Hotel kategoriseringen

Hotel kategoriseringen

SunCharters kategorisering er vores egen vurdering af de enkelte hoteller/lejligheder, som vi udbyder på rejsemålet, og er dermed ikke altid den samme, som de enkelte hotellers officielle kategori. Vores bedømmelser er gjort ud fra faciliteterne på stedet, beliggenhed, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære. Kategoriseringen er kan variere fra destination til destination grundet den varierende standard.

SunCharter Chancen

Denne mulighed er en uspecificeret rejse hvor man i ordets bogstaveligste forstand tager en chance. Denne kategori er ikke for dig der stiller krav til standard og beliggenhed. Ved ankomst til rejsemålet får du af rejselederne tildelt et indkvarteringssted, hvilket ikke nødvendigvis er på programførte indkvarteringsmuligheder. Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, service eller faciliteter. De fleste indkvarteringer tilbyder privat bad og toilet, men dette kan på ingen måde garanteres. Som udgangspunkt er hverken rengøring eller måltider inkluderet. Når man indkvarteres kan man ikke forvente at have de samme faciliteter og den samme service som indkvarteringsstedets øvrige gæster. Flytning under opholdet kan forekomme op til flere gange. Der modtages ikke reklamationer på indkvarteringen grundet ovenstående. Prisen på SunCharter chancen varierer alt efter hvor stor efterspørgsel der er til den ønskede destination og det kan ikke garanteres at man kommer til at bo samme sted, hvis man rejser flere sammen.

Rejselederservice må forventes i begrænset omfang. Der garanteres ikke faste besøg under dit ophold, men vores rejseledere kan altid kontaktes på vores servicetelefon, skulle dette være nødvendigt.

Plus 

Hotellerne/lejlighederne kan opnå et plus, hvis hotellet/lejlighederne på nogle punkter er af bedre standard end den brugte kategori.

SunCharter-kategori 1 

Den laveste standard med begrænset service og normalt med meget sparsomme faciliteter. Værelserne er normalt meget sparsomt indrettet, og du må regne med, at tingene er slidte. Kategorien er for dem, der kun ønsker en ren seng at sove i. SunCharter tilbyder som udgangspunkt ikke kategori 1, og kategorien findes ikke i kataloget.

SunCharter-kategori 2 

Et godt valg, hvis du prioriterer oplevelser højere end, hvordan værelset ser ud, og ikke lægger den store vægt på komfort/faciliteter. Enkel service og indretning. Møblement og fællesarealer bærer præg af slitage.

SunCharter-kategori 3 

SunCharters mellemklasse produkt. Normalt gode hoteller/lejligheder i en standard med rimelige faciliteter og gode værelser/lejligheder, der dog kan forekomme lidt slidte. Typisk med serviceminded personale og hyggelig atmosfære.

SunCharter-kategori 4 

God komfort og mange faciliteter. Velindrettede værelser/lejligheder på hoteller med højt serviceniveau, god beliggenhed, flotte omgivelser og mange aktiviteter.

SunCharter-kategori 5 

Højeste standard - baseret på den absolut bedste lokale standard. Dette er ofte ren luksus og opfylder krav om den bedste kvalitet og måske fantastiske omgivelser i forbindelse med en bryllupsrejse eller lignende.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype