Rejser i september

Rejs til sydens sol i september

Den gennemsnitlige middeltemperatur i september måned er i Danmark omkring 13 grader. Det er langt fra de temperaturer, som du kan opleve, hvis du rejser til Kreta, Rhodos, Korfu, Malta eller Alanya. Her vil gennemsnitstemperaturen ofte være omkring 27 til 31 grader. Se meget mere i vores varmeguide her.

Flyv direkte fra Aalborg og Billund i september

Vil du gerne ned i sydens sol, så kan vi tilbyde rejser direkte fra Aalborg Lufthavn til Kreta, Rhodos, KorfuMalta. Og fra Billund Lufthavn kan du flyve med os til Alanya. Det vil sige, at du med SunCharter hurtigt og nemt kan erstatte de halvtriste efterårsdage med sol og varme. På vores rejsedestinationer står vores danske rejseledere klar til at tage i mod dig for at sikre, at du får den bedst mulige ferie.

Forlæng sommeren med billige rejser

I september er vi efter højsæson for charterrejser, der typisk strækker sig fra slutningen af juni og indtil sidst i august. Det betyder, at der er store rabatter at hente, hvis du vælger, at udsætte din sommerferie til september. Nedenfor vil du kunne finde vores tilbud, rejser og de destinationer, som vi tilbyder i uge 36, 37, 38 og 39. Ønsker du et overblik over de laveste priser i september måned, så finder du en oversigt i vores lavpriskalender her.Rejser I januar

Rejser i februar

Rejser i marts

Rejser I april

Rejser i maj

Rejser i juni

Rejser i juli

Rejser i august

Rejser i september

Rejser i oktober

Rejser i november

Rejser i december

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype