Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn, vores første og faste base!

Det hele startede i Aalborg lufthavn, SunCharter har siden dag et, sendt rejseglade gæster afsted fra Aalborg lufthavn, og det ser vi frem til at blive ved med. 

Gode charterferier starter i lufthavnen

Uanset hvilken lufthavn, du flyver fra, kan du glæde dig til, at din charterferie med SunCharter bliver præcis, som du kender den.

Når du ankommer til lufthavnen, kan du fortsat parkere bilen gratis. Du kan stadig til en fordelagtig pris tilkøbe en plads i lufthavnens lækre loungeområde, hvor du kan få det bedste ud af ventetiden. Vores lufthavnsvagt hjælper ufortrødent med at sende dig godt af sted fra Danmark og vinker altid farvel med et stort smil og ønsket om en dejlig ferie. Til flyveturen får du som vanligt udleveret en miniguide med nyttig information, tips og inspiration til dit rejsemål, så du er godt forberedt til din ferie, når du lander. Og når du lander på vores lækre, velkendte destinationer, kan du som altid glæde dig til at blive budt velkommen med åbne arme af vores dygtige, danske rejseledere, der døgnet rundt under hele din ferie vil gøre alt for at sikre dig din drømmeferie. 

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype