Rejser i oktober

Rejs til de varme lande i oktober

Oktober er en speciel periode for SunCharter. Det skyldes, at vi har årets største rejseprogram. Vi rejser ikke alene fra Aalborg til Kreta, Rhodos, Korfu, Malta og Alanya. Vi begynder også vores flyvninger fra Aalborg Lufthavn direkte til De Kanariske Øer. Derfor har du med SunCharter rig mulighed for at få sol, varme og afslapning i oktober.

Ferie med afgang fra Aalborg 

Hele sommeren har SunCharter haft afgange fra Aalborg til Kreta, Rhodos, Korfu og Malta og Alanya. Disse sommerdestinationer har sidste afgang i weekenden uge 41. Men i stedet tager vintersæsonen over, hvilket betyder, at vi rejser direkte fra Aalborg Lufthavn til henholdsvis Tenerife og Gran Canaria. I samarbejde med SAS er SunCharter en af de få charterarrangører, som tilbyder rejser til disse herlige øer allerede fra oktober og frem.

Rejser til Tenerife og Gran Canaria i oktober

Tenerife og Gran Canaria er nogle af danskernes foretrukne feriedestinationer, når det handler om rejser i de kolde danske måneder i efter-, vinter- og foråret. Dette skyldes det stabile klima, der findes på De Kanariske Øer hele året rundt. Her kan du finde gennemsnitstemperaturen i oktober for alle vore rejsemål. Nedenfor finder du alle vore rejser i oktober. Ønsker du et overblik over de billigste rejser i oktober måned, så finder du en oversigt i vores lavpriskalender her.Rejser I januar

Rejser i februar

Rejser i marts

Rejser I april

Rejser i maj

Rejser i juni

Rejser i juli

Rejser i august

Rejser i september

Rejser i oktober

Rejser i november

Rejser i december

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype