Oplevelsesrejser
Få flere gode ferieminder med hjem i bagagen

Oplevelsesrejser er spændende og indholdsrige rejser, hvor du rejser hjem med de absolut bedste ferieminder i bagagen.
Vi har nemlig udvalgt de bedste oplevelser til dig. En oplevelsesrejse er skræddersyet så du får så meget for pengene som muligt og ikke mindst nogle fantastiske og indholdsrige oplevelser med i prisen. 

AKTUELLE UDBUD AF OPLEVELSESREJSER: 

 

Oplevelsesrejser til Korfu - Frodighedens Ø

Korfu er en skønhedsplet, som byder på de smukkeste rammer om din ferie. Her er noget for dig, der har lyst til at nyde en god bog under oliventræet, eller for dig, der er nysgerrig efter at opleve øens spændende historie eller lokale byer. Her kombineres lækre sandstrande med frodige områder og historiske bygninger. Øen har en fantastisk historie, som især afspejler sig i Korfu by, hvor de små, smalle gader vidner om en tid under mange forskellige besættelser. Grundet den spændende historie og de mange fund i byen blev den gamle del af Korfu by i 2007 en del af UNESCOs Verdenskulturarvsliste. På Korfu er det også en oplagt mulighed, at opleve de skønne små øer, Paxi-øerne, som er beliggende cirka 10 km fra Korfus sydspids. Hér er der rig mulighed for at tage en svømmetur i det krystalblå hav
Læs mere om vores Oplevelsesrejser til Korfu hér.

Oplevelsesrejser til Madeira - et ægte ferieparadis

Madeira er for mange et sandt ferieparadis, grundet sin helt utrolige frodighed og det unikke landskab. Denne Atlanterhavsperle henvender sig til dig, der ønsker en ferie med rig mulighed for gode naturoplevelser og kulturelle seværdigheder. Ud over ekstraordinære naturoplevelser har Madeira også en livlig og pulserende hovedby, Funchal, som byder på et væld af spændende seværdigheder, kulturelle skatte, spændende madmarkeder og gode shoppingmuligheder. 
Alt i alt er Madeira et besøg værd og du kan med vores oplevelsesrejser få de absolut bedste oplevelser med hjem fra denne perle af et rejsemål. 
Læs mere om vores Oplevelsesrejser til Madeira hér.