Grupperejser

Rejser du i en større gruppe?

Rejser I som gruppe, er der flere muligheder for at booke jeres rejse igennem SunCharter. Vi tilbyder pakkerejser, der som udgangspunkt inkluderer flybillet og hotelophold. Herudover er der flere muligheder for tilkøb af eksempelvis transport til og fra hotellet, mad ombord på flyet, bagage samt udflugter og arrangementer. Gældende for vores grupperejser er, at vi skræddersyer rejsen til jeres ønsker. 

Vi tilbyder alt fra charterrejser med inkluderede udflugter til firma- eller foreningsrejser, hvor I har egne ønsker og forventninger til rejsen. Når man rejser i en gruppe, skaber det nogle særlige bånd imellem de rejsende, og derudover får man en masse gode oplevelser med hjem, som man deler med hinanden. Alt efter hvor stor en gruppe I er, er det muligt at planlægge jeres rejse med egen dansk rejseleder, som møder jer både på hotellet og på eventuelle udflugter. Planlægger du som arbejdsgiver en firmarejse med virksomhedsbesøg eller særlige oplevelser, som ryster medarbejderne sammen, eller skal du invitere hele familien med på en rejse til varmere himmelstrøg med alt inkluderet – så kontakt vores gruppeafdeling og få tilsendt et tilbud tilpasset jeres behov. 

Mediehuse og Fagblade

Kontakt vores gruppeafdeling for et uforpligtende tilbud til jeres læsere eller seere. Det er muligt at planlægge rejseoplevelser med et fagligt relevant indhold. Vi har et udbud af udflugter og oplevelser, som kan inkluderes i rejsen og med vores kompetente rejseledere kan vi garantere spændende oplevelser i samvær med andre danske gæster. 

For at opnå grupperabat skal I som minimum være 15 fuldt betalende personer. I skolernes sommerferie er det ikke muligt at lave grupperejser med store rabatter. Kontakt os på gruppe@suncharter.dk med jeres ønsker, og vi vender tilbage.

Fakta

Vi sammensætter en ferie efter jeres ønsker og behov til en af vores programførte destinationer. Vi flyver fra Aalborg Lufthavn til flere flotte rejsemål både om sommeren og vinteren.  

 

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype