Hotel- og værelsestyper

Værelsestyper & lejligheder

Dobbeltværelse

Et sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset.

Superior dobbeltværelse

Et sove-/opholdsrum en anelse større end alm. dobbeltværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset.

Dobbeltværelse med opredning

Et sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra seng til tredje person. Der er eget bad/toilet på værelset.

Eneværelse

Et mindre sove-/opholdsrum beregnet til én person med bad/toilet. Ofte ikke af samme standard som øvrige værelser på hotellet.

Juniorsuite

Et større sove-/opholdsrum, god plads med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra senge, (soveplads til normalt to voksne + to-tre børn), bad/toilet og som oftest balkon.

Suite

Som oftest bestående af to sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset og tilhørende balkon.

Et-værelses lejlighed, kaldes også studio lejlighed

Et sove-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra seng til evt. tredje person. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte balkon eller terrasse. Normalt maksimalt soveplads til tre personer.

To-værelsers lejlighed, kaldes også A-apart eller one bedroom apart

Stue-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og et separat soveværelse med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte balkon eller terrasse. Normalt maksimalt soveplads til fire personer, hvoraf to af sovepladserne er opredninger i stuen.

Tre-værelsers lejlighed, kaldes også B-apart eller two bedroom apart

Stue-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og to separate soveværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte balkon eller terrasse. Normalt maksimalt plads til seks personer med to opredninger i stuen.

Bungalow

Normalt lavt bebygget og fritliggende rækkehus eller bungalow. Består normalt af sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte lille terrasse. Kan indeholde køkken og være i to etager og have flere separate soveværelser. Se nærmere beskrivelse under det enkelte hotel, da denne kategori ofte varierer meget blandt de forskellige rejsemål.

Værelse med connecting door

Er kun attraktivt i det omfang, at der bestilles 2 værelser med connecting door. Connecting door, betyder blot, at der tildeles 2 værelser forbundet med en dør i mellem. For familier der ønsker lidt bedre plads under deres ferie kunne denne løsning derfor være rigtig attraktiv. Der tilbydes ved bestilling af 2 værelser med connecting door, to standardværelser, der er forbundet med en dør imellem. Dette giver jer betydeligt mere plads og to badeværelser.

Obs. Såfremt der kun bestilles ét værelse med connectiong door, vil døren ind til det andet værelse med andre gæster være aflåst.

Der tages forbehold for, at ovenstående beskrivelser kan variere fra rejsemål til rejsemål.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype