Bestil gratis rejsekatalog

Hent kataloget gratis

Du kan også altid besøge os på vores kontor i Aalborg Lufthavn, hvor vi har masser af gratis kataloger til fri afhentning. Og har du lyst, giver vi dig hellere end gerne lidt tips og inspiration til din næste ferie med på vejen.

Kataloget kan du også hente i en af Høreapparatets seks butikker, som du finder i Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev, Hjørring, Hobro og Aars. 

Læs kataloget online

Du kan desuden altid se vores katalog online her på siden. Nedenfor finder du nemlig vores sommerkatalog i en digital version.

 Rigtig god læselyst!

  Katalog til fri afhentning:

  • SunCharters kontor i Aalborg Lufthavn
  • Hørecenter i Frederikshavn, Asylgade 13
  • Hørecenter i Hjørring, Kraghsvej 1
  • Hørecenter i Brønderslev, Vestergade 17-19
  • Hørecenter i Aalborg, Vesterbro 63
  • Hørecenter i Aars, Bymidten 5
  • Hørecenter i Hobro, Jernbanegade 1E

Bliv skrevet op til vores nye Inspirationskatalog for 2018

Vi er netop igang med at færdiggøre vores flotte nye Inspirationskatalog for 2018, hvor du vil kunne se alle vores rejsemål til både vinter og sommer, samt et udvalg af vores mest populære og eftertragtede hoteller på hvert rejsemål. Udfyld formularen nedenfor og vær en af det første som modtager vores flotte nye Inspirationskatalog med posten. Vi forventer at have Inspirationskataloget klar i slutningen af november. 

Se vores sommerkatalog for 2017

Få vores rejsekatalog tilsendt gratis

Her på siden kan du helt gratis bestille vores rejsekatalog. Alt, du skal gøre, er at udfylde nedenstående formular. Så sender vi masser af lækker rejseinspiration af sted til din postkasse.

 Du accepterer at SunCharter må kontakte dig med nyheder ved katalogbestilling. Denne service kan til enhver til afmeldes nederst i en nyhedsmail.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype