidighed og balance. Yoga er helse for krop og sjæl og træner kroppen, så organer, nervesystem og muskler fungerer optimalt.

 

Dyrk yoga i fantastiske omgivelser med panoramaudsigt

Pris for 17 timers yoga fordelt på 11 lektioner med dansk instruktør, Tove Frederiksen: KUN kr. 1.498,-
OBS - yogaundervisningen skal bestilles som et separat tillæg og er ikke inkluderet i rejsens grundpris

 

Klik her og se, da TVMidtvest var med Tove Frederiksen til yoga på Meganisi i 2023

Program

Der er undervisning hver dag med undtagelse af ankomst- og afrejsedagen. Alle kan være med uanset alder og erfaring, blot lysten er der.

Morgen-yoga kl. 7.00 - 8.30 (6 dage)
Eftermiddags-yoga kl. 17.15 - 18.45 (5 dage)

Der undervises i forskellige typer Yoga. Primært vil du om morgenen opleve Hatha Yoga. Når kroppen er vækket og energien i gang, laver vi dynamisk eller Yoga flow - så kroppen er klar til dagens ferieoplevelser. Om eftermiddagen mødes vi igen til blid afstressende Yin Yoga, der i modsætning til vores morgenflow yoga ikke arbejder så meget med muskler, men derimod mere med bindevæv, led og sener, hvor åndedræt og nærvær i alle øvelserne vil være i fokus.

Hver Yoga session afsluttes med dyb afspænding og guidet meditation.

Ønskes yogamåtte skal denne medbringes i kufferten. Ellers er der strandhåndklæder på hotellet, der kan benyttes.

Om underviseren

Tove Frederiksen er selvstændig behandler med forskellige uddannelser indenfor zoneterapi, tankefeltterapi og øreakupunktur. Derudover er hun uddannet yoga- og mindfulness instruktør og har taget adskillige kurser i såvel ind- som udland. Særlig Thailand har været mål for hendes mange yogarejser.

Til daglig deler Tove sin store passion for Yoga og Mindfulness, når hun underviser i flere typer yoga og mindfulness på hjemegnen, nord for Viborg ved Limfjorden. Endvidere besøger hun virksomheder og laver yoga/Mindfulness events.Du kan læse mere og følge Tove på Facebook siden "Sundstrup Zoneterapi". Yderligere spørgsmål i forhold til yogaundervisningen, kan Tove kontaktes på tlf. 29 84 73 23.

Sådan bestiller du

Du kan bestille din rejse pr. telefon på 70 345 097 eller ved at klikke nedenfor på den ønskede værelsestype.

OBS - yoga undervisningen bestilles som et separat tillæg, når du bestiller rejsen og er ikke inkluderet i rejsens grundpris.