Fodbold træningslejr

Tag med fodboldholdet til Tyrkiet

Vi tilbyder en lang række træningslejre for fodboldhold til Tyrkiet. De hoteller SunCharter tilbyder, har alle faciliteterne iorden og står klar til at modtage dit fodboldhold. Vores hoteller tilbyder flere faciliteter, som I vil have stor glæde af under jeres ophold. De fleste hoteller tilbyder vask af uniformer 2 gange dagligt, privat mødelokale og massagerum, rummelige dobbeltværelser med 2 enkeltsenge, All Inclusive med opfyldning af vand på værelset og selvfølgelig transport frem og tilbage til banerne, såfremt disse ikke ligger på hotellets eget område. Derudover har vores hoteller ofte et veludstyret fitnesslokale og store, indbydende poolområder, inde som ude. Når I tager på træningslejr i Tyrkiet ligger langt de fleste, af vores hoteller helt nede til stranden og I har derfor direkte adgang til et privat strandområde. Når I rejser med SunCharter arrangerer vi selvfølgelig også transport frem og tilbage til lufthavnen på destinationen. Ved ankomst vil I blive modtaget af vores danske rejseledere, som vil være jeres kontaktpersoner under opholdet skulle I have brug for det.

Træningslejr i perfekte omgivelser

Ved at tage på træningslejr til Tyrkiet, kommer du væk fra den danske kulde. I Tyrkiet er træningsforholdende helt perfekte, hvor temperaturen er tilpas og faciliteter samt fodboldbanerne er af høj kvalitet. Her er man vant til at modtage fodboldhold som kommer til Tyrkiet efter de gode baner, skønne klima og høje kvalitet på hotellerne. Her er personalet profesionelle omkring jer som hold. Det er deres vigtigste opgave, ligesom det er SunCharters, at I kommer på en træningslejr, som bringer jer tilbage til Danmark med fornyet energi, gode træningsoplever og et forstærket sammenhold.

Så gør som mange andre og rejs til Tyrkiet og få de bedst mulighede forberedelser til den nye sæson. SunCharter tilbyde rejser til både området omkring Alanya og Belek.

Tilpasser træningsture efter dine behov

Vi har en kyndig fodbold ekspert til, at sammensætte vores træningslejre til Tyrkiet. Det vil sige, at vi i samarbejde med jeres fodboldhold, sammensætter en træningstur der passer din klubs behov. Tag derfor en uforpligtende snak med vores fodboldekspert og sikre den bedst tænkelige forberedelse til den nye fodboldsæson.

 

 

Fakta

Vi tilpasser træningslejre for fodboldhold

Vi skræddersyer et uforpligtende tilbud

 

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype