Flyselskaber

Information om de flyselskaber, SunCharter samarbejder med

Hos SunCharter ved vi, at ferien starter allerede i lufthavnen. Vi ønsker derfor at give dig den allerbedste ferieoplevelse fra start til slut ved kun at samarbejde med flyselskaber, der afspejler SunCharters kvalitet, service og fokus på gæsten. Når du rejser med SunCharter, kan du således se frem til at flyve med SAS og DAT, der ligesom SunCharter begge har danske rødder.

SAS

I 2015 overgik størstedelen af SunCharters flyvninger til SAS, der dermed varetager ruterne til Gran Canaria, Tenerife, Kreta, Rhodos, Korfu, Alanya, Malta og Golden Sands. SAS er et skandinaviskejet flyselskab og er rangeret blandt de mest punktlige flyselskaber i Europa. De er anerkendt for deres gode service og kvalitet, og der vil være dansk personale ombord på flyet klar til at betjene dig. SAS’ høje kvalitet er flere gange blevet belønnet ved Danish Travel Awards, senest i 2016 hvor de for andet år i træk løb med alle fire luftfartspriser, navnlig ”Bedste Indenrigsflyselskab”, ”Bedste Europæiske Flyselskab”, ”Bedste Oversøiske Flyselskab” samt ikke mindst ”Bedste Charter flyselskab”.

Når du flyver med SAS, er bagagereglerne følgende:

Bagage         5 kg håndbagage er gratis
  20 kg indchecket bagage kan tilkøbes for 198 kr. t/r
  Specialbagage og ekstra bagagevægt kan tilkøbes gennem SAS via www.sas.dk/charter 

 

Øvrige tilkøbsmuligheder og retningslinjer

Uanset om du flyver med SAS eller DAT, har du mulighed for at bestille mad ombord på flyet, supplere med drikkevarer og snacks undervejs, tilkøbe ekstra bagagevægt og specialbagage samt foretage specifik sædereservation. Vær opmærksom på, at reglerne herfor er forskellige hos SAS og DAT. Hos SAS foretages sædereservationen i bookingprocessen på SunCharters hjemmeside eller gennem vores rejsekonsulenter.

Ønsker du yderligere information om tilkøbsmuligheder og retningslinjer på din flyrejse, kan du altid kontakte vores rejsekonsulenter.

 

Når du rejser med SunCharter, kan du således læne dig trygt og mageligt tilbage i sædet og blot nyde flyveturen til dit rejsemål.

Toldfrie varer med SAS kan bookes her: https://shop.inflightservice.se/iwos/sas/da/ 

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype