Ferielejligheder

Ferielejligheder med frihed

Det giver dig frihed at tibringe ferien i en lejlighed. Du vælger selv, om du vil købe ind i omkringliggende forretninger eller gå på det lokale marked og udforske områdets delikatesser og dermed selv stå for madlavningen.

Dermed får du mulighed for, at nyde din aftensmad på din egen altan, alt imens solen går ned.

Du kan også afprøve rejsemålets mange forskellige gode restauranter og specialiteter.

Faciliteter i lejlighederne

Fakta

Køkkenfaciliteter

Større værelser

Når vi tilbyder ferielejligheder, så er det fordi at mange af vores kunder efterspørger denne frihed og mulighed.

De muligheder og fordele der er ved en ferielejlighed fremfor et almindeligt hotelværelse er, at det for det første størrelsen, hvor man i vores lejligheder får lidt ekstra plads.

Derudover vil der være køkkenfaciliteter, såsom køleskab, komfur og dertilhørende køkkengrej og service. Faciliteterne variere fra destination til destination, og du kan derfor finde yderligere information om de enkelte ferielejligheder på listen her. 

Ferielejligheder i flere størrelser

Om man er to eller en større familie som rejser, så findes vores ferielejligheder i flere størrelser. Derfor kan du få muligheden for at sidde på altanen og nyde din egen mad, uanset om du rejser som par eller større familie.

Har du spørgsmål angående de enkelte ferielejligheder og destinationer, da er du velkommen til at kontakte os på mail, chat eller telefon.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype