Byhotel – hvis du ikke kan vælge?

Hoteller inde i byen

Sol og strand eller storbyferie? Har du også svært ved at vælge, hvor ferien skal gå hen? Hos SunCharter behøver du heldigvis ikke vælge. Vi giver dig derfor muligheden for at få det hele.

Byferie med alt inden for rækkevidde

Når du vælger et af SunCharters skønne byhoteller, kan du nemlig se frem til en ferie, hvor du bor midt i byen, og hvor du har det hele lige uden for døren.

Fakta

Tæt på centrum

Sol, vand, bylig og seværdigheder

Her kan du slentre rundt i byens hyggelige gader og nyde, at du aldrig har langt til hverken restauranter, cafeer, butikker, det lokale folkeliv eller spændende seværdigheder.

De fleste af vores byhoteller har desuden hyggelige poolområder, hvor du kan tage en dukkert eller slappe af på en solseng under solens varme stråler. Med hotellernes placering midt i byen er du også tæt på busforbindelser, så du nemt kan tage en dag til en af de nærliggende strande.

SunCharter – vi elsker grådige gæster

Kort sagt, med vores byhoteller slipper du for at vælge. Her kan du se frem til en ferie, der byder på både sol, vand, byliv og seværdigheder. Så orientér dig i vores udvalg af byhoteller nedenfor og se, hvor din næste ferie skal gå hen.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype