Dansk rejselederservice

Rejser med danske rejseledere og service i topklasse

SunCharter er 100% danskejet, og vi har derfor udelukkende danske rejseledere på vores destinationer. Derfor skal du ikke bekymre dig om uforstående, svenske eller norske guider, og du er garanteret, at rejselederservicen er i top.

Vi stiller store krav til vores rejseledere, som alle har gennemgået grundig uddannelse og træning. Bl.a. har mange af vores rejseledere gennemgået et omfattende 4 ugers guidekursus på Utopia guideskole, hvormed deres kompetencer indenfor faget er sikret. I er derfor i trygge hænder, når i rejser med SunCharter på ferie. 

Altid tilgængelige rejseledere

SunCharter er grundlagt på kerneværdierne omkring god og tryg rejselederservice, hvilket betyder, at vores danske rejseledere på destinationen vil være meget synlige. Vi er i lufthavnen, når du lander på destiationen, og følger dig hele vejen til dit hotel.

Lige fra du lander, vil du modtage behjælpelige informationer og materiale om destinationen, vores rejselederservice, udflugter og lignende. Rejselederne kan dagligt træffes – enten på hoteltræf på dit hotel eller på vores servicetelefon, som er åben 24 timer i døgnet. Her kan rejselederne ALTID kontaktes, såfremt I har behov for at komme i kontakt med os. 

Bliv rejseleder

Ønsker du at blive SunCharter rejseleder, så skriv en mail til hr@suncharter.dk med CV og kvalifikationer.

Ønsker du at blive guide, så læs nærmere på Utopia guideskoles hjemmesiden: www.guideschool.dk. Her vil du med sikkerhed få en oplevelse for livet og blive rustet til jobbet som charterguide.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype