Hvem skal være SunCharters næste Ildsjæl?

SunCharters ildsjæl

Kender du en, der yder en ekstra indsats for lokallivet? Nominér ham eller hende til SunCharters ildsjæl!

Vi takker dem, der kæmper for lokallivet

Hos SunCharter elsker vi ferier, men vi vil også rigtig gerne gøre ventetiden på den næste sjov. Derfor støtter vi lokallivet, så det bliver lidt federe for dig at være en del af. Men vi kan ikke klare det uden dig! Derfor hylder vi alle de fantastiske ildsjæle, der dag ud og dag ind knokler for et forrygende lokalliv til glæde for os alle sammen. Vi synes nemlig, at alle disse beundringsværdige, sprudlende, dedikerede og hårdtarbejdende ildsjæle fortjener en ordentlig tak!

Kåring af en glødende ildsjæl

Vi kårer derfor hvert kvartal SunCharters ildsjæl og fejrer det med et rejsegavekort på 2500 kr. Når man gør så meget for alle andre, fortjener man nemlig at få muligheden for en fantastisk ferie, hvor vi sørger for, at man til en afveksling selv bliver forkælet, og hvor man kan lade batterierne op i de dejligste omgivelser og vende hjem med fornyet energi til at fortsætte den flotte indsats for lokallivet.

Hvem skal være SunCharters ildsjæl?

Kender du en, der fortjener at blive kåret som SunCharters ildsjæl? Så nominér ham eller hende her på siden ved hjælp af formularen nedenfor. Vi glæder os til at høre, hvorfor lige netop den ildsjæl, du kender, fortjener at vinde titlen.

Vi overrasker vinderen med den nye flotte titel og rejsegavekortet, og derefter vil ildsjælen komme til at pryde siden her som inspiration for alle os andre.

Tidligere vindere af SunCharters ildsjæl

3. kvartal 2016 - Lars Schaumburg Johannesen

4. kvartal 2016 - Wini Lindrup Jensen

SunCharter – sammen gør vi det sjovt at vente på næste ferie

 

Ved nominering bliver man automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev, hvilket man til hver en tid kan framelde sig.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype