Bryllupsrejser til sydens sol

Bryllup på Korfu

Din kæreste har været nede på knæ, stillet spørgsmålet enhver romantiker drømmer om at få stillet af deres store kærlighed. I svæver rundt på en lyserød sky og begynder langsomt planlægningen af den store dag. Pludselig finder I ud af hvor stort et arbejde det er, at planlægge et bryllup, mens det I aller’ mest har lyst til, er at nyde hinanden selskab og den tid I har sammen lige nu hvor livet bare er fantastisk.

Hvorfor ikke booke en rejse med de nærmeste til en smuk og romantisk feriedestination i stedet? På Korfu ligger et af vores kategori 5 hoteller, Marbella, som er vant til at modtage kommende ægtefolk som ønsker et unikt bryllup i romantiske og smukke omgivelser langt væk fra stress og jag. På hotellet findes endda en lille kirke og midt i frodige og billedskønne omgivelser kan I fejre jeres store dag sammen med dem I holder af uden at skulle løfte en finger.

Fakta

Smuk og romantisk feriedestination

Velkomstpakke ved ankomst

kontakt gruppe@suncharter.dk

Bryllupsrejse med SunCharter

Efter flere måneder med bryllupsplanlægning vil mange gerne trække stikket ud og forsvinde i hinandens selskab. Forlænge det vigtigste øjeblik i livet og slappe af under sydens sol. Vi skræddersyr rejsen så den bliver formet, lige som I gerne vil have det. Alt skal være perfekt på en bryllupsrejse, hvilket vi bestræber os på at indfri. 

Romantiske tilflugtssteder

Når du tager på bryllupsrejse med SunCharter vil en velkomstpakke vente på jer ved ankomst til hotellet. Vi har en række af romantiske tilflugtssteder på vores forskellige destinationer. Ønsker I en ferie hvor alt er af højeste standard eller blot en simpel ferie i charmerende omgivelser, så kan vi hjælpe jer. Nogle par ønsker en bryllupsrejse med spændende oplevelser og udflugter, medens andre derimod har planer om en ferie dedikeret til en liggestol ved poolen eller stranden. Alt kan selvfølgelig lade sig gøre da det er jeres ønsker og forventninger som er vores prioritet.

Skal din bryllupsrejser arrangeres med SunCharter, så send en mail til gruppe@suncharter.dk. Så kan I i samarbejde finde den helt perfekte bryllupsrejse sammen. Du kan læse mere om Corfu Marbella nedenfor.

Bryllupsrejser med SunCharter
Valgt finansiering:

Skift finansieringstype