Børne- og familievenlige hoteller

Børnevenlig ferie                     

Når du rejser på ferie med børn, skal det være en stor oplevelse for både børn og voksne. Forventningerne er høje – især hos børnene. Alene det at rejse til et andet land er noget helt specielt, men også udsigten til swimmingpools, skøn mad, der smager små ganer, og især hygge med forældrene er vigtigt for børnene, hvis de skal have en god ferie sydpå.

Derfor har vi samlet et udvalg af vores hoteller, der er perfekte til familier med børn. Her får I de helt rigtige rammer for at få en skøn ferie, hvor I kan hygge og slappe af. Det er ferier, som både børn og voksne vil glæde sig til og bagefter have som et skønt minde, når I kommer hjem igen.

Børnevenlige faciliteter

Hvad er det så, der gør, at vi kalder et hotel for børnevenligt? Vores familievenlige hoteller har ganske enkelt et væld af faciliteter, der er perfekte til børnefamilier. Det indebærer alt fra børnevenlige poolområder med separate børnepools til de mindste, underholdning til de små, og andre ting, der gør ferien sjovere og nemmere, når man rejser med børn.

Du kan læse mere under de enkelte hoteller for at se præcis, hvad der gør, at hotellet er familievenligt.

Familiehotel - Ferie for alle

SunCharters familiehoteller er særligt velegnede for familier med børn - små som store. Vandrutsjebane og andre sjove muligheder for leg og aktiviteter findes på hotellets område. Her er familieværelser med plads til far, mor og børn.

De fleste af vores familiehoteller er med All Inclusive, så de yngste selv kan hente snacks og godbidder - uden at far eller mor skal med for at betale.

Find hotellet til en perfekt børnevenlig ferie

Vi har samlet alle vores børnevenlige hoteller på denne side, så du hurtigt og nemt kan få et overblik og finde den perfekte familieferie.

At et hotel er familievenligt betyder selvfølgeligt ikke, at det kun er for rejsende med børn. Alle er velkomne både med eller uden børn.

Find et børnevenligt hotel herunder og bestil den perfekte familieferie. Har du spørgsmål, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os via chat, mail eller telefon.

I samarbejde med Airshells tilbyder vi robuste tasker til klap-/combivogne. Disse tasker sikrer, at din bagage ikke går i stykker. Læs mere her.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype