Yogarejse i uge 38

Kom med på Yogaferie på Kreta

- i samarbejde med Aalborg Yogastudio fra d. 15.-22. september 2019

Flytider:
Afrejse fra Aalborg Lufthavn d. 15. september 2019 kl. 08.30. Ankomst på Kreta kl. 14.00
Hjemrejse fra Kreta d. 22. september 2019 kl. 14.15. Ankomst i Aalborg kl. 17.45.

Forkæl dig selv med en afslappende yogaferie på Kreta i skønne omgivelser, direkte ved stranden.
Giv dig selv lejlighed til at slippe hverdagens mange gøremål, trække opmærksomheden ind i dig selv og fokusere på, hvad lige netop du, din krop og din sjæl har behov for i en hel uge.

PRIS

Pris pr. person 8.299 DKK ved indkvartering af to personer i delt lejlighed

Pris pr. person 9.299 DKK ved indkvartering i egen lejlighed

Inkluderet i prisen

Prisen inkluderer fly tur/retur med 20 kg. bagage og 5 kg. håndbagage, transfer til og fra hotellet, mad ombord på flyet, morgenmad på hotellet, velkomstmiddag og ca. 20 timers yogaundervisning.

Du skal selv medbringe dit yogaudstyr. Der vil være mulighed for gratis at låne måtte, klodser, blokke og bånd umiddelbart inden afrejse. Udstyret fragtes frem og tilbage i egen bagage.

TILMELDING

Tilmelding sker til SunCharter på gruppe@suncharter.dk eller på tlf. 70 345 097. Senest 3 dage efter booking skal depositum på 1.200 DKK være indbetalt, og senest 60 dagen før afrejse skal restbeløbet være SunCharter i hænde.

Vil du med, så tilmeld dig hurtigst muligt, da vi har et begrænset antal lejligheder og flypladser til rådighed.

Mulige tilkøb

  • Afbestillingsforsikring kr. 199,-
  • Årsrejseforsikring EU enkelt kr. 264,- eller husstand kr. 526,-

PROGRAM

Stift bekendtskab med yogaens verden, hvis den er ny for dig, eller brug ugen til at fordybe dig i din yoga- og meditationspraksis. Der er med to instruktører palds til både begyndere og øvede på holdet, og vi har god tid til den enkelte.

Vi starter hver dag med ca. 2 timers yoga, åndedrætsøvelser og meditation i en nærtliggende have eller på stranden. Yogaformen er hatha yoga med diverse facetter, herunder yoga i flow, styrkende yoga, blide stræk, pranayama (åndedrætsøvelser) og afspænding. Herefter er der morgenmad. Tre gange i løbet af ugen vil der desuden være ca. 2 timers afstressende yin yoga i skumringstimen, hvor fokus især vil ligge på fordybelse, nærvær, lange dybe stræk, åndedrættet og meditation.

Derudover er du selv herre over din tid til udflugter, strandtur, solbadning ved poolen, hygge med en god bog etc. Der er altid nogen at være sammen med, hvis du har lyst til det. Har du behov for alenetid, er det også helt ok.

Kreta er Grækenlands største ø, og nok også den mest mangfoldige. Kreta er kendt for sin spændende historie og fantastiske natur.

Vi skal bo ved Platanias stranden, ca. 11 km. fra Chania. Chania er meget charmerende med små, hyggelige gader, pastelfarvede huse langs havnepromenaden, markedsbygning samt små caféer og tavernaer omkring havnebassinet.

Vi skal bo på det hyggelige lejlighedshotel Alkionides direkte på den 3 km. lange strand i Platanias. Det er en græsk familie, der ejer og driver hotellet og vil gøre alt for at forkæle os. Ved poolen ligger en lille restaurant, hvor vi skal spise lækker morgenmad, og hvor man dagen igennem kan nyde mad og drikkevarer.

Vi skal bo i lejligheder, der alle er udstyret med tekøkken med køleskab, elkedel og lidt øvrigt køkkenudstyr, så du selv har mulighed for at opbevare og tilberede mad- og drikkevarer. Der er restauranter, et supermarked og mange andre shoppemuligheder inden for kort gåafstand fra hotellet.